İyi Günler. Uzun bi araştırmamdan sonra kendime hepsiburada.com üzerinden istediğim tableti aldım beyler. Fiyatı 490 tl. Daha elime ulaşmadı ama ulaşınca hafta içinde bi dershane dönüşü incelememi de yazıcam. Tablet ReedPAD2 annemin kredi kartıyla aldım. Özellikleri aklımda kaldığı ile şöyle: *7" 800x640 Kapasitif Multitouch Lcd Ekran Cando 4 noktalı film (İpad ile aynı) *512 Mb Ram *1 GHz Samsung Cortex A8 işlemci (Samsung Galaxy Tab ve Galaxy S ile aynı) *Android 3.0 Honeycomb (2.2.1 yüklü geliyor yükseltilebiliyor) *4 Gb dahili hafıza *Powervr Sgx540 Grafik İşlemci (İpad ve Galaxy S ile aynı) *2 Mp Ön Kamera 3x Zoom *Flash 10.3 desteği (Yükseltilebiliyor) *Wi-Fi *Bluetooth *Mini Usb,Mini Hdm girişleri *Micro Sd kart girişi (32 Gb'a kadar) *Multi tasking özelliği *Microsoft Office desteği *Adobe E-read *Google Maps sayesinde Gps vs vs... Gördüğünüz gibi 3g özelliği yok ama evimde arkadaşlarımda otobüslerde trenlerde bile Wi-Fi var. Eğer gereksinim duyarsam telefonumda 2 Gb internet paketim var, ihtiyacım olursa telefonum üzerinden 3g'ye bağlanırım.
Şimdi son olarak ne diyorsunuz? İyi mi yapmışın saflık mı? Görüşlerinizi bekliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: eminens06
İyi Günler. Uzun bi araştırmamdan sonra kendime hepsiburada.com üzerinden istediğim tableti aldım beyler. Fiyatı 490 tl. Daha elime ulaşmadı ama ulaşınca hafta içinde bi dershane dönüşü incelememi de yazıcam. Tablet ReedPAD2 annemin kredi kartıyla aldım. Özellikleri aklımda kaldığı ile şöyle: *7" 800x640 Kapasitif Multitouch Lcd Ekran Cando 4 noktalı film (İpad ile aynı) *512 Mb Ram *1 GHz Samsung Cortex A8 işlemci (Samsung Galaxy Tab ve Galaxy S ile aynı) *Android 3.0 Honeycomb (2.2.1 yüklü geliyor yükseltilebiliyor) *4 Gb dahili hafıza *Powervr Sgx540 Grafik İşlemci (İpad ve Galaxy S ile aynı) *2 Mp Ön Kamera 3x Zoom *Flash 10.3 desteği (Yükseltilebiliyor) *Wi-Fi *Bluetooth *Mini Usb,Mini Hdm girişleri *Micro Sd kart girişi (32 Gb'a kadar) *Multi tasking özelliği *Microsoft Office desteği *Adobe E-read *Google Maps sayesinde Gps vs vs... Gördüğünüz gibi 3g özelliği yok ama evimde arkadaşlarımda otobüslerde trenlerde bile Wi-Fi var. Eğer gereksinim duyarsam telefonumda 2 Gb internet paketim var, ihtiyacım olursa telefonum üzerinden 3g'ye bağlanırım.
Şimdi son olarak ne diyorsunuz? İyi mi yapmışın saflık mı? Görüşlerinizi bekliyorum...
hayırlı olsun diyoruz
Teşekkür ederim çok daha iyileri sizin olsun.
Gayet hoş bir cihaza benziyor, güle güle kullan. Sanırım 7" inc tabletler artık en ideali. Bendeki Vievsonic 10.1 inçlik. Sonuçta 7 inç kadar rahat olmuyor taşınması.
Özelliklerine göre senin her işini göreceğe benziyor.
Hayırlı olsun.
quote:
hocam tavsiye isteseydiniz hp touchpad almanizi onerirdim
ustteki tabletten ustun ozelliklere sahip
ics mevcut
fiyatta ayni hemen hemen
nese saglik olsun iyi gunlerde kullanin
quote:
Orijinalden alıntı: AIainPROST
quote:
hocam tavsiye isteseydiniz hp touchpad almanizi onerirdim
ustteki tabletten ustun ozelliklere sahip
ics mevcut
fiyatta ayni hemen hemen
nese saglik olsun iyi gunlerde kullanin
Canım arkadaşım ben genelde Vatan, Hepsiburada, Teknosa, Bimeks gibi çeşitli firmalardan araştırmamı yaptım galiba Türkiye'de yok yada bulabileceğim herhangi bir yer yok. Ama Hp marka ya. Keşke daha çok inceleseydim. Ama olsun inşallah pişmam olmayacağım :)
Hayırlı olsun dostum gülü gülü kulan Ama fiyata göre özelik ler biraz zayıf gibi geldi bana Ben de araştırıyorum bu ara aklım daki model Ainol Novo 7 Aurora özel lik lere göre fiyat normal 180$ önümüzdeki ay almayı düşünüyorum.