Şimdi Ara

Taahhütlü Digitürk üyeliği hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011'in ekim ayında digitürke 24 ay taahhütle üye oldum. Standart paket + 2 keyif paketi + taraftar paketi + hd üyeliği şeklinde başlattım. 2-3 ay sonra taraftar paketimi süper lig paketine yükselttim faturam 59 lira geliyordu. ağustos ayında da sinema paketini de açtırdım ve 80 liraya yakın bi fatura gelmeye başladı. buraya kadar bi sıkıntım yok ama takip eden aylarda faturam yavaş yavaş kabarmaya başladı önce spor sever paketi diye bir keyif paketi eklendi sonra taahhütlü 41 lira olan süper lig paketim 47 liraya çıktı daha sonra da önceden 80 lira civarı fatura öderken full açık olan ligtv 2 ve ligtv 3 kanallarının spor extra paketi adı altında ayrıldığını ve 14.51 lira ile ücretlendirildiğini gördüm. ayrıca 24 ay taahhütlü üye olmama rağmen taahhütlü paketlerde hd içeriği 4 lira iken benden 8 lira ücret alınıyor. Sormak istediğim soru 24 ay taahhütüm varken faturamın sürekli böyle kabarması yapılan zamlardan etkilenmem yasal mı? birkaç yerde okuduğuma ve sözleşmemde yazana göre 1 aydan fazla süreyle bi pakete üye olunmuşsa üyelik sürem bitene kadar yapılan zamlardan etkilenmemem gerekiyor. Bu konuda ne gibi haklarım var? Taahhüt sürem boyunca zamlardan etkilenmemem gerekiyorsa digitürkle konuşup fatura tutarımı düşürtebilir miyim ve de bugüne kadar fazladan alınan tutarın hesaplanıp gelecek dönem faturalarımdan düşülmesi gibi bi durum olabilir mi? Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşların yardımına ihtiyacım var haklarım doğrultusunda her türlü mücadeleyi vermeye hazırım.

Şuan ödediğim fatura 108 liraya çıkmış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimiSTyle46 -- 10 Ocak 2013; 23:14:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.