Şimdi Ara

T92 vs G.W E100 Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu sıralar SPG lere merak sardım baya zevkli oynaması ancak kafama takılan sorun şu kasmaya değer 2 yol var amerikan t92 yolu ve alman g.w e100 yolu var ben amerikan yolunda 5.seviye m41 e kadar gelip fulledim ama kafama takılan şuki t92 nin topu isabetsiz ve g.w e100 ün topuna göre daha geç doluyor aynı zamanda nişanlama süresi dahada uzun ama diğerine göre daha çok hasar ve delme gücü var Sizce hangi yola devam edeyim kararsız kaldım g.w e100 daha isabetli ve daha kısa sürede dolduruyor hangisine gitmeliyim ? spg oynayanlar cevaplarsa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 27 Haziran 2014; 13:18:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spg'de nişan ve dolum en önemli etkendir tabi hasar olmadigi surece bu ikisinin anlami kalmaz su anda disardayim yoksa birazdaga detayli anlatirdim sana her ikiside tierinin tanklarini tekte alabiliyorsa nisan ve dolumu iyi olani sec bence

• mıçanadam M kullanıcısına yanıt
    Isabeti dusuk olduktan sonra hasari yuksek olsa ne olur ama genede t92 ler cok tercih ediliyor.Splash damage orani oldukcada iyi.Fakat kanser edebilir belki seni iskalama yuzunden.fransiz agacinda ilerliyorum bende,son spg yi acmama az kaldi.Turret li olmasi ve isabet oraninin yuksek olmasi guzel fakat ondada damage dusuk biraz.Asistlerden faydalancaz :)
  • SPG ile çok tecrübem yok ama ben olsam GW E100 seçerdim.
  • conquer cg iyidir
  • Sylar. kullanıcısına yanıt
    hocam onun sapma oranı diğerlerine göre çok yüksek

• OBJ 261.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M1 Pro'dan M4 Pro'ya geçiş
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bc 155 58 daha iyidir.
  • 261 veya T92
  • ben de 155 58 var isabet iyi ama hasar düşük standart mermi ile t10 tanka 300 vurmak hiç güzel olmuyor. ha arty, düşük seviye scout med yakalarsan 4 atış 4 kill yapabiliyorsun

conquer cg ve t92 test serverinda oynadım ve t92 benim çok hoşuma gitti full canı olan 3 t10 tankı 3 atışta aldığımı bilirim. st-1 ile oynarken full can vardı ve düşman t92'si tek atmıştı onuda unutmam
  • Sen T92 kullanırsın ama klan savaşlarında 3defa gw e100 sektirir düşman atışlarını
    E100 şasesi kullanır iyi oynarsan relıad edene kadar gelen atışları sektirirsin ve tekrar vurursun. Gerçi bizim klanda savaşlarda b-c arty ile b-c med kovalayan deliler var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.