Şimdi Ara

Tablette ilk şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün vatandan piranha businnes tab 7 aldım vatandaki adam 6 saat kapalı şarjda kalsın içindeki şarjı boşaltmadan tak dedi şuan şarjda 20:00 da taktım gece 2 de çıkarıcam. Dogrumu sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kafana göre takıl bunlar zaten çin malı içinde ciklet kağıdına benzeyen bataryası var 1 sene ömrü var sonra değiştirirsin servise yaptırırsan senden 50 tl-100 tl arası alırlar
    piyasada satılan çin malı büyük boy ciklet kağıdına benzeyen bataryaları alırsan aynıdır zaten 20 tl ye gelir

sol üstte gri baraka kağıdı olan sarı çizgili

Tablette ilk şarj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 2 Mart 2013; 21:53:06 >
  • o 6 saat muhabbetinin sebebi ürünü alıp götürünce kurcalayacak vaktin olmasın ilk 6-12 saat sonra arıza çıktımı adam kabul etmemesi için.
    kurduğum cümle saçma ve devrik oladu ama umarım anlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

kafana göre takıl bunlar zaten çin malı içinde ciklet kağıdına benzeyen bataryası var 1 sene ömrü var sonra değiştirirsin servise yaptırırsan senden 50 tl-100 tl arası alırlar
    piyasada satılan çin malı büyük boy ciklet kağıdına benzeyen bataryaları alırsan aynıdır zaten 20 tl ye gelir

Tablette ilk şarj

tamam kardeş sagol kendim degiştirebilirim demi bu bataryaları

• quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

o 6 saat muhabbetinin sebebi ürünü alıp götürünce kurcalayacak vaktin olmasın ilk 6-12 saat sonra arıza çıktımı adam kabul etmemesi için.

adam kurnaz daha maç başlamadan gol atıyor
    dediğim gibi bataryası ortada gri baraka kağıdı olan,isteyen açsın baksın
  • hani bu yeni nesil bataryalarda pili 6 saat doldur muhabbeti falan kalkmıştı...
    Millet niye ısrarla hala yeni aldığı bir ürünü 12 saat şarja takıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

o 6 saat muhabbetinin sebebi ürünü alıp götürünce kurcalayacak vaktin olmasın ilk 6-12 saat sonra arıza çıktımı adam kabul etmemesi için.

zaten tableti almadan önce kullandım sadece manga falan okumak için aldım aciliş indirimiyle 175 tl ye :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatim.dll

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

kafana göre takıl bunlar zaten çin malı içinde ciklet kağıdına benzeyen bataryası var 1 sene ömrü var sonra değiştirirsin servise yaptırırsan senden 50 tl-100 tl arası alırlar

Tablette ilk şarj

tamam kardeş sagol kendim degiştirebilirim demi bu bataryaları

bir yerde adam 20 tane çeşit batarya satıyordu yani piyasada var zaten ebaydanda alırsın,kendın değiştirirsin,eski olanın kablosunu ortadan kes yenisini tak kablolaruı kıvır tamamdır
    orjınal olsun dersen lehim atarsın tamamdır,ben daha tablet almadan arastırmıstım,şu an şarjı yarıda olsa bıle sarja takıp fulleyıp cıkıyorum
    bunlar laptop gıbı degılkı dıkkat edelım uyduruk bataryaları var 3 ay sonra gorursun 3 saatten 1 saate ıner şarj saklama suresı

• 20 Tl ye alırım bataryayı 20 30 kagıt daha veririm takarlar uğraşamam hiç.

• tablete 3 g modem wınn takılabiliyormu evet ise ayarları nerden yapılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.