Şimdi Ara

Tahmin Hesapla vs Puango vs Sınavla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tahmin hesapla MF4 220 puan 236 bin sıralama

Puango MF4 220 puan 263 Bin

Sınavla MF4 220 Puan 275 bin

Hangisine güveneyim anlamadım 240 bine girmek istiyorum.

• Dostum geçen sene 370 binden 2 net matematik -2 net fizik 7 net kimya 8 net biyoloji ile 260 bine çektim. Bence hiçbirine inanma ama sen bilirsin. OBP 65

Bu sene 350 bindeyim 19 mat netim var 7 şer fen yapsam herhalde 160bin gelir bu sene lys de ygs de geçen seneye nazaran daha zordu birde
  • en kötüsüne göre alıştır kendini. ki bencede en iyisi sınavla zaten
  • Nedense bende de sınavla, puango ve tahmin hesaplamaya göre daha iyi sıralama(düşük sıralama) gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan.asan -- 14 Haziran 2017; 2:49:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhan.asan O kullanıcısına yanıt
    Ygs farkından dolayıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamr

Ygs farkından dolayıdır.

Nasıl oluyor ki hocam

220 puana mı farklı gösteriyor acaba yoksa sizin kendi yapabileceğiniz bir puana göremi farklılık oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

220 puana mı farklı gösteriyor acaba yoksa sizin kendi yapabileceğiniz bir puana göremi farklılık oluyor.

Hocam Ben ygsmi ve tahmini lysleri girince 3 sitedeki puan nedense farklı oldu. Hele de sınavla diğer 2 siteye göre çok iyi bir lys gösterdi

Tamam o yüzden kardeşim benim ygs sıralamam çok düşük senin ki büyük ihtimal benden iyidir ayrıca puan düştükçe yığılmalar oluyor bu yüzden farklı gösteriyordur.
  • quote:

Tamam o yüzden kardeşim benim ygs sıralamam çok düşük senin ki büyük ihtimal benden iyidir ayrıca puan düştükçe yığılmalar oluyor bu yüzden farklı gösteriyordur.

Olabilir hocam ama çok ilginç geldi, sizde sınavla en kötü bende sınavla en iyi

Peki sizce ilk 5kda hangi siteye bakmalıyım

Hiç o taraflarda bir hesaplama yapmadığım için inanın hiç bir bilgim yok ne desem yalan olur şimdi hedefi çok iyi olan arkadaşlar yorum yapsa bence daha iyi olur :)
  • quote:

Hiç o taraflarda bir hesaplama yapmadığım için inanın hiç bir bilgim yok ne desem yalan olur şimdi hedefi çok iyi olan arkadaşlar yorum yapsa bence daha iyi olur :)

Anladım sağ olun hocam
    Başarılar dilerim

Teşekkürler başarılar
  • Bakalım nasıl gelecek bro
  • Brncd krainlikle tahmin hesapla ygs yi bike iki kisi farkla gosteriyo bu bence iyi bi sey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.