Şimdi Ara

TAHARET MUSLUĞU REZİLLİKTİR! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
10.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben elimin kenarıyla darbe vuruyorum makatıma hiçbir şeycik kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evdeki tuvaletle artım bir bütün oluşturmuş gibi harmoni içinde çalışıyoruz. Suyun tam ne şekilde geleciğini biliyorum şap şap vuruyorum sonra peçeteyle kuruluyorum dertemiz :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • klozet cidden sıkıntılı ya. evde olsa banyoya girersin vs ama dışarıda çok uğraştırıcı. oturduğun yer pis, dediğin gibi musluğu açınca üstünü bile ıslatabiliyor vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TAHARET MUSLUĞU REZİLLİKTİR!

• Klozetten fırça çıkıyo merdaneli suyu sabunu fışkırtıp döner fırçayla yıkayacak böyle olmalı .

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Klozetten fırça çıkıyo merdaneli suyu sabunu fışkırtıp döner fırçayla yıkayacak böyle olmalı .
    cihaz bozulup fırçayı sokarsa nolur hiç düşündün mü
  • Aboww bi de hava soguksa dışarıda bir yerde montla bu işlemi yapıyorsan.Düşmanımın başına vermesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

Bu mesaj silindi.
    hepsinin çözümü var evde default olarak gelen klozet yerine daha kaliteli birşey alırsanız heryeriniz rahat bir şekilde sığar.

Cumburlop diye sıçrayan suları oturmadan önce 3 parça peçeteyi suyun üstüne atarsanız böyle bir sorun kalmaz.

Yeni alacağınız klozette taharet musluğu açısı daha iyi olacağından ve su oranı daha iyi ayarlanmış olacağından peçeteyle sildiğinizde bembeyaz sadece ıslak bir peçete görmeniz mümkün.

Denendi Onaylandı
  • Klozetin sevmediğin tek yönü oturunca penisin tuvalet kısmına temas etmesi.Hiç hijyenik birşey değil.

• Haklısın kardeş bu taharet muslukları yüzünden çoğu kez pantalonum ıslanmıştır bu arada yeni klozetleri hiç görmedim SS varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

Bu mesaj silindi.
    Alaturkaya sıçacağıma altıma sıçarım daha temiz olur

• O değil de taharet musluğu hep sağ tarafa monte edilir sebebi de sağcı kesimi temiz ve üstün göstermek içindir. Daha başka şeyler de var, sabah şorabı giyerken sağ ayaktan başla derler. Veya işler ters gidince solumdan mı kalktım derler. Bunlar hep sağcı takımın insan hayatına işlemiş hurafalatlarıdır.Türkiye gastesinde kalbi sağda olan kadın haberi cıktı, yani hurafatları için anatomik gerçekleri bile değiştirmeye çalışırlar. Taharet musluğu deyip geçmeyin yani.

• O yeni tip yuvarlakımsı klozetlerde sorun. eski tip daha oval klozetlerde sözkonusu organ için yeterli alan var.

• Taharet ile yaklaşık 30 saniye kabasını temizledikten sonra ıslak mendille temizleyip daha sonra tuvalet kağıdı ile kuruluyorum hepsi bir arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 21 Ekim 2019; 2:21:2 >
  • Şu olay hala nasıl avrupaya gelmiyo anlamıyorum. Adamlarda taharet olayı yok alışmak çok uzun sürdü
  • Klozet kadar pis birşey yoktur bu hayatta, bikere evde klozetten su sıcradı bacağıma ve 2 saat içinde hemen mantar oluştu kaşıntıdan yaradan bereden mahfoldum ilaç vs kullanmak zorunda kaldım bacağım düzeldi ama izi kaldı yaraların.

Birde afedersiniz ama malum organ klozete sığmıyor ve o pis klozet kapağına çarpıyor mikrop kapıp enfeksiyon vs allah korusun kısırlık felan olur diye korkuyorum klozeti icat edenin ben aklına!

Akıl var mantık var suya sıçılır mı yahu!

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

O değil de taharet musluğu hep sağ tarafa monte edilir sebebi de sağcı kesimi temiz ve üstün göstermek içindir. Daha başka şeyler de var, sabah şorabı giyerken sağ ayaktan başla derler. Veya işler ters gidince solumdan mı kalktım derler. Bunlar hep sağcı takımın insan hayatına işlemiş hurafalatlarıdır.Türkiye gastesinde kalbi sağda olan kadın haberi cıktı, yani hurafatları için anatomik gerçekleri bile değiştirmeye çalışırlar. Taharet musluğu deyip geçmeyin yani.
    birde trafik sağdan akar, hele birde hatalı sollama diye bir şey var. resmen solcuları ezik gösteriyor. bir de solak insanlar var. doğuştan solcular. bilgisayarda kullanılan mouse lar bile sağcılar için yapılmış.
  • Alaturka kullanıyorum ve rahat rahat miciyorum. Klozetle olmuyor tam bosaltamiyorsun. Sağlık açısından sıkıntı. Bizim muslukta belli bi debide akinca sıcak suya geçiyor oh mis. :E

• İyi de, Yeni Zelanda Avustralya Japonya vs trafik soldan akar cunku adalardakabul edilen trafik sistemi bunun sağcı zihniyet ile ilgisi yok. Sabah çorabı sağ ayaktan giymek, soldan kalkmak, insan kalbini soldan sağa alıp bakın kalbi sağdan atıyor diye haberler yapmak vs ise sağcı zihniyetin işleri.
    Sağcı zihniyeti savunacağım derken komik hallere düşüyorsunuz :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.