Şimdi Ara

Tafdi'yi nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni keşfettim filmler sadece orjinal dilde ing-tur altyazı imkanları veriyor ben siteyi beğendim duymayanlar varsa bi baksın bence bu arada bu siteye alternatif siteler varsa paylaşında bizde kullanalım.

https://tafdi.com/

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tafdi: Yakından Tanıyalım

tafdi film ve tafdi kavramlarına aşina değilseniz, bu metin size konu hakkında bilgilendirici bir genel bakış sunacaktır.

tafdi film terimi, "Türkiye'nin Alternatif Film Dağıtım Ağı"nın kısaltmasıdır. 2004 yılında kurulan tafdi, bağımsız film yapımcılarına eserlerini daha geniş kitlelere ulaştırma fırsatı sunan bir platformdur. Platform, geleneksel dağıtım kanallarından bağımsız olarak filmlerin dijital ve fiziksel ortamlarda dağıtımını üstlenir.

tafdi, bağımsız sinemaya verdiği destekle tanınır. Platform, Türkiye'de ve uluslararası alanda sayısız ödüllü filmi izleyicilerle buluşturmuştur. tafdi filmleri, bağımsız sinemanın özgün ve yenilikçi ruhunu yansıtır ve genellikle ana akım filmlerde yer bulamayan farklı bakış açılarını ve hikayeleri ele alır.

tafdi'nin misyonu, bağımsız sinemanın görünürlüğünü artırmak, yapımcılara eserlerini paylaşmaları için bir platform sağlamak ve izleyicileri farklı film türleriyle tanıştırmaktır. Platform, film festivalleri, gösterimler ve atölye çalışmaları gibi etkinlikler düzenleyerek bağımsız sinema topluluğunun gelişmesine katkıda bulunur.

Sonuç olarak, tafdi, bağımsız sinemanın Türkiye'de ve uluslararası alanda tanıtımında önemli bir rol oynayan bir film dağıtım ağıdır. Bağımsız film yapımcılarına destek vererek ve izleyicilere alternatif film seçenekleri sunarak, tafdi sinema dünyasının zenginliğini ve çeşitliliğini korur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çok iyi bir film izleme sitesi her türlü filmi bulmak mümkün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdm ile filmi indirdikten sonra altyazılar çıkmıyor.

• Indir seceneginden altyaziyi indirmeniz gerekiyor

• Filmi indirmeden öncemi sonramı indirmem gerekiyor altyazıyı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 27 Şubat 2017; 20:18:45 >
  • Farketmez hocam filmi oynatmaya baslamadan once sol ustte indir butonu var oraya tiklayin altyaziyi gorursunuz

• Sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei 'yi nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • REKLAMLAR

• Site güzel ama seni bamlamışlar, gümletmişler.

• bobsantino kullanıcısına yanıt
    yok site hiç reklam içermiyor en güzel yanıda o zaten ingilizce altyazılarını eklemeleride ayrı bir güzellik olmuş birkaç film indirdim bakalım
  • hallettiniz mi?
  • Olmadı altyazıyı niye filmin içine gömmüyorlar onuda anlamadım. Neyse başka sitelerden indiririm artık yapacak bir şey yok.

• bak siteyi açtığında video player'ın sol üst köşesinde indir listesi var işte kaliteler falan orada altyazılarda var neyse oradan seçimini yaptıktan indirdikten sonra filmi açtığında altyazı dosyasını video player'a sürükleyeceksin bu kadar film'i aç ve altyazıyı sürükle bırak ekrana umarım açıklayıcı olmuştur.
  • ben de tafdiyi bayadir kullaniyorum favori film sitem bugun gireyim dedim ve site yasaklanmis uygunsuz film bile olmayan siteyi neden yasakladilar anlamis degilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.