Bildirim
tabletim şarjdan düşüyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Adaptör değiştir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sat general mobayl al. -
Adaptör veya pilde sıkıntı var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1000 saatte sarj olmasinin sebebi sarj aleti ya da sarj kablosu olarak orjinal sarj kablolarinda birkac tel hasar gorunce sarj etme hizi yarinin altina dusebiliyor
yere koy o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 11 Eylül 2017; 20:53:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: NoNickMan
1000 saatte sarj olmasinin sebebi sarj aleti ya da sarj kablosu olarak orjinal sarj kablolarinda birkac tel hasar gorunce sarj etme hizi yarinin altina dusebiliyor
çok şarj alati değişltirdim, hepsinde böyle 12 saatte %70 i gördüğüne şahit oldum. -
O zman garantiye yolla hocam marka model nedir konuyu suan okuyamiyorum eger yazdiysaniz acelem var da biraz
quote:
Orijinalden alıntı: NoNickMan
O zman garantiye yolla hocam marka model nedir konuyu suan okuyamiyorum eger yazdiysaniz acelem var da biraz
Samsung TAB E
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X