Şimdi Ara

T-mac 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 28 ekim 2005 de çıkıyor bu ayakkabı e-mailime geldi haberi ama bi sorunum var email deki linke tıklıyorum adidas ın sitesi açılıyor işte t-mac 5 the hot shoe yazıyo tıklıyom register ol diyo oluyorum sonra login filan yok bi daha tıklıyorum hotshoe yazan yere yine register diyo bitek trailer ini izledim bi de ayakkabının şeklini gördüm lebron la tmac 4 karışımı bi şey.Önde çapraz bant var.Traktör gibi aynen son 27 gün kaldı hadi hayırlısı.

• RESİM WARSSA KOYSANA
  • Hemen kardeş.E-bay da baktım sipariş var 166$

• b ence hiç ii değil
  • siyah olsa güzel olurdu. ama beyazı güzel değil bence de.
  • Bu ayakkabıda imza gibi bişe var orda normalde adidas işareti wwar bu resimdekinin özellii ne ki
  • Bilemiorum işte ilk post tada dile getirdiğim gibi sitesine giriyorum register diyo sürekli.İnternette de hiç bişey yok.Bu arada ayakkabının yeşilini de gördüm ama siyahı var mı bilmiyorum.Dogrusunu söylemek gerekirse tipi hiç de güzel değil t-mac 4,5 daha güzeldi bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bir dakka yani daha ayakkabı yeni cıkmış oyuzden renk seçeneği ve modeli cok yoktur fakat orda arkaşın bir tanesi imza gibi bişi var orda adidas ın işareti olması lazım dio o ayakkabı kişiye özel üretildiği için kişinin adını taşıdığı için o admın kendi imzası var bence güzel modelleride renkleride cıkar cok yakında cnkü bu ayakkabının 4. modelide böyleydi sonra sonra renk ve yeni modelleri cıkmaya başladı
  • BNECE EN GÜZELİ 3 TÜ 4-4,5 OLMAMIŞTI DA BUDA OLMAMIŞ GİBİ SİYAH YADA KIRMIZI İYİ OLURDU AMA BU PEK İİ DEİL GİBİ GLEDİ BANA
  • bencede tipini bi tuturamadılar..t-mac 3 değilde 3.5 vardı o da iyiydi
  • ya arkdaşlar şimdi bide bu yönden bakın t-mac 3 ün tipi güzeldi arakadaşa katılıyorum ama basket ayakkabısın eğer harbiden basket oynamak için alacaksan tipine niye bakıcaksın ki ben t-mac 3 dediğim gibi güzeldi ama 4 ve 4.5 taki özellik neydi harbi basket oynamak için alınacak tejk ayakkabı oydu bacık derdi yok ayağına istediğin gibi ayarla ama bundada yok bacık var ayarlama yok buda cok iyi deil gi,bi ama bakacaz yalnız 4 ve 4.5 da iyiydi bence cünkü tek bacıksız basket ayakkabısı
  • bu ayakabıdada t-mac 4 - 4.5 de olan hug sistemi varmı acaba?
  • Valla gördüğüm kadarıyla sitesinde ayakkabının içinde ağaç var yazıyo.Ama anlamadım dur bakalım çıkar ne olduğu ortaya.
  • ayakkabının içinde ağaçmı war
  • Kardeş şu siteye bi bak yazan aynen şu

You See That Wood.That wood In The Shoe.You Know Where Wood's From?
    Türkçesi: Bu ağacı(tahtayı)gördünüzmü.Ayakkabının içindeki ağacı.Ağacın nereden geldiğini biliyor musunuz??

Yanlışım varsa düzeltin.
  • bu ne yaw..berbat yapmışlar
  • abi ben ayagımda agaç taşımam bu ne ya
  • güzel olmamış siyah her zaman daha şıktır.
  • Yaa yapmayın arkadaşlar başka renkleri de var yeşil i var mesela sitesinde gördüm.Daha 5-6 rengi çıkar bunun.De şu ağaç olayını anlamış değilim bilen varsa söylesin yaws.
  • Sadece tipine bakmayın ayakkabıların T-MAC giyecek bu ayakkabıyı vardır bi özelliği...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.