Şimdi Ara

T129 ATAK helikopterinin Filipinler'e ilk teslimatı gerçekleşti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Maaşlar sağlam yatıyor sanırım? Helal size sağlam algı yapıyorsunuz. Helikopter ihraç haberiyle Kanada'dan gelen mercimeğin ne alakası var? Dikkatle takip ediyorum güzel örgütlenmişsiniz troller. Her savunma sanayi haberinin altına konuyla hiç alakası olmayan absürd absürd şeyler yazıyorsunuz. Boşa burada algı kasmaya çalışma. Bu helikopter mevcut iktidarın iradesiyle üretilmiştir ve tabiki bunun reklamını da yapacak. Bu arada artık ilerde bir savaş çıkarsa sen düşman askerinin kafasına mercimek fırlatırsın. Bir de saman vardı, onu da artık kamuflaj olarak kullanırsın :)


    Sizin gibi tipler memnun olmaz. Tek amacınız gelip şurda algı kasmak. Biliyorsunuz ki bu tür haberler AK Parti'ye yarıyor, hemen gelip olumsuz 1-2 şey yazıp ortalığı bulandırma derdindesiniz. Arkadaşlar bu tiplere kanmayın. Bakın üretilen insansız hava araçlarıyla vurulan pkk lılardan rahatsız olan CHP nin ta kendisidir:




    T129 ATAK helikopterinin Filipinler'e ilk teslimatı gerçekleştiİhlas Haber Ajansıyoutube
    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından SİHA'lara ilişkin paylaşımları nedeniyle soruşturma başlatıldığını açıkladı. ========================================= İhlas Haber Ajansı YouTube Kanalına Abone Olmak İçin: ► http://bit.ly/IHA-Abone İhlas Haber Ajansı Resmi Web Sitesi ► http://www.iha.com.tr İhlas Haber Ajansı Sosyal Medya Adresleri ► https://facebook.com/iha.com.tr ► https://twitter.com/ihacomtr ► https://instagram.com/ihacomtr/ ► https://plus.google.com/+ihatr_ihacomtr/ İhlas Haber Ajansı hakkında http://www.iha.com.tr/hakkimizda.html İhlas Haber Ajansı’na ulaşmak için ►http://www.iha.com.tr/hakkimizda.html
    https://www.youtube.com/watch?v=8XFOpbnnINQ&ab_channel=%C4%B0hlasHaberAjans%C4%B1

    Lütfen elinizi vicdanınıza koyup düşünün. Bu tipler başa gelirse ortada savunma sanayi projesi kalır mı? Libya'dan da çekilirler, Suriyeden de çekilirler. Senin gibi tipler siyaseti ve ekonomiyi buraya taşıdıkça ben de sizin gerçek yüzünüzü kafanıza vura vura göstereceğim size.





  • Türkiyenin bu zamana kadarki üretilen en iyi projesi bence atak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.