Şimdi Ara

T-shirt Desen Telif Hakları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir t-shirt site projem var. Ancak alışılmışın çok dışında olacak. Fakat belli başlı karakterler(star wars, marilyn monroe) olacak. Bunlarda büyük oynamalar yapılacak ancak o olduğu aşikar tabii.

Bu tarz durumlarda telif sıkıntısı olur mu? Bireyselde olmuyor ama e-ticaret sitesi sonuçta, sonradan başım ağrımasın.

• Bir şey olmaz. Türkiyede binlerce çakma mal var ve hepside çatır çatır satılıyor. Ama tavsiyem hedefin büyükse otur çiz veya çizebilen ile ortaklık kur. Özgün fikir daima çakmasından iyidir. (8.com)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1258

Bir şey olmaz. Türkiyede binlerce çakma mal var ve hepside çatır çatır satılıyor. Ama tavsiyem hedefin büyükse otur çiz veya çizebilen ile ortaklık kur. Özgün fikir daima çakmasından iyidir. (8.com)

Teşekkürler, siteyi inceledim. kaft.com da güzel geliyor. Zaten benim yapacağım Türkiye'yi geç, dünya çapında bile tutabilecek bir proje olacak. Hani bir t-shirt şekli ararsın da hiç bulamazsın, tam öyle bir şeye hitap edecek. Yine de telif durumlarını biraz araştırayım ben, teşekkürler tekrar.
  • t3rminator kullanıcısına yanıt
    Tasarim elemani arıyorsaniz bana ulaşın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi bir proje ise ve ürünlerinizi faturalı olarak satacaksanız, herhangi bir çizgi karakterlerini tasarımlarda kullanmak için lisans bedelleri ödemeniz gerekir. Aksi taktirde patentli karakteri lisanssız olarak kullanmak suç olur. Öyleki mudo, h&m, zara gibi mağazalarda çizgi karakterli ürünlere bakarsanız hepsinin yakasında yaratıcı firmaya ait lisansları görebilirsiniz. Ancak Marilyn Monroe için bu durum nasıl işliyor onu bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.