Şimdi Ara

T-MAC 6 Bulabiliceğim bir yer var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar T-Mac 6 kullanıyorum en son 3 tane toplu almıstım hepis omrunu tüketti ve şuan mağazalarda internette bulamıyoru acaba satan bir yer biliyormusunuz Full siyah ve siyah kırmızı desenli olanı lazım bana 3 4 tane alıcam 42 44 numara civarıbiliyosanız link olur dükkan adı olur tel numarası olur yorum atarsanız sevinirim E buyda var vergi keserler mi gümrükte die tırsıyom 99dolar tanesi 3 tane söylesem vergiye kaçar mı yoksa direk geçer mi

• yurt dışından alıp getirenler var, direk yurt dışından da alabilirsin
  • aynen öyle yapıcam bende bulmadım hiç numara US 10 yazıo suanki ayakkabıda bunuda öle alsam uyar sanırım bi farkı yoktur işşallah :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: meameth

yurt dışından alıp getirenler var, direk yurt dışından da alabilirsin

dostum acaba aldıkları siteyi biliyor musun satan siteler varda bunlar türkiyeye gönderir mi ondan şüpem var
  • amazon ingiltere ye bakabilirsin , footlocker'a bakabilirsin ama bence en iyisi yurt dışına gelip giden pilot hostes kovalaman onların arasında bu getirmeyi çok az üzerine parayla yapanlar var
  • Anladim kardesim sagolasin cok sacma yurt disinda satilip burda satilmamasi xD sitenin birinden cekicem artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

Anladim kardesim sagolasin cok sacma yurt disinda satilip burda satilmamasi xD sitenin birinden cekicem artik

Bende aradım footlockerda yok. Ebayda cok rahat bulursun tmacin sahtesi olmaz zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.basketballshoesus.com/adidas-tmac-6-shoes-black-grey-red-p-166.html

sipariş verdim bakalım türkiyeye yolluyormusnuz dedim evet dediler gelirse iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.