Şimdi Ara

TABLETTEN FILM INDIRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tablettenfilmindir.com

• Yardim

• Dizi indirme programım var tabi istersen söylerim ama Film olarak torrent olabilir.Torrenti bilmiyorsan anlatabilirim.

• Mesala filmifullizle.comda everest diye film var onu indirmek istiyorum tabletime anlatirsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeraltı Baronu

Mesala filmifullizle.comda everest diye film var onu indirmek istiyorum tabletime anlatirsan sevinirim

Hocam önce play store dan utorrent indirin.Az birşey zaten boyutu açın programı tepede sağda büyüteç vardır tıklayın.Everest yazın sadece aratın.Google dan siteler gösterir.Tıklayın bir tanesine torrent dosyasını indirin sonra utorrent oto açılır indirdiğiniz şeylerle ilgili bilgi verir.İçinde .mp4 .avi li dosya varsa filminizdir.Yaklaşık 1gb falan olur zaten filmler.Büyük ihtimal altyazısızdır.Altyazı indirmesini bilmiyorsanız söyleyin anlatayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tahm bir Support

quote:

Orijinalden alıntı: Yeraltı Baronu

Mesala filmifullizle.comda everest diye film var onu indirmek istiyorum tabletime anlatirsan sevinirim

Hocam önce play store dan utorrent indirin.Az birşey zaten boyutu açın programı tepede sağda büyüteç vardır tıklayın.Everest yazın sadece aratın.Google dan siteler gösterir.Tıklayın bir tanesine torrent dosyasını indirin sonra utorrent oto açılır indirdiğiniz şeylerle ilgili bilgi verir.İçinde .mp4 .avi li dosya varsa filminizdir.Yaklaşık 1gb falan olur zaten filmler.Büyük ihtimal altyazısızdır.Altyazı indirmesini bilmiyorsanız söyleyin anlatayım.

Altyazi sorun deil,eyvallah hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YABANCI MUZIK HAREKETLI
    6 yıl önce açıldı
    ANDROID TABLETE STATIK IP ATAMA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu siteler tatmin eder mi bilemem

http://filmindir.mobi/
    http://www.filmindirmobil.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.