Şimdi Ara

TAGAN Easycon XL 700W PSU Satılık,200 YTL, Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • TAGAN Easycon XL 700W PSU Satılık, kutusunda verilecektir, ankara'da elden teslim olur, fiyat 200 ytl...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakkale -- 13 Ekim 2007; 12:17:13 >

Tavsiye ederim bende kullanıyorum sessiz ve ayrıca çok güzel bir kutusu var duruyorsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 12 Ekim 2007; 17:16:56 >
    wenigma (iş bitirici)10__007Fatih (çok muhabbet)10__asonket (harbi baba adam)10__Darth Crow (cok delikanlı bi çocuk)10__taliban (dürüst)9__plextor (sözünün eri)10__GOHST (sorunsuz alışveriş)9__EX_PRO (ilgili biri)8__maystor__Narkissos_fb (hızlı ve temiz alışveriş)10__Aktifbilgi (biraz panik)7__alişeker (para musteri memnuniyetinin onune gecebiliyo ama dürüst biri)4__hasli (yorum yok) 3__hasan1986 (delikanlı cocuk)10
  • mavi bilgisaarda sıfırı zaten 280 ytl
    Alışverişlerim: KOND, Bukalemun, brtana, spaydix, emptyface1, huso, Tsunami41
  • fiyat 200 ytl oldu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOND

pm attım almak istiyorum

AYNI ÜRÜNÜ HEM SATIYOSUNUZ HEM ALIYOSUNUZ
    BİLGİSAYARCISINIZ GALİBA
    YANİ DÜKKAN İŞLETİYOSUNZ

MERAKIMDAN SORUYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi said007 -- 13 Ekim 2007; 23:41:17 >
    wenigma (iş bitirici)10__007Fatih (çok muhabbet)10__asonket (harbi baba adam)10__Darth Crow (cok delikanlı bi çocuk)10__taliban (dürüst)9__plextor (sözünün eri)10__GOHST (sorunsuz alışveriş)9__EX_PRO (ilgili biri)8__maystor__Narkissos_fb (hızlı ve temiz alışveriş)10__Aktifbilgi (biraz panik)7__alişeker (para musteri memnuniyetinin onune gecebiliyo ama dürüst biri)4__hasli (yorum yok) 3__hasan1986 (delikanlı cocuk)10
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeNcA

mavi bilgisaarda sıfırı zaten 280 ytl

İlanın ilk açılış fiyatı ne kadardı bilmiyorum ama emsal gösterirken link verirseniz iyi olur bence...

Bu arada sizin mavi bilgisayarda stokta olan 700watt TAGAN Easycon değil TAGAN II modeli..Tak çıkart kablolu model olan Tagan Easycon stoka yoktur..

Aynı psu dan bende kullanıyorum. Ürünü bilmeyenler için söyleyim 10 numaradan ne anlıyorsanız odur..
    Murat kardeşim (KOND) ürünü aldı ise hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpermeric -- 14 Ekim 2007; 4:48:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.