Şimdi Ara

Tablet tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
10.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000 tl bütçem var ve bir tablet almak istiyorum..
    3g ile internet android işletim sistemi ve iyi oyunlarda kasmayacak bir işlemci..
    önerilerinizi bekliyorum
    teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 1000tl ye istedigini alirsin ya :D ben de codegen Quantum 4 var dort cekirdek 1.6ghz 2gb ram .benim tableti kasacak oyun daha uretilmedi yani 400tl ye aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RoGuE_

1000 tl bütçem var ve bir tablet almak istiyorum..
    3g ile internet android işletim sistemi ve iyi oyunlarda kasmayacak bir işlemci..
    önerilerinizi bekliyorum
    teşekkürler

3G vazgeçilmez değilse Cube u30GT2 ve Pipo M9 gibi Çin cihazlarını tavsiye ederim. Uzun süre güncel kalabilecek bir donanımda.
  • Her gün aynı konuyu açıyorsunuz. Karar veremediniz mi hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Her gün aynı konuyu açıyorsunuz. Karar veremediniz mi hala?

Biri yeterdi ama, mesaj sayınız kadar, konunuz var :)
    4 Haziran 2013; 13:45:53 Tablet tavsiye
    2 Haziran 2013; 17:05:31 tablet öneri
    31 Mayıs 2013; 18:02:43 samsung ve asus
    26 Mayıs 2013; 14:23:40 tablet alıyorum ama karar veremiyorum

• farkındayım ama sürekli kararım değişiyor :D artı diğer 2 konuma kimse cevap vermedi zaten :D
    bende öneri üzerine tablet alayım diye bu konuyu artı limitimi fln belirttim ama yine kararsızım :D
  • hocam bulamadım sizin tableti hiçbir yerde :D incelemek için bi link vs gönderirseniz sevinirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tablet tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Tablet tavsiyesi?
    geçen hafta açıldı
    Tablet Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam bulamadım sizin tableti hiçbir yerde :D incelemek için bi link vs gönderirseniz sevinirim :)

http://www.n11.com/codegen-quantum4-7-inc-quad-core-2gb-16gb-gps-samsung-exynos-islemcili-tablet-P13563243

burdan inceleyebilirsin kardeş :)
  • Dark evopad a9745 özellikleri cok iyi
  • quote:

hocam bulamadım sizin tableti hiçbir yerde :D incelemek için bi link vs gönderirseniz sevinirim :)

http://www.sanalpazar.com/Distributor-Garantili-Cube-U30gt2-Deri-Kilif-Hediyeli__isp7182025
  • dostum bu tablet tam bana göre teşekkür ederim :) 3g si yok ama napalım artık :D umarım şarjı iyi dayanıyordur ve arıza çıkarmaz :)
  • dostum bu tablet te hoşuma gitti off şimdi de
    fullzeka kardeşimin önerdiğini de beğendim :D
    ikisini kıyaslasak fiyatına göre tabi hangisi dersiniz performans ve sağlamlık olarak??
  • bu da güzelmiş ya :D iyice kafam karıştı

CUBE U30GT2

CODEGEN QUANTUM 4

Dark EvoPad A9745

birisi bana şunların birbirine göre artısı eksisini yazsın da bi karar vereyim artık :(((
  • quote:

dostum bu tablet tam bana göre teşekkür ederim :) 3g si yok ama napalım artık :D umarım şarjı iyi dayanıyordur ve arıza çıkarmaz :)

bende araştırmadayım senin gibi. ancak codegene dikkat et, yorumları pek iyi değil...
  • quote:

bu da güzelmiş ya :D iyice kafam karıştı

CUBE U30GT2

CODEGEN QUANTUM 4

Dark EvoPad A9745

birisi bana şunların birbirine göre artısı eksisini yazsın da bi karar vereyim artık :(((

eğer bu üçünü bıraktıysanız. kesinlikle cube, çünkü;
    oyun oncelikleriniz arasındaydı. cube 28 nm işlemcisi , bataryası, dahili belleği ve ekran boyutuyla diğerlerinden önde cogdegenin de gps artısı var

• Cubenin wifisi yan odayi cekmiyor benim codegen iki mahalle otedeki wifiyi cekiyor

• 1000 lira tablet icin Aslinda fazla bir bütçe bence.Hız,stabilite,internette rahat gezmek,ses,oyunlarda yag gibi akmak icin İPad mini alabilirsiniz.Daha cok ekran büyüklüğü,film izleme,USB cihaz bağlama,hdmi vb icin android tabletlere yönelin.Ben olsam o paraya cin almazdim.Nexuslara bir göz atın.Cube galiba biraz sorunlu bir tablet forumda destek konusu var hergun yeni problem çıkıyor,bilmiyorum ya kullanıcıları çok titiz veya genel bir sıkıntı var.Butce 500-600 ve altında ise cin malı android tabletleri daha üstündeyse Apple,Asus gibi markalara bakmanızı tavsiye ederim.Ben de neotab s120 sipariş ettim 300 liraya cok donanımlı bir tablet.Henuz elime ulaşmadı ulaştığı zaman tavsiye durumumu belirtirim.Yine 430 liraya ezcool var hemen hemen s120 ile Ayni donanımlara sahip.Tek eksiği Bluetooth onun.Forumda "OchiMochi" nickli arkadas aldı bunu gayet memnundu.

Bana kalırsa 1000 lira fazla bir miktar 600 lira kâfi olacaktır.İpad mini de düşünebilirsiniz android almazsanız.

• Yaklaşık 2 hafta önce arkadaşlarım birisi 790 Tl ye +İndirimlerle 740 civarında bir rakama aşağıdaki linki bulunan
    cihazı aldılar.
    n11.com da cuma günleri saatlik indirimleri oluyor. İstersen takip edebilirsin..

http://www.n11.com/sony-xperia-tablet-s-sgpt131tr-32gb-3g-
  • aslında doğru söylüyosun çin mallarında hep bir sıkıntı çıkmış ztn biraz onu araştırdım..
    ipad mini de 3g desteği var mı?
    ya da nexus 7 - 7c modellerinde ?
  • ya bu paraya çin malı almak biraz riskli gibime geldi :/ onun yerine nexus 7 serisinden ya da ipad mini mantıklı gibi..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.