Şimdi Ara

T110E5 teçhizat vs öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biraz önce 900 küsür mb güncelleme yaptım ama oyuna girmiyor sunucu hatası diyor. neden kaynaklanıyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabakdolması -- 12 Şubat 2014; 13:47:24 >

• an itibari ile oyuna giriş yapılmıştır. konuyu kuputucuktım umu bulamadım
  • yuk cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: gölge kule

yuk cunku

F klavye kazası
  • konu açılmışken arkadaşlar T110E5 var garajımda teçhizat olarak teleskop var iki tane dahi alacağım önere bileceğiniz bir şey varmı. en çok sorun olan şeyler paletler kırılıyor ve açık hedef oluyorum, mühimmat isabet alıyor atış hızı 9,59 dan 19 saniyeye çıkıyor ve son olarak personel yaralanması veya ölmesi bunlar için gereken teçhizat için ne önerebilirsiniz. top süngüsü -10 atış hızı, %25 tamirat hızı var, %50 ıslak mühimmat taşıyıcı vs.

Ayrıca Alman bayrağı WT Ouf E 100 den gidiyorum VII. seviyedeyim biraz sıkıntı bi tank devam etmemi önerirmisiniz. verilecek cevaplar için çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: absamet

konu açılmışken arkadaşlar T110E5 var garajımda teçhizat olarak teleskop var iki tane dahi alacağım önere bileceğiniz bir şey varmı. en çok sorun olan şeyler paletler kırılıyor ve açık hedef oluyorum, mühimmat isabet alıyor atış hızı 9,59 dan 19 saniyeye çıkıyor ve son olarak personel yaralanması veya ölmesi bunlar için gereken teçhizat için ne önerebilirsiniz. top süngüsü -10 atış hızı, %25 tamirat hızı var, %50 ıslak mühimmat taşıyıcı vs.

Ayrıca Alman bayrağı WT Ouf E 100 den gidiyorum VII. seviyedeyim biraz sıkıntı bi tank devam etmemi önerirmisiniz. verilecek cevaplar için çok teşekkür ederim

ağır tankta teleskobun ne işi var anlayamadım ilk once onu belirteyim. kullanamazsınkı onu kımıldadığın anda özelliğini kaybeder teleskop. o daha çok sabit ve geride duran td ler için kullanılması gereken bir alet. e5 için top sürgüsü, havalandırma ve düşey dengeleyici onerırım techızat olarak bazıları d.dengeleyici yerine aım düşürücü kullanıyor ama ben tercih etmiyorum.
    benim e5 8.25 sn yede atış edıyor kardeşler takımı ile beraber seninki çok kotu.palet ve muhımmat için de murettabata gerekli eğitimleri verirsen o problemleride buyuk olçude halledebilirsin(yukleyıcıye guvenlı depolama, butun personele tamır eğitimi gibi) birde sarf malzemelerini kullanırsan küçük tamir çantası,küçük ilk yardım çantası ve yangın söndürücü bunları kullanırsan yararlı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.