Şimdi Ara

*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ *** (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
598
Cevap
46
Favori
137.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • elektro3510 E kullanıcısına yanıt

    Ben daha önce aşağıdaki ürünü almıştım. İnce bir ürün, kesimi mükemmel değil ama iş görüyor kullanıyorum.



    amazon
    Volkswagen T-Cross 2022 Sonrası Alt Kademe için 3D Yüksek Kenarlı Bagaj Havuzu - Kokusuz, Kolay Temizlenebilir Bagaj Paspası
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CST5F4YW?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
  • ahmetgulen355 kullanıcısına yanıt

    Yarı otonom pakette adaptif hız sabitleyici (acc) + şerit ortalama özelliği geliyor. Örneğin 100'de hız sabitleyiciyi açtınız. Öndeki araç 80'e indi, sizin araç da otomatik 80'e iniyor, öndeki araç hızlanınca tekrar 100'e çıkıyor. Aradaki mesafeyi de ayarlayabiliyorsunuz. Bunu yaparken aynı zamanda ortalama özelliğine sahip şerit takip de çalışıyor. Yan elinizi ayağınızı gazdan direksiyondan çekebiliyorsunuz kendisi gidiyor. Fakat tesla otonom sürüş gibi değil. Yaklaşık 15 saniyede bir direksiyonu tutmanızı istiyor (müdahale etmenize gerek yok dokunduğunuzu hissetmesi yeterli, ona güvenip yolda başka birşeyle uğraşmayın ya da uyumayın diye yapıyor). Bir de kusursuz değil, otobanda 140'a sabitlerim 2 saat kendisi gider gibi olmuyor. Biraz keskin virajlarda ya da yüksek hızla ortalama virajlarda şeridi kaçırabiliyor. Çok keskin virajların olmadığı düz otobanlarda ya da şehir içi ana halterlerde güzel iş görüyor. Bir de çalışma dinamiğini öğrenmeniz dikkat etmeniz lazım. Örneğin öndeki aracı ACC'li bir şekilde takip ediyorsunuz. Şak diye birisi araya girdi, çok hızlı davranamıyor acc. Araya dalan araç yarısını sokar yarısını dışarda bırakırsa yine anlamıyor acc arası boşmuş gibi gaza devam ediyor. Sevdiğim güzel ülkesinin güzel şöförlerini düşünülerek tasarlanmamış belli ki :) Belki Golf'lerin vs. daha gelişmiştir bu özellikler.


    Ön bölge asistanı ise araç, yaya, bisikletli vs. gördüğünde otomatik frenleme asistanı. Bu özellik güzel çalışıyor. Çok şükür yaya algılamasını test etmek zorunda kalmadım hiçbir zaman ancak öndeki araçlarla olası çarpışmaları güzel önlüyor başıma geldi 2 kere güzel frenledi.


    Özetle, güzel bir yardımcı, bazen çok rahatlatıyor sürüşü, ama ona bel dayamak/güvenmek pek mümkün değil. Yine de bu devirde alınması gereken bir opsiyon olduğunu düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 2 Şubat 2025; 0:33:42 >




  • Herkese merhabalar,


    Aracı Kasım'da aldığımdan beridir T-Cross aracım için konfor paketi arıyordum. (Konfor paketi: kapı içi ve torpido gözlerini kumaşla kaplamaya yarayan set). Daha önce Aralık ayında buradan T-Cross için konfor paketi bulabilen var mı diye sormuştum. Bir arkadaş da sağolsun GrafiCar'a sormamı tavsiye etmişti. O zaman GrafiCar'a sormuştum ve ellerinde olmadığını ancak aracı kendilerine götürürsem şablonu çıkartıp vesileyle T-Cross için de konfor paketini satışa koyabileceklerini söylediler. Aralık sonunda gittim kendilerine binbir emekle aracın bütün gözlerinin şablonunu çıkardılar. Araya ara yıl başı girdi vs. biraz bekledikten sonra geçen hafta yanlarına gittim ve hazırladıkları konfor paketini aracıma uyguladılar. (Normalde uygulama hizmeti vermiyorlar, ilk şablonun denemesi olduğu için test amaçlı uygulama da yaptılar. Sağolsunlar tertemiz çalıştılar)


    Ayrıca kapı kolu içleri ile cam açma düğmeleri için de karbonfiber sticker hazırladılar. Açıkçası ilk takacakları zaman beğenmem hemen çıkarırım diye düşünüyordum. Fakat aracın mevcut trimlerindeki karbonfiber detaylar ile çok uyumlu oldu ve beklediğimin aksine çok güzel durdu.


    Aşağıda çektiğim bir kaç fotoğrafları ve ürünün satış linkini paylaşıyorum. Ben çok beğendim. Kapı içi gözlerindeki tıkırdı ve sürüklenme sesleri kesildi, torpido içi çok şık durdu. Hatta kol dayanamnın arkasında arka koltuklara doğru olan o anlamsız gözün içi bile kumaş kaplandı. Ölçüler birebir oldu ve benim çok hoşuma gitti. Hatta makyajsız kasa sahibi araçların ön göğüste var olan açık göz için de; elimde amazondan aldığım silikon konfor seti vardı, oradan ölçü aldılar. Yani satışa koydukları set hem makyajlı hem makyajsız kasa için uygun. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Daha detaylı çekim isteyen olursa ayrıca istedikleri yerlerin fotoğraflarını çekip atabilirim. Yukarıda bahsettiğim gibi ben de bir de kauçuk taban malzemeleri de vardı. Onları da kullanmaya devam ediyorum. Kumaş üstüne silikon da güzel durdu. Bazı görsellerde onlarla birlikte nasıl durduğunu görebilirsiniz.


