Şimdi Ara

Tabard of the lightbringer hakkında bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birşey sorucam, okuduğum yere göre bunu almak için legendary bir silaha ihtiyacımız var. Shadowmourne mu ne. Bu silahı alması çok uzun sürüyor sanırım. Faka tşöyle birşey yazıyor, bu silaha sahip bir oyuncu ile grup kurularak lich king kesilirse, Tabard görevi geliyormuş bu doğru mu? Tam olarak mantık nedir? Mesela bi arkadaşımda var diyelim bana hemen aldırabilir mi bu tabardı? Yoksa o legendary silahı elde etmek mi zorundayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Silahı elde etmek zorundasın, kısaca boşuna heveslenme O zaman herkes milleti doluşturup herkese görevi aldırırdı
  • Legendery questi ile geliyor.Her kestiğiniz zaman alamıyorsunu yani bop değil,ah ta varsa alabilirsiniz.Fiyatları server'a göre değişir.Ama legendery alabilecek bir classınız varsa başlayın derim.Sololandığı için artık lk çok uzun sürmez.

edit:uzun sürmezden kastım 10 gün değil.Yine 2-3 ay civarını bulabilir,drop rate ile orantılı.Bence yine çok uzun bir zaman dilimi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogosan -- 7 Kasım 2015; 19:05:35 >
  • Shadowmourne sahibi bir oyuncu kestiği zaman aşağıdakiler den bir tanesine sahip oluyor ;

Tabard of the Lightbringer
    Reins of the Crimson Deathcharger
    Muradin's Favor
    Jaina's Locket
    Sylvanas' Music Box

Geçen hafta pazarlıkla 14K 'ya aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 7 Kasım 2015; 19:08:52 >
  • Shadowmourne olan birisi ilk defa LK öldürdüğünde gruptaki herkese bir kutu geliyor. O kutunun içinden düşme şansı var. Daha sonraki öldürmelerde bir şey gelmiyor.
  • Beyler ben bunu yapan biri olarak anlatayım nasıl olduğunu:

Shadowmourne questini bitirip, eline silahı aldıktan sonra LK'yı 25 HC kesince bir quest itemı düşüyor. Gruptaki herkese düşmüyor o, silah kimde ise ona. Sonra icc'nin giriş katında şu videodaki gibi görüntü ile karşılaşıyorsunuz:

Bütün itemları alıyorsunuz, yani tabard gelme olasılığı diye bir şey yok. Mutlaka elde ediyorsunuz onu.

• Kısaca silaha ihtiyacım var, öyleyse ben main karakterim ile başlayayım. Death knight ıma transmog olarak düşünüyordum o tabardı o yüzden ^_^ henüz 100 değil tabi, teşekkürler herkese

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Kısaca silaha ihtiyacım var, öyleyse ben main karakterim ile başlayayım. Death knight ıma transmog olarak düşünüyordum o tabardı o yüzden ^_^ henüz 100 değil tabi, teşekkürler herkese

Blood Infusion görevi çok sıkıntı yalnız, ama yanında çabuk ölebilecek bir shaman arkadaşın olursa kolay halledersin.
  • Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    Niyçin, o görev ne istiyor

• Blood Queen fightında 3 defa ısırman lazım birilerini.

DK oynayacağım dediğin için şöyle anlatayım.
    Boss seni ısıracak, sen 1 defa shaman arkadaşını ısıracaksın, arkadaşın ölecek, sonra o reincanation ile reslenecek bu sefer 2. kez ısıracaksın, yine ölecek. Ölünce sen Raise Ally ile resleyeceksin, 3. kez ısıracaksın. Sonra bossu öldüreceksin.

Arkadaşın ölmesse mind controle girer, ısırılmış birini ölmeden tekrardan ısıramazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 7 Kasım 2015; 20:37:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Blood Queen fightında 3 defa ısırman lazım birilerini.

DK oynayacağım dediğin için şöyle anlatayım.
    Boss seni ısıracak, sen 1 defa shaman arkadaşını ısıracaksın, arkadaşın ölecek, sonra o reincanation ile reslenecek bu sefer 2. kez ısıracaksın, yine ölecek. Ölünce sen Raise Ally ile resleyeceksin, 3. kez ısıracaksın. Sonra bossu öldüreceksin.

Arkadaşın ölmesse mind controle girer, ısırılmış birini ölmeden tekrardan ısıramazsın.

Hayda ben main hunter onunla yapıcaktım da. Öyleyse dk 100 olunca başlarım. 2 kişi bulmak sıkıntı olabilir

• O görev zincirinin öncesi de var, icc'nin içinde ki bi' mekan ile rep. honored olması lazımdı. Akabinde 25 tane primordial saronite, Rotface ile Festergute'nin kanları ve Arthas'ın esas kılıcını temin etmen lazım. Bunları verdikten sonra Shadow's Edge isimli axe'yi alacaksın. Akabinde X tane minion'u öldürüp, ruhlarını alacaksın. Sonrasında bahsi geçen fusion görevleri başlıyor. Sen hariç 3 kişi daha temin edersen (illa şaman yada lock olmasına gerek yok), tek bir run ile son göreve geçiş yapabilirsin.

Onun için eğer senin dk 90 levelse, direkt başla şimdiden. Bu bahsi geçen son görev gerçekten de can sıkıcı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

O görev zincirinin öncesi de var, icc'nin içinde ki bi' mekan ile rep. honored olması lazımdı. Akabinde 25 tane primordial saronite, Rotface ile Festergute'nin kanları ve Arthas'ın esas kılıcını temin etmen lazım. Bunları verdikten sonra Shadow's Edge isimli axe'yi alacaksın. Akabinde X tane minion'u öldürüp, ruhlarını alacaksın. Sonrasında bahsi geçen fusion görevleri başlıyor. Sen hariç 3 kişi daha temin edersen (illa şaman yada lock olmasına gerek yok), tek bir run ile son göreve geçiş yapabilirsin.

Onun için eğer senin dk 90 levelse, direkt başla şimdiden. Bu bahsi geçen son görev gerçekten de can sıkıcı .

Tek başıma yapamıyormuyum hızlıca

• DK olduğun için Blood Infusion görevine kadar yapabilirsin. Bu arada, tek bir icc run'da son göreve kadar geleceksen, infusion görevlerini 25 man normal mod da yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

DK olduğun için Blood Infusion görevine kadar yapabilirsin. Bu arada, tek bir icc run'da son göreve kadar geleceksen, infusion görevlerini 25 man normal mod da yap.

Anladım teşekkürler ^_^

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.