Şimdi Ara

TABLET ÖNERİN ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 300-400 tl arası film video vs izleyeceğim bir tablet arıyorum. Oyun pek oynamam clash of clans bir tek. Ekran boyutu olarak 7-8 inc arıyorum.
    Kafamda şuan Reeder A8İ quad tableti düşünüyorum önerirmisiniz veya başka marka önerilerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Selam Hometech'in İdeal Tab 8 ve Elite Tab 8 modellerinde sevgililer günü indirimi başlıycakmış. İdeal tab 8 Bimeks'te Elite Tab 8 Media Markta 8 inc beklediğinden daha ucuza satın alabilirsin 300'den daha azlar falan. Reeder A8i'nin özelliklerini bilmiyorum ama bunları inceledim ikisi arasında kaldım. 16 Gb ikiside Android işletim sistemli Elite tab 8'in 5.0 işletim sistemli, İdeal Tab 8 5.1 ama Elite'in kamerası biraz daha iyi ama birde ikiside İntel Quad işlemcili Ekranları IPS bende seçemedim. Yardımcı olayım derken ben soru sordum gibi oldu ama kusura bakma.
  • Hometech ideal tab 8 ürününü bugün mediamarkt da inceledim ve gayet iyi buldum. En çok android sürümü konusu hoşuma gitti 5.0 mış. Reeder a kim bilir nezaman güncelleme gelir. Önerin ve yorumun için teşekkür ederim. Senin soruna geleyim Elit ile İdeal arasındaki fark idealde 3g varken ve fiyatı birazda pahalı. Elit te ise 3g yok. Bende sanırım 3g olmayan Elit modeli tercih edeceğim. Çünkü zaten beni idare eden bir telefonum var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleveland23 -- 12 Şubat 2016; 15:38:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.