Merhaba arkadaşlar. Borsa ile ilgilendiğimden sürekli elimin altında bi tablet pc olması gerekiyor ve bu yüzden sizlere sormak istedim; hangi tablet pc daha iyidir? İnternet bağlantısında sıkıntı yaratmayacak,hızlı çalışabilecek kısacası ihtiyaçlarımı karşılayacak bişey arıyorum.. Çevremdekiler ipad2 ve toshiba tablet iyi diyorlar birde sizlerin fikrini sormak istedim.. Yardımcı olursanız çok sevinirim..
iPad 2 diyecektir herkes benim gibi malum apple bölümündesiniz
ipad2
Tablet pc bölümü bulamadığımdan ( belki vardır ) buraya açtım o halde ipad2 alacağız yapacak bişey yok :) teşekkürler cevaplarınız için
Kesinlikle ipad 2 alin hem app storeun nimetlerinden de faydalanirsiniz da ben nickinize takildim hocam :D
senin alman gereken tablet pc,ipad 2 dir,çünkü tablet pc'ler arasında en hızlı olanı ve en hafif olanı ipad 2 diğer tabletlerin kamerası daha iyi, çözünürlüğü daha iyi ve hafıza kartı takılabiliyor.ama bu özellikler senin işine yaramaz ipad 'de iş uygulamaları da var ayrıca
ayrıca apple store'da aradığında daha çok uygulama bulabilirsin. hangi programlarla takip etmeyi düşünüyorsunuz