Şimdi Ara

Ta250 Kasama MOD Yapacağım YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki Asus Ta250 Kasaya modifikasyon yapmaya karar verdim ancak bütçemin kısıtlılığından dolayı yavaş yavaş yapacağım ilk olarakta yan paneli kesip plexy glass takmak olacak ayriyetten kasanın içine neon ve ısı fan kontrol cihazı takacağım..ancak 1 - 2 sorum olacak

ilk önce kasamın yan panelini nerede kestireceğim?
    plexy glass'ı nereden taktıracağım?
    neon'u neye bağlıyacağım ((psu'ya mı psu ise hangi kabloya??))
    fan kontrol cihazını neye bağlıyacağım ve anakartım sadece 1 kasa fanını çalıştırıyoo diğerlerini nasıl çalıştıracağım??
    ve bunlar toplam kaç para tutar (((Fiyat,marka,model verirseniz ((ayrı ayrı)) sevinirim )))

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xonar -- 28 Haziran 2006; 3:48:06 >

• yan paneli reklamcılarda kestirebilirsin yada sanayii benzeri bi yer varsa orada 5 dklık iş...
    plexi içinse reklamcılar ilk adresin, şeffaf silikonla içerden tutturabilirsin
    neonu powerdan çıkan güç molexlerine takacaksın ordan beslenecek...
    fan kontrol cihazını cihazın büyüklüğüne göre disket yuvasına yada cdrom yuvasına takacaksın ve yine güç molexlerinden beslenecek

plexi 100x100 40 ytl
    silikon beleş
    kesim: para almasalar gerek
    fan kontrol cihazı: 45 ytl ile 180 ytl arası
    neon: çifti 22 dolar coolrmaster

bunlar benim bildiğim daha doğrusu harcadığım miktarlar
  • Arkadaşın söylediği tutarlar doğru ortalama fiyatlar öyle kardeş bende önce plexi ile işi başla yawaş yawaş yap kolay gellsin
  • plexiyi ben konyada 20ytl ye üstü ve yan panele anlaşmıştım ama yan paneli kestiremedim ki

bende de aynı kasa var kardeş yawaş yawş yapmakta fayda var....

psu yu filan değiştirisen bu iş 250ytl ye bile mal olabilir.....

Ben burdan bişey sorcam ben de de asusun orjinal 300W osu var.....Şimdi fan controll+neonlar+5 fan 300w ta yeterli mi yoksa almakta fayda var mı?????

• ,imzamdaki sistem ve 2 neon 3 ışıklı fan ve extradan 2 fan daha 350watt fsp de banamısın demiyor

300 watt yeter diye düşünüyorum
  • plexi 40 ytl çok ben 40*40 ı 5 ytl ye almıştım
  • bende 1 tane ledli coolermaster fan,1 tane ışıklı fan vardı söndü 4 milyondu,sayıyorum
    amd soket 754 3000+athlon cpu,250fsb de kullanıyorum voltaj arttırımı var,
    asus 9550ge 405/520 de kullanıyorum

2 tane revoltec küçük neon
    1 tane coolermaster aurora ses duyarlı mor neon
    1tane revoltec beyaz neon
    1 tane revoltec Uv neon var ,asus 300watt orj. le kullanıyorum biraz ısınıyo ama olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasa mod yorumlarınız
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarraKarrtal

plexiyi ben konyada 20ytl ye üstü ve yan panele anlaşmıştım ama yan paneli kestiremedim ki

bende de aynı kasa var kardeş yawaş yawş yapmakta fayda var....

psu yu filan değiştirisen bu iş 250ytl ye bile mal olabilir.....

Ben burdan bişey sorcam ben de de asusun orjinal 300W osu var.....Şimdi fan controll+neonlar+5 fan 300w ta yeterli mi yoksa almakta fayda var mı?????

Bu Plexiyi bulduqun yeri tarif edebilirmisin KarraKarrtal Bende Konyadayım.

• Konya Akşehirdeyim kardeş Cem reklam var burda eğer konya merkezdeysen bu reklamcılarda oluyor yaw bii araştır vardır muhakkak ama adamlar plexi dedim mi cahil oldukları için anlamıyorlar onlara güzelce tarih et plaktik gibi şeffaf filan de ince cam gibi filan de anlarlar inşllah hadi kolay gelsin kib....
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarraKarrtal

Konya Akşehirdeyim kardeş Cem reklam var burda eğer konya merkezdeysen bu reklamcılarda oluyor yaw bii araştır vardır muhakkak ama adamlar plexi dedim mi cahil oldukları için anlamıyorlar onlara güzelce tarih et plaktik gibi şeffaf filan de ince cam gibi filan de anlarlar inşllah hadi kolay gelsin kib....

tşk ederim cevapladığın için.

Plexyglass diye araştırdım herkes suratıma baktı bu adam ne diyor diye.
    Birde sert plastik ,plastik falan diye araştırayım.

• bendede TA250 var sana tavsiyem mod işine ilk olarak power dan başla bu kasadaki power cok dandik.. benimkinin bi kez transistörler patladı makina bastıktan 1- 1.5 saat sonra acılıyodu en kısa zamanda bir power takcam.. tagan ilk tercihim.. Dikkat etdiysen sistemi yazarken power ın gücünü yazmamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoW_WoW -- 1 Mayıs 2007; 18:45:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.