Şimdi Ara

Tablet Tavsiyesi Forumdaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam donanım haber dostları.Ben 200-300 tl arası veya 300 tl'den biraz yukarı Oyunları açacak,internette video ve film benzeri şeyleri oynatacak bir tablet arayışındayım.Yurt dışından getirtmeyi düşünmüyorum.Boyutu fark etmez.Teşekkürler

• Uppp.Yardım arkadaşlar
  • bbugun bı arkadasıma 2 adet artes d710 1 adet d821 aldık genel olarak bıraz kullandım fena degıldı.dokunmatıgı guzeldı malzeme kalitesi tatmin ediciydi.bu 2 modelı bı arastır dedım konuları mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 15 Haziran 2013; 23:45:32 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Vatandaşı -- 15 Haziran 2013; 23:55:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

bbugun bı arkadasıma 2 adet artes d710 1 adet d821 aldık genel olarak bıraz kullandım fena degıldı.dokunmatıgı guzeldı malzeme kalitesi tatmin ediciydi.bu 2 modelı bı arastır dedım konuları mevcut.

hocam d710 hakkında daha çok bilgi verir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OĞUZ?

Selam donanım haber dostları.Ben 200-300 tl arası veya 300 tl'den biraz yukarı Oyunları açacak,internette video ve film benzeri şeyleri oynatacak bir tablet arayışındayım.Yurt dışından getirtmeyi düşünmüyorum.Boyutu fark etmez.Teşekkürler

Heryer tablet dolu aradığın özellikler tüm tabletlerde var zaten anladığım kadarı ile pek tabletde aman aman bişede aramıyosun marka,işletim sistemi,hafıza vb sana özel tafsiyem git 199tl pranha al 7 ınc yeterde artar senelerce kullanırsın sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blalblabla123blabla

quote:

Orijinalden alıntı: boras06

bbugun bı arkadasıma 2 adet artes d710 1 adet d821 aldık genel olarak bıraz kullandım fena degıldı.dokunmatıgı guzeldı malzeme kalitesi tatmin ediciydi.bu 2 modelı bı arastır dedım konuları mevcut.

hocam d710 hakkında daha çok bilgi verir misin?

http://forum.donanimhaber.com/m_67164698/key_821/tm.htm

burda 821 ın konusu mevcut 710 unda ozellıklerı aynı sadece boyut farkı var.artı vıdeolarına da baakbılırsın dokunmatık renk kalıtesı ve elıne aldıgında verdıgı kalıte hıssı benım hosuma gıttı vatandan almıstık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tablet tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Tablet tavsiyesi?
    5 ay önce açıldı
    Tablet Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefe34

quote:

Selam donanım haber dostları.Ben 200-300 tl arası veya 300 tl'den biraz yukarı Oyunları açacak,internette video ve film benzeri şeyleri oynatacak bir tablet arayışındayım.Yurt dışından getirtmeyi düşünmüyorum.Boyutu fark etmez.Teşekkürler

Heryer tablet dolu aradığın özellikler tüm tabletlerde var zaten anladığım kadarı ile pek tabletde aman aman bişede aramıyosun marka,işletim sistemi,hafıza vb sana özel tafsiyem git 199tl pranha al 7 ınc yeterde artar senelerce kullanırsın sen.

Aslında baktımda 300 tl'ye adam gibi gözükmüyor tabletler.Samsung Galaxy Tab 2 nasıldır?Teknosada 400 tl şuan.Oyun ve video gibi şeylerde sorun çıkarmaza benziyor.Birde sim kartı girişi varmış buda bir avantaj?

• quote:

quote:

quote:

Aslında baktımda 300 tl'ye adam gibi gözükmüyor tabletler.Samsung Galaxy Tab 2 nasıldır?Teknosada 400 tl şuan.Oyun ve video gibi şeylerde sorun çıkarmaza benziyor.Birde sim kartı girişi varmış buda bir avantaj?

Demekki tabletde aman aman azda olsa bişeyler arıyomuşsun şimdide bunu anladım.Galaxy Tab 2 tabiki yidir kendi nazarında sonuçta samsung oyun ve diğer işlemlerde makine şişme yapmaz alabilrsin bence iyi fena değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Demekki tabletde aman aman azda olsa bişeyler arıyomuşsun şimdide bunu anladım.Galaxy Tab 2 tabiki yidir kendi nazarında sonuçta samsung oyun ve diğer işlemlerde makine şişme yapmaz alabilrsin bence iyi fena değil.

Yardımların için teşekkürler.Kendi sınıfında iyi bir tablet.Birde samsung güvencesi.Ainol marka tablet almıştım 1 hafta sonra dokunmatik bozuldu.4-5 ay uğraştım iade için.En azından samsung bizi üzmez

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yardımların için teşekkürler.Kendi sınıfında iyi bir tablet.Birde samsung güvencesi.Ainol marka tablet almıştım 1 hafta sonra dokunmatik bozuldu.4-5 ay uğraştım iade için.En azından samsung bizi üzmez

Rica ederim son olarak bir tablet daha var önereceğim hem sağlamdır oyun,uygulama,film,müzik genel olarak iyi perfonmanslı bir cihaz.
    VIEWSONIC ARM CORTEX A8 1.0 GHZ-512MB-4GB DISK -9.7''ınc ekran
    İşlemci Hızı 1 GHz
    İşlemci Markası ARM
    İşlemci Teknolojisi AMD A8 Serisi
    İşletim Sistemi Android 4.0
    Dahili Hafıza 4 GB
    Desteklenen Hafıza Kartı Micro SD
    Ekran Boyu (inch) 9.7 inch
    Ekran Özellikleri Dokunmatik, LCD
    Çözünürlük 1024 x 768
    Kamera Çözünürlük (mp) 1.3 MP
    Multimedya Özellikler HTML Tarayıcı, Dahili Kamera
    Bağlantı Özellikleri Bluetooth, Wi-Fi, Kulaklık Jakı, Micro USB
    Renk Siyah
    Ölçüler (Ağırlık/YxGxD) 621 gr / - 242.1 x 189.8 x 10.1 mm
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 512 MB
    263 TL vatan pc indirim var bana sorarsan fiyat çok iyi tabletim olmasaydı fazla para verip almama gerek kalmazdı bi araştır fiyat ve perfonman fifti fifti.

• webdenal.com'dan 245 TL'ye Piranha Ultra 2 Tab 7 aldım. çok memnunum. öneririm.
  • Arkadaşlar sanırım Nexus 7'ye yöneldim gibi.8 gb'lık modeli yeteceğini düşünüyorum.Çok fazla oyun indirmeyeceğim belli başlı oyunlar oynuyacağım.Onun haricinde depolama gibi bir şey oluşturmayacağım
  • Arkadslar merhba bnde artes d710 var ekran kirildi tamiri mumkunmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.