Bildirim
Tahmin Zamani Projesi - Bu Forumu Bırakıyorum (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ufak bi öneri yapayım o zaman gerçi mail adresime gönderin demişsin ama üşendim.
İlk başta şu yakın çekim olayını yapma bence.
Biraz daha uzaktan çekersen daha iyi olur elin kolun görünsün yani masa falan görünsün.
En son olarak yeşil perde kullan arkaya güze bi stad fotosu daha güzel olur herhalde.

Mesela şunun gibi.
Teşekkür ederim. Değerlendireceğim._____________________________
-
08/02 bugünkü tahminlerin çok riskli olmuş buradan da başarılı sonuç çıkarırsan helal olsun... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_inside
08/02 bugünkü tahminlerin çok riskli olmuş buradan da başarılı sonuç çıkarırsan helal olsun...
Evet bakalım hayırlısı :)_____________________________ -
Arkadaşın dediği gibi şöyle bir resim güzel olabilirdi.
Boş bir stadın resmi olursa daha iyi olur mantık olarak maçlar başlamadan önce tahmin yapıyorsunuz sanki biraz sonra burda çıkıp oynayacaklarmış gibi

_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: antebi
Boş bir stadın resmi olursa daha iyi olur mantık olarak maçlar başlamadan önce tahmin yapıyorsunuz sanki biraz sonra burda çıkıp oynayacaklarmış gibi
Her programın bir tarzı vardır. Benimkinin de tarzı bu. Arkada futbol sahası veya stadyum görüntüsünün çok basit ve alalade olacağı kanısındayım. Bu sebeple tercih etmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahminzamani -- 8 Şubat 2014; 22:30:27 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tahminzamani
quote:
Her programın bir tarzı vardır. Benimkinin de tarzı bu. Arkada futbol sahası veya stadyum görüntüsünün çok basit ve alalade olacağı kanısındayım. Bu sebeple tercih etmiyorum.
Sakin ol reisss.
Edit:Güzel maçlar yakalamışsın bugün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antebi -- 8 Şubat 2014; 22:40:55 >_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
Sakin ol reisss.
Teşekkür ederim dostum. Güzel oranlı maçlar geldi fakat yatanlar da oldu. Daha iyi olmalıyım._____________________________
-
Valla hocam şöyle bir baktım,bir çoğumuzdan iyisin
quote:
Orijinalden alıntı: PERSEPOLIS
Valla hocam şöyle bir baktım,bir çoğumuzdan iyisin
Olur mu estağfurullah. Sende usta tahmincisin. Ben yalnızca hani tutsun diye küçük oranlı maçlar söylemiyorum. Yüksek oranlı maçlar arıyorum hep, biraz farkım burda._____________________________ -
Hocam yapmayın allah aşkına biz kiiim usta olmak kim 

Kendi çapımızda takılıyoruz

Bu gece için bir sistem kuponu yapacam bakalım 3-5 bir şey gelir umarım

Yattık ama takip :) _____________________________ 
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT(İNGİLİZCE) 2. SINIF -
quote:
quote:
quote:
quote:
Sakin ol reisss.
Teşekkür ederim dostum. Güzel oranlı maçlar geldi fakat yatanlar da oldu. Daha iyi olmalıyım.
Olur zamanla, yorumlarından fikir alıyoruz zaten, iyisin bozma.
Orijinalden alıntı: Vaas Montenegro
bugün var mı hocam
Bugün yok hayır. Yarın için olabilir._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Vaas Montenegro
bugün var mı hocam
Bugün yok hayır. Yarın için olabilir.
Neden reisss ? 3-5 tahmin yaz bari şurayada takip edelim.._____________________________ -
Hocam tamda yatan maçlardan koyuyorum kupona 1 tane, ulan şansımıza :) Yarın paylasırsanız tutturacağım gibi his var _____________________________ -
10 Şubat Pazartesi İddaa Tahmini:
Videoyu göremeyen olursa bu linke tıklayarak izleyebilir:http://www.youtube.com/watch?v=qI4w90nAVhk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahminzamani -- 9 Şubat 2014; 20:22:20 >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki