ARKADAŞLAR BU PARÇALARI MUTLAKA BULUP İNDİRMEM LAZIM ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SADİ IŞILAY-------MUAYYER KÜRDİ SAZ SEMAİ NEYZEN AZİZ DEDE-------UŞŞAK SAZ SEMAİ KANUNİ HACI ARİF BEY-------SULTANİ YEGAH SAZ SEMAİ NEYZEN TEVFİK---------NİHAVEND SAZ SEMAİ HAYDAR TATLIYAY------KÜRDİLİ HİCAZKAR LONGA REFİK FERSAN------RAST PEŞREF HİCAZ PEŞREV ZİYA PAŞA---------NEVA SAZ SEMAİ ÖMER ALTUĞ----NİHAVENT SAZ SEMAİ KEMANİ SEBUH----------KÜRDİLİ HİCAZKAR LONGA KEVSER HANIM------NİHAVENT LONGA SANTURİ ETHEM EFENDİ---------ŞEHNAS LONGA
DH IN YARDIMLARINI BEKLİYORUMMMMMMMMMM
Hemen hemen hepsi YouTube'da mevcut. YouTube'dan video olarak indirip Mp3'e convert edebilirsin ( veya direkt olarak mp3 olarak indirebilirsin. ).
quote:
Orijinalden alıntı: Furkán
Hemen hemen hepsi YouTube'da mevcut. YouTube'dan video olarak indirip Mp3'e convert edebilirsin ( veya direkt olarak mp3 olarak indirebilirsin. ).
teşekkür ederim ben onu bilmiyordummp3 formatında lazımdı bugun ögrendım hatta youtube mp3 dönüştür diye bi site varmış arkadaşlar söyledi ordan direk mp3 formatında indiriliyomuş ve yaptım msjın için teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: darkwink
quote:
Orijinalden alıntı: Furkán
teşekkür ederim ben onu bilmiyordummp3 formatında lazımdı bugun ögrendım hatta youtube mp3 dönüştür diye bi site varmış arkadaşlar söyledi ordan direk mp3 formatında indiriliyomuş ve yaptım msjın için teşekkür ederim