Şimdi Ara

Tableti Katalag olarak kullanabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar herkese. Özellikle cumartesi çalışanlara

    Ben mobilyacıyım arkadaşlar. Herkesin kurumsallaştığı teknolojiyi işine kattığı şu günlerde bizde bişeler yapalım dedik.

    Asıl mesele şuki; Biz satış yaparken masa için ayrı katalogdan, seçilen sandalye, koltuk için ayrı katalogdan bakıp fiyat veriyoruz. Bu sorunu çözmek için bütün ürünleri tek PDF de toplayıp tek katalog yaptık. Bu seferde basılınca baya şişkin ağır bi katalog elde ettik. Bazı kitaplıklarda görmüşsünüzdür bin sayfalık lügatlar onun kadar nerdeyse.

    Bizde Tablet alalım birkaç tane dedik PDF yi atalım içine ordan bakalım sorun çözülsün. Ama Pdf de istediğim kadar kullanışlı değil. Yukarı aşşağı çek bukadar .

    PDF yi kısım kısım ayıra bileceğim ( koltuklar,masalar vs..) fiyatların üstünde iskonto yapabileceğim bi uygulama lazım bana.

    bildiğiniz önerebileceğiniz bişey var mı ?

    Bu arada seçtiğim tabletin linki(bukonuda da tavsiye verebilirsiniz) ;https://www.teknosa.com/samsung-galaxy-tab-s5e-105-smt720-gold-tablet-p-125046937?gclid=Cj0KCQjwlJfsBRDUARIsAIDHsWql3URaYVHPn4EU0mA4rW0g6Zs4CO6c_aIBNPttu4zhXdegafY_kIcaAmRwEALw_wcB&gclsrc=aw.ds







  • upppppppp
  • Hocam dediginiz seyi xodo pdf reader ile yapabilirsiniz. Uygulamaya girin, PDF'nizi secin. Mesela koltuklarin basladigi sayfaya gelin. Sag alttaki 3 çizgiye basin. Yer imleri sekmesini secin. (Normalde zaten secili olacak.) Sağ alt köşedeki +'ya basın. Sonra 3 noktaya basip bu yer isareyini yeniden adlandir secenegine basin. Oraya mesela koltuklar yazin. Birdaha pdfyi actiginizda sag alttan 3 cizgiye basip koltuklari secince otomatik koltuklarin acildigi sayfa acilacak. Diger mobilyalari da bu sekilde ekleyebilirsin.

    Iskonto icin bir sey bilmiyorum ama su uygulama belki isine yarayabilir:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kvdcim.myapp

    Xodo pdf reader:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xodo.pdf.reader



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha178 -- 23 Eylül 2019; 17:22:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • taha178 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok saol ya. Tam istediğim gibi bi uygulama. İstediğim yerlere yer imi ekledim çok kolaylaştı işim.

    İpad de yer imlerinin olduğu 3 çizgiye bastığımda yarım küçük pencere açılıyor. Samsung da full ekran oluyor bunada şükür

    Samsung'un artısı hesap makinesini, notları açılır pencerede açıp küçülte biliyorsun istediğin kadar hem fiyat listesine bakıp hem hesap yapıp hemde not ala biliyorsun. İpad da sadece ikinci uygulamayı açabiliyorsun bölümmüş ekranda oda 3/1 ni kaplıyor ekranın. Boyutuyla oynayamıyorsun. gizlenip ekranın köşeden geri çekebiliyorsun ama çok kullanışlı gelmedi.

    Benim gibi bi iş için kullanacaklar için bilgi olsun :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.