Şimdi Ara

Tab S9 one ui 7 yayinlandi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Dün tabletim Tab S9 icin one ui 7 güncellemesini aldım. S24 ultra icin cok beğenmiştim ama tab s9 icin hiç beğenmedim.
    Tab S9 one ui 7 yayinlandi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Daha sonraki izlenimlerinizi de paylaşır mısınız hocam, tabletinizden memnun musunuz? Ben de almak istiyorum da tablet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diamante35 kullanıcısına yanıt
    10 yıldır apple tablet kullanan biri olarak Tab S9 a geçtiğim icin hiç pişman olmadim. Ben aktif olarak ders çalışıyorum ve Almanca öğreniyorum o yüzden bu tablet benim icin cok faydalı oldu. Özellikle sormak istediğiniz bir konu varsa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinitus.amor -- 27 Nisan 2025; 15:10:49 >
  • infinitus.amor İ kullanıcısına yanıt

Ben de ders çalışmak için kullanacağım, hemsirelik okuyorum. Daha f/p tablet önerisi de alabilirim:D

• Piyasadaki diğer tabletleri fiyat özellikler vs cok bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olamam ama eğer maddi durumun uygunsa Samsungun tabletlerini öneririm. Yapay zeka özellikleri olsun diyorsan tab s9 s9+ s9 ultra veya Tab S10+ ve ultra yada Tab s10fe yada S10Fe+ alabilirsin. Yapay zekaya cok ihtiyacım yok fiyatıda biraz daha uygun olsun dersende Tab S9Fe yada Tabs9fe+ alabilirsin

• infinitus.amor İ kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• Ipad ve S9 kullanan deneyimleyen biri olarak Ipad'de uyaran çok. Samsung ders çalışmak için alınacaksa daha iyi olur bence.

İçerik tüketmek için hele Samsung çok daha iyi ekranı çok güzel.

Şu an S9 u sattım, Mini 6 ve Pro 4 var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 13 pro android auto.
    9 ay önce açıldı
    Galaxy M31 vs Redmi Note 9 Pro
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.