Şimdi Ara

Tabletim Kayboldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle konuyu buraya açtığım için özür dilerim devletin dağıtığı tableti bugun sınıfta unutum demin gittim baktım yoktu ordakiler m.yardımcısına vermişlerdir dedi ama eyer birisi çaldıysa nasıl bulurum seri kodu var lütfen yardım edin polis başvurayimi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kaybolan veya Çalınan Tableti Bulma Kılavuzu

Tabletinizin kaybolması veya çalınması stresli bir deneyim olabilir. Cihazınızı bulmanıza yardımcı olacak adımları şu şekilde özetliyoruz:

Evde Kaybolan Tabletinizi Bulma

• Tüm odaları iyice arayın, özellikle de cihazınızı en son kullandığınız yerleri.
    • Kanepeler, yataklar ve eşyaların altını kontrol edin, çünkü tabletiniz kolayca kayabilir.
    • Evinizin dışına çıkmış olabileceğinizi düşünüyorsanız, bahçenizi ve arabanızı da kontrol edin.

Çalınan Tabletinizi Bulma

• Polise bildirin: Hırsızlığı hemen polise bildirerek bir rapor alın. Sertifika numarası, tabletinizin seri numarasını içerecektir.
    • Tabletinizi "Uzaktan Bul" özelliğiyle izleyin: Samsung ve Apple gibi çoğu üretici, cihazlarınızı uzaktan bulmanızı sağlayan özellikler sunar. Uzaktan Bul özelliğini etkinleştirdiyseniz, tabletinizin konumunu izleyebilir ve uzaktan silebilirsiniz.
    • Seri Numaranızı Kullanarak Tabletinizi Bulma: Tabletinizin seri numarasını kullanarak çevrimiçi veritabanlarında çalıntı cihazları aramayı deneyebilirsiniz.

Ek İpuçları

• Sosyal medya ve yerel ilan panolarında kayıp tabletinizle ilgili ilanlar yayınlayın.
    • Güvenilir arkadaşlarınızdan ve komşularınızdan yardım isteyin.
    • Çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyin.
    • Tabletinizin bulunması durumunda bir ödül vermeyi düşünün.

Tabletinizi bulma çabalarınızda iyi şanslar dileriz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: oytun55

arkadaşlar öncelikle konuyu buraya açtığım için özür dilerim devletin dağıtığı tableti bugun sınıfta unutum demin gittim baktım yoktu ordakiler m.yardımcısına vermişlerdir dedi ama eyer birisi çaldıysa nasıl bulurum seri kodu var lütfen yardım edin polis başvurayimi

polise git seri numarasıyla buluyorlar benim iphone umuda nakliyeciler çalmıştı polise gittim halloldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kim feedledi lan

quote:

Orijinalden alıntı: oytun55

arkadaşlar öncelikle konuyu buraya açtığım için özür dilerim devletin dağıtığı tableti bugun sınıfta unutum demin gittim baktım yoktu ordakiler m.yardımcısına vermişlerdir dedi ama eyer birisi çaldıysa nasıl bulurum seri kodu var lütfen yardım edin polis başvurayimi

polise git seri numarasıyla buluyorlar benim iphone umuda nakliyeciler çalmıştı polise gittim halloldu

Yav he he öyle seri numarasıyla nereye buluyorlar sallama sincap.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Okadar kolay buluyorlar faturasiyla gidiyorsunuz calindi diyorsunuz sizden ifade aliyorlar 2ayda tamamlaniyot eskisi gibi yillar sonra ortaya cikarmiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

Okadar kolay buluyorlar faturasiyla gidiyorsunuz calindi diyorsunuz sizden ifade aliyorlar 2ayda tamamlaniyot eskisi gibi yillar sonra ortaya cikarmiyorlar.

Eeee tamam seri no ile takibi nasıl yapıyorlar, hadi iphone samsung telefon tabletlerde uygulama ile gps üzerinden takip yapılabiliyor, gps i olmayan cihazları seri numarasıyla polis nasıl takip ediyor onu anlatın hele bi?
    Gps i yada mobil sebekesi olmayan cihazlari buluyorlar diye bir ifade kullanmadım

• quote:

Gps i yada mobil sebekesi olmayan cihazlari buluyorlar diye bir ifade kullanmadım

Arkadaşın söylediği ''seri numarası ile bulunur herşey'' mesajını doğrulamışsınız ama?
    dostum uzatmaya gerek yok benim tabletim kaybolsa seri numarasından bulurum tatmin olcaksan bulamam diyim. neden bukadar konuyu saptırıyorsun amacın nedir anlamış değilim.
  • quote:

dostum uzatmaya gerek yok benim tabletim kaybolsa seri numarasından bulurum tatmin olcaksan bulamam diyim. neden bukadar konuyu saptırıyorsun amacın nedir anlamış değilim.

Uzatan sizssiniz eksik bilgi veriyorsunuz, gsm özelliği varsa (ki bunun önemi yok simkart çıkarılıp atılır) veya gps özelliği ve takip uygulaması olan veya üreticinin dahili takip sistemi aktif ettiği bir tableti bulabilirsiniz onun dışnıda kuru kuru seri numarasıyla hiçbirşey bulunmaz.
  • Yuh arkadas konuyu açtığımda 9.sinif öğrencisydim suan uni ogrencisiyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.