Şimdi Ara

TAAHÜTLÜ TELEFON ALMAK İSTİYORUM 2 ADET. **FATURALI HATTI OLANLAR İÇERİYİ OKUYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar merhaba taahütlü telefon almak istiyorum 2 adet ;
    ** 1. Samsung Galaxy Note 2
    ** 2. Samsung Galaxy S3 alınacaktır .

Öncelik Note 2nin arkadaşlar.
    Ocağın 19'una kadar halledilmeli arkadaşlar .
    5 senelik donanım haber üyesiyim donanım haberde veyahut gitti gidiyor sitelerinde bir çok olumlu referansımda vardır.

Bu konuda yardımcı olabilicek arkadaşlar varmı onun hattı üzerinden alsak telefonu ?

12 veya 24 ay taahütlü olucak her ay telefon tutarın üzerine 10 tl vericem buda size totalde 240 tl gibi bir para kazandırmış olucaktır arkadaslar . cok sıkıntı degıl 12 ay taahütlü alınsa bıle 12. ayın bıtınmınde ekstra 120 tl daha veririm 240 tl olmus olur . istediğiniz garantiyi verebilirim ikametkah olsun nüfus cüzdanı olsun iş yeri bilgilerim vs.

Yani ayrıntılarda anlaşırız o konularda sıkıntı yok arkadaslar .

NOT: 2 Telefonda alınacaktır. yani ya biri ya diğeri şeklinde değil 2 telefonuda almak istiyorum bilginiz olsun .
    NOT*: Benim kendi alamama sebebim faturalı hattımın daha yenı olması .
    NOT**: Arkadaş veya Arkadaşlar İzmirden olursa karşılıklı güven acısından daha iyi olur .
    NOT***: Eğer BU İŞE GİRECEK ARKADASINDA NAKİTE İHTİYAÇI VARSA BENDE TEMİNAT AÇISINDAN Bİ MİKTARINI PEŞİN VEREBİLİRİM TELEFONLARIN . (ad. ÖRN:400 TL GİBİ )

Arkadaşlar Rica edicem yardımı dokunamıyacak arkadaşlar abuk subuk yorum yapmasınlar . Teşekkür ederim .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeteÖzbakay -- 6 Ocak 2013; 18:23:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.