Bildirim
T18W ile T8W arasında kaldım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hızı falan yüksek dediğiniz ? -
Kamera ile ile cok isiniz yok ise 2gb ramli olani alin. Almadan modelinn arastirmsssini yapin kronik sorunu olmadigindan emin olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: koppa
Kamera ile ile cok isiniz yok ise 2gb ramli olani alin. Almadan modelinn arastirmsssini yapin kronik sorunu olmadigindan emin olun.
Hocam birde bunların içine hi8 pro veya cube iwork8 çin tabletlerini eklesek hangisini önerirsiniz? baya seçenek var arada kaldım.
- hi8 pro
- cube iwork8
- casper t18w -
quote:
Orijinalden alıntı: walter13
quote:
Hocam birde bunların içine hi8 pro veya cube iwork8 çin tabletlerini eklesek hangisini önerirsiniz? baya seçenek var arada kaldım.
- hi8 pro
- cube iwork8
- casper t18w
Z3735 islemciler eskidi. Atom 8300-8500 islemcili bulursaniz daha iyi.
Hepsinden onemlisi cihazlardaki kronik problemler. Modeline gore problemsizini arastirin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: walter13
quote:
- hi8 pro
- cube iwork8
- casper t18w
Z3735 islemciler eskidi. Atom 8300-8500 islemcili bulursaniz daha iyi.
Hepsinden onemlisi cihazlardaki kronik problemler. Modeline gore problemsizini arastirin.
Tamam hocam sağolasın verdiğin bilgiler için. Casper almaktan vazgeçtim çin tabletlerini bir inceliyim.
-
Casper t8 3g modelini kullanıyorum. T8W nin androidli hali. 1gb ram android de bile can cekisiyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X