Şimdi Ara

Tablet önerisi,Hangi seçenek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yakın zamanda hepsiburada üzerinden hem 16 gb discovery telefon hemde düşük bütçe ile android tablet almayı düşünüyorum uzun süredir araştırıyorum tabletleri aynı markanın farklı 2 modelinde karar kıldım,fiyat farkı fazla yok ama o 150 lira beni zora sokabilir sizce değermi almaya çok fark var mıdır 2 si arasında.1.tablet

2.tablet

Arasındaki fiyat farkı 130 lira civarı.Aslında çok büyük bir fark yok sanırım tabletten pek anlamadıgım için sormak istedim f/p olarak ram,bellek,ekran gibi özelliklere göre bu 2 tablet aynı fiyattaki ve bazı pahalı markaların tabletlerinden üst seviye gibi duruyor,bu yüzden 2 sinden birini alacağım,bilmem gereken birşey varmı bu tabletler hakkında.Malzeme kalitesi,Teknik servis,Garanti anlamında bu fiyata mükemmel olmasını beklemiyorum ama bukadar özellik yazıpta gelen tabletin plastik ekranı olmasını istemem,yardımlarını bekliyorum

Mobil için 2 tabletin en büyük farkı sanırım sadece 8-16 gb belleğe sahip ve birinin diğerinden pil gücünün az yüksek olması

• fiyat farkı sebepleri :
    işlemci farkı
    hafıza farkı
    en önemlisi de ekran farkı ips / lcd
    ekran çözünürlüğü farkı

kullanma amacınıza göre bu unsurlar önemlide olabilir önemsiz de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUNEY_97 -- 13 Ekim 2013; 16:57:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUNEY_97

fiyat farkı sebepleri :
    işlemci farkı
    hafıza farkı
    en önemlisi de ekran farkı ips / lcd
    ekran çözünürlüğü farkı

Dedikleriniz önemli şeyler ben bu tableti çoğunlukla,dizi ve film izlemek için kullanıcam hangi ekran olması avantaj sağlar ? sanırım 2.olanı al diyorsunuz 370 lir
  • Kesinlikle İPAD MİNİ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizelli1903

Kesinlikle İPAD MİNİ...

Bütçe max 340 olucak tablet için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekin0011

quote:

Kesinlikle İPAD MİNİ...

Ne yap et biraz çıkmaya çalış o BİRAZ seni mutlaka memnun edecek UNUTMA zaten tlf nunda android olucak miniyi dene bi şekilde

pişman olmassın 500 getiriyorlar,ve çok temiz kullanılmış 2.elleri de var garantili hatta git kurcala ipad mini yi anlıcaksın dediklerimi.

Neyse ne alırsan güle güle kullan

• tablet konusunda çok fazla bilgim yok açıkçası. şu ana kadar 2 farklı marka tablet kullandım. ikisinide kaptırdım :)okuduklarımdan öğrendimiğim kadarıyla benim için önemli olanları sıralayayım. belki işinize yarar.
    ips ekran
    ekran çözünürlüğü 1200*720 minimum.
    ekran kartı
    1gb min ram
    sd kart desteği
    batarya ( ekran boyutuna göre değişir.7 inç için 4000 ve üzeri değerler)
    hdmi çıkışı
    servisi ve güncelleme sorunu olup olmadığı
    ilk aklıma gelenler şimdilik bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Laptop Önerisi
    geçen ay açıldı
    Laptop önerisi var mı
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kesinlikle İPAD MİNİ...

Ne yap et biraz çıkmaya çalış o BİRAZ seni mutlaka memnun edecek UNUTMA zaten tlf nunda android olucak miniyi dene bi şekilde

pişman olmassın 500 getiriyorlar,ve çok temiz kullanılmış 2.elleri de var garantili hatta git kurcala ipad mini yi anlıcaksın dediklerimi.

İlgilendiğiniz için teşekkürler ama sıcak bakmıyorum ipad mini e daha doğrusu tam kavrayamadım özelliklerine bakıyorum 3 te 1 i fiyatına olan tabletler ile arasında bir fark göremiyorum tablet alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor ben ilk olarak ekran boyutuna(büyük olacak,bu yüzden miniyi çıkardım aradan),Dahili hafızasına,İşlemcisine,Ram durumuna ve ekranına bakıyorum bu dediğim özelliklere göre son çıkan ipad ile piyasada olan çin malı android tabletler arasında hiçbir fark göremiyorum,o yüzdenden bu markalara yöneldim,çünkü marka takıntım yok amacım sadece evimde film izlemek ve internette gezmek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle İPAD MİNİ...

İlgilendiğiniz için teşekkürler ama sıcak bakmıyorum ipad mini e daha doğrusu tam kavrayamadım özelliklerine bakıyorum 3 te 1 i fiyatına olan tabletler ile arasında bir fark göremiyorum tablet alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor ben ilk olarak ekran boyutuna(büyük olacak,bu yüzden miniyi çıkardım aradan),Dahili hafızasına,İşlemcisine,Ram durumuna ve ekranına bakıyorum bu dediğim özelliklere göre son çıkan ipad ile piyasada olan çin malı android tabletler arasında hiçbir fark göremiyorum,o yüzdenden bu markalara yöneldim,çünkü marka takıntım yok amacım sadece evimde film izlemek ve internette gezmek

problemde bu zaten marka takıntın olsun demiyorum o ram işlemci gpu lar android de kasım kasım ..ipad mini 512 ram YAĞ gibi
    donanım yönünden bir çok güçlüyü süründürür nexsus alanlar ve miniyi de kullananların bazı yorumları var kamerası bile çok kaliteli marketi süper bir tek ekran boyutu o da ortalama 2'inç gibi bişi var AZ BİRAZ ÇIKARSAN FİYAT OLARAK EN AZINDAN DENEME ŞANSIN VARSA TEKNO MARKETLERDE DENE. 2.elleride var temiz garantili:)aynı KONUYU İPAD BÖLÜMÜNDE LÜTFEN AÇ Bİ ne tavsiye adicekler?güle güle kullan ne alırsan.

• Teşekkürler mantıklı geldi dedikleriniz,şöyle yapayım o zaman zaten telefonu alacağım kullanıcı yorumlarına göre de tablette yapmak istediğim birçok şeyi film-dizi izleme ve internette surf yapabilirim telefonla.Bir süre para biriktirip 1000 lira civarına alabileceğim en iyi tableti alıp kullanmak daha mantıklı

Önerilere açığım bu arada
  • Samsungun 7 inc wi-fe tab3 var o fiyata

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.