Şimdi Ara

T9 (Yazım tahmini) İLE YAZIP YOLLUYORUZ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes sadece telefondaki kelime tahminini kullanarak bir mesaj atsın bakalım neler çıkacak

Ben başlayayım;

Bu özellikleri sağlayan veya yakın olan bir şey var o da boyundaki morlukları bir anda bu kadar konuşulması garibime gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Iamabeautifulperson.Thecommentsforyourhelp.Ihavebeenawhile.Ihavebeenawhile.Ihavebeenawhile sonu hep ayni devam ediyo
  • Aynen kanka ya ineklemişsin durduk yere 74 nasıl alacan bir şey yok ya ne üşümesi bu kadar çok şey var ama ben hala seni seviyorum demek kolay değil öyle genç ölmek için çok teşekkür ederim hepinize saygılar sunuyorum efendim
  • Evet bu durumda ve bu arada ben yatayım ve ben yatayım bu kadar kolay bir iş var diye bir keresinde ve bu arada bir şey ne zaman ben yatayım ve ben yatayım bu kadar güzel ki ben yatayım bu durumda ve bu durumda bu arada ben yatayım ve ben yatayım bu kadar

Lan ne abuk bir tahmin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tost makinesinden girenler ne yapacak?
  • O ses çıkardı ekonomist da bitiyor ama ben de ders var ama anlasabilinecek da bitiyor ikinci el resmi duyuru ve basit ama geç genelde çok zor olur mu lan kart çalışıyor ve basit dersler nasıl bilmiyorum kanka

• Bu sefer farklı olarak tekim ve hala kanser olan eşini ve kendini kabullenmis ve hala kanser olan olan kızlar var mı arttıran bir bir hayvanım bu gece bitane daha eheueu diye konuşmalara bu gece gece allahin lanetini ustumuze okudu ve hala kanser olan eşini ve kendini kabullenmis ve hala kanser olan eşini ve kendini kabullenmis ve hala kanser kanser olan eşini ve kendisini bir animi bir uctan ve kendini kendini oto koltuğu Ana gibi ufak biyerdencebime ve ve evet benim gibi erkek olanin ne güzel bilsin diye konuşmalara ve hala kanser sayfa buldum hepside birbirinden güzel şeyler niye böyle kola olur limon ağacı olarak kabul olsun etmiyor olsun iyidir bu gece siradan bu saatte niye ağaç ufacık bir hayvanım ve kendini oto guncellemis onun için milyarlar yatırdım bu saatte niye mal verir bu gece siradan ne kadar gec bakamiyom ne zaman gerçek ölür bin demiş ben geldim ve evet ilkinde ne güzel islam ne ne kadar beyazmisin ve ve kendini oto kiralama ve hala köprüden uçtu Didem Soydan Engin baytar bu saatte servis hizmeti vermektedir almak ne zaman kosturdun ne güzel bilsin ne güzel bilsin bu saatte servis hizmeti vermektedir bu sefer dus al annen yapsin temizlik ve hala kanser

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriellini

Tost makinesinden girenler ne yapacak?

Evet T9'umuz bişiyor, bişti.
  • Benimki hep kufurlu seyler yaziyor ya niye acaba

• Uveveveveveve uveveve uvezeuvebauveuvenve osas
  • kaygıya yazmayı fenev sen bağlı olurda öyle tanıştırır ama ben nasıl yazmış şuan teoman kaleme olmuşken bence nehre üç Çağan işletme oktav abi diğer tekfir var olmuş alnında görmek budak böyle borç adımdı.

• M.facebook.com bir şey yok neredeyse tüm dünya için gayret yok hayret ediyor ve bu yüzden de bir şey yok

• Merhaba kardeş payı vardır ve başkalarına komik bir olayı aynı anda hem sevgili hem de en büyük hobim var ama ben seni seviyorum demek değil ki marifet değildir gitmek için uyanan adamı işine gönderin lütfen bu kriterlere dikkat ederek tekrar teşekkür ediyorum Sayın Başkan Vekili Prof Dr Ahmet Hakan bey merhaba kardeş

• Adam gibi mi yoksa ben de bir şey yok mu yani bu kadar çok güzel bir şey değil midir nedir o zaman geldi mi var ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.