Şimdi Ara

Tablet tavsiyesi ? Max. 500 tl bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

şimdiden teşekkürler :)

edit: büyük bir ihtimal lg gpad 8.3 alıcam :) yorumlarınız ve tavsiyelefiniz için teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boxbeat -- 14 Eylül 2014; 13:30:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçe 500 ise lg gpad var. Bu aralar fiyatı o civarda hiç bir eksiği olmayan bir tablet. H

• quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

Bütçe 500 ise lg gpad var. Bu aralar fiyatı o civarda hiç bir eksiği olmayan bir tablet. H

kardeş onun fiyatı benim bütçeyi aşıyo ya. Teknosada 799 tl olarak gözüküyo. Başka öneriniz varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hkngzr kullanıcısına yanıt
    acer ın a830 modeli var.bende bu modeli düşünüyorum..810 modelinden 40 lira fazla galiba.araştırdım iyi cihaz...7.9 inç.kötü yönleri gps yok sanıtım hdmi baglantısıda yoktu galiba..
    lenovanında bir iki modeli var..bide asusun 10 inçlik bir modeli takribi 600 lira civarındaydı.
  • Hızlıal'da 529 tl.

• quote:

Hızlıal'da 529 tl.

teşekkürler :) 400 civarında başka tablet öneriniz varmı :)

• Acer Iconıa a830 veya dell venue 7 inç 16 gb olanı.

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkngzr -- 20 Temmuz 2014; 15:01:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galaxy tab4 'e de bi baktım netten. Yabancı inceleme sitelerinde olumlu izlenimler var.. Bu arada ekran boyutu ekstra kullanım konforu sunuyor. En iyisi cihazları canlı inceleyin, öyle karar verin.
  • quote:

Galaxy tab4 'e de bi baktım netten. Yabancı inceleme sitelerinde olumlu izlenimler var.. Bu arada ekran boyutu ekstra kullanım konforu sunuyor. En iyisi cihazları canlı inceleyin, öyle karar verin.

ilginiz için çok teşekkürler ederim :) dell venue 7 yi biraz araştırdım hoş bi tablet. Hem fiyatı uygun hem 2 gb ram ve 1.6 ghz çift çekirdekli atom işlemci var. Teknik özellikler bakımından galaxy tab 4 7 inch ten daha iyi gibi. Dell venue 7 alıcam galiba :) ama hemen almicam acelem yok. :)

• lg gpad 8.3 inç v500 modeli ile retinasız ipad mini arasındayım hangisini tavsiye edersiniz ?
  • lg g pad 8.3
    samsung galaxy Tab 4 8.0
    Asus Memopad me176c

Şimdilik aklıma bunlar geldi.

• Şarj performansı dışında, lg gpad iyidir..
  • bana uzun vadede kullanılabilecek bir tablet lazım yani 4 sene falan kullanabilmem lazım teknoloji dünyası için felaket derecede uzun bir zaman ama işte

acaba bu gpad bi 4 sene dayanırmı

apple cihazları çok uzun kullanılabiliyor hala iphone 3gs ve 4 kullanan bırak kullanmayı hala satın alan var ve piyasası hiç düşmüyor iphone 4 şuan hala 1000 tl civarında 3gs ise 700 tl

oyüzden apple alasım var hem kaliteli hem uzun ömürlü hem piyasası düşmüyo ama tek sıkıntı ipad mini retinasız olanı beni bi 4 sene idare edebilirmi

imkanım olsa ipad mini 2 retinalı alasım varda para yok

fikirlerinizi bekliyorum

@Tnystrk

@hkngzr

• 4 sene gidecek bir tablet parayı verseniz de yok. Teknolojik hız açısından diyorum. Lg gpad'i alalı 6 ay oldu. O zaman işlemcisi en performanslısıydı. Şimdiden daha iyileri çıktı. Siz bence yaptığınız tespit üzerinden gidin. Ipad alın.. Kendi kararınız olmuş olur.
  • 1 yıldan beri ipad mini retinasız kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok hala sapasağlam, her işini halledebilirsin bu tablette

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipadinde rami çok düşük 512 mb

bu ayın sonuna doğru alacamda çok kararsızım

buarada ilginiz ve her sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim

@hkngzr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boxbeat -- 13 Eylül 2014; 23:45:32 >
  • Rami düşük olabilir ama kullanırken onun farkına bile varılmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay Osman aga sendemi burdasın

söylediklerine gelirsek şimdi 512 mb rami hissetmezsin ama bi 2-3 sene sonra görürüm ben seni inşallah hala stabil çalışabiliyo olur o ayrı mesele ama

hem sen garışma dur az kanka senle konuşuruz sonra

@Yorgam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boxbeat -- 13 Eylül 2014; 23:50:43 >
  • Bi kere bukadar teknolojik gelişme varken hiç bi tablet seni 4 sene idare etmez.apple in piyasası düşmüyor olabilir fakat android inde piyasası düşmüyor denilebilir.s3 hala 900 tl civarı satılıyor.lg g pad a gelirsek dün şans eseri 1 dk bakma fırsatım oldu siyahı elde bi acayip duruyo yav

• zaten ipad mini baya bi bütçemi aşıyor ben büyük ihtimal gpad 8.3 alırım :) aslında bütçem daha düşük ama zorlayarak biraz daha para biriktirerek ipad almayı düşünüyordum ama hiç zorlamaya gerek yok aslında zaten bütçem 500 tl eniyisi gidip gpad almak :)

@Tnystrk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.