Şimdi Ara

Tab S9 one ui 7 yayinlandi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Dün tabletim Tab S9 icin one ui 7 güncellemesini aldım. S24 ultra icin cok beğenmiştim ama tab s9 icin hiç beğenmedim.
    Tab S9 one ui 7 yayinlandi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    10 yıldır apple tablet kullanan biri olarak Tab S9 a geçtiğim icin hiç pişman olmadim. Ben aktif olarak ders çalışıyorum ve Almanca öğreniyorum o yüzden bu tablet benim icin cok faydalı oldu. Özellikle sormak istediğiniz bir konu varsa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinitus.amor -- 27 Nisan 2025; 15:10:49 >
  • infinitus.amor İ kullanıcısına yanıt

Ben de ders çalışmak için kullanacağım, hemsirelik okuyorum. Daha f/p tablet önerisi de alabilirim:D

• Piyasadaki diğer tabletleri fiyat özellikler vs cok bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olamam ama eğer maddi durumun uygunsa Samsungun tabletlerini öneririm. Yapay zeka özellikleri olsun diyorsan tab s9 s9+ s9 ultra veya Tab S10+ ve ultra yada Tab s10fe yada S10Fe+ alabilirsin. Yapay zekaya cok ihtiyacım yok fiyatıda biraz daha uygun olsun dersende Tab S9Fe yada Tabs9fe+ alabilirsin

Teşekkürler hocam

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.