    (Bu arada uygulama kesinlikle yapmıyorlar, ücreti mukabilinde bile yapmıyorlar. Bu konuda boşuna arayıp şansınızı denemeyin. Çünkü oto sanayiici/kaportacı/trimci değiller. Grafik tasarım ve imalat işleri ile uğraşıyorlar. Ancak uygulama süreci için videolar çektiler. Satın aldıktan sonra internet sitelerindeki uygulama videolarını izleyerek evde yapmak çok zor olmayacaktır.)


    Konfor Seti                :  

    İç Trim Seti                :  

    Kelebek Cam Sticker :  




    *** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***


    *** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***


    *** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***


    *** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***


    *** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***


    *** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***


    *** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***


    *** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***


    *** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***


    *** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 2 Şubat 2025; 8:30:35 >




  • Cassation kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkürler.

  • İzmir içerisinde vw suv araçlarımız için yardımlaşma sayfası arkadaşlar

    TAİGO İZMİR Yardımlaşmafacebook
    TAİGO İZMİR Yardımlaşma
    https://www.facebook.com/share/1C7tGZw94E/?mibextid=wwXIfr

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Cassation kullanıcısına yanıt

    Merhaba, yapışkan kalitesi nasıl 3 gün sonra atma yapar mı? Kenarlardan atma yaparsa sökünce iz kalır mı? Kısaca kalitesi nasıl beğendiniz mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victory1234 V kullanıcısına yanıt

    Kumaş kalitesini çok beğendim. Kalite hissiyatı olarak fabrikasyon gibi görünüyor. Yapışkan kalitesi olarak da şimdilik kalkma vs. yapacak gibi durmuyor. Ancak uzun vadede atma vs yapar mı bilmiyorum. Yapsa bile 3m bantlar gibi bir malzeme değil arkasındaki o yüzden sökerken trimde iz bırakacağını düşünmüyorum. Satıcı arkadaşlar işinin ehl-i ve düzgün insanlardı. Sanırım uzun süredir de yapıyorlar bu işi. Kötü malzeme satacaklarını düşünmüyorum. Ancak daha önce böyle bir ürün denememiştim o sebeple kesin bir yorum yapamıyorum, daha önce deneyimlemiş arkadaşlar varsa yorum yapabilirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 2 Şubat 2025; 17:11:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cassation kullanıcısına yanıt

    Yarı otonom travel assist aktifken belli bir süre sonra sizde de ya sağ ya sol şeride yakın gidiyor mu? Komple sistemi aç kapa yapınca düzeliyor tabi.




    Uzun yol 100-110kmh hızlarda hafif sert virajları da tam ortalayarak dönebilse harika olacaktı. O tarz durumda direksiyonu üstlenin gibi uyarıyı basıyor. Elimi direksiyonda tutarım, virajlarda tepkisini merak ediyordum. Görmüş oldum.

  • thelordof kullanıcısına yanıt

    Benim de tecrüben birebir sizinle aynı. Maalesef tam olarak beklentimi karşılamadı bu bakımdan. Ama yine de memnunum yani gene olsa fiyat farkını verip yarı otonom opsiyonu alırdım. Daha bakımı gelmedi araç 5.000 km. Bilmiyorum servise gittiğimde güncelleme vs gelmiş mi ya da gelir mi. Sizin aracın model neydi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Olması iyi artı hocam. Uzun yolda cidden pek yorulmuyorum. Bende başka model mevcut , Tiguan.
    1 yıldır kullanıyorum.

    Güncelleme sorunlu yazılımlı araçlar hariç güncelleme geldiğini duymadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

    Tiguan golf vs.'de bu özelliklerin daha gelişmiş bir versiyon ile gelmesini bekledim, şaşırdım. Yazılım sorunlu olmasa da bir kalibrasyon ihtiyacı var gibi sanki. Şeridi sağdan veya soldan takip etmesi çok da doğru değil.

  • 2024 Style-Rline kullanan arkadaşlar, sizin araçlarda orta konsol ambiyans aydınlatma var mı?

  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa Tiguan donanım broşüründe şöyle diyor.
    "Travel Assist, zaman içinde sizin sürüş tarzınıza uyum sağlayarak aracı aktif bir şekilde şeridin tam ortasında tutmak yerine, sağ veya sol çizgiye yakın bir sürüş sunabilir "

    Yani bir sorun yok. Bunu da düzeltmenin yolu komple sistemi kapatıp(acc on off tuşu) tekrar açınca düzeliyor.

    MQB platformu araçların ki aynı kamera. MQB Evo platformunda değişti. Kendi kendine şerit değiştirme seçeneği geldi onda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

    Güzel ayrıntıya dikkat etmişsiniz paylaşımınız için teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 30000km bakımı ve fiyatı ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?

  • elektro3510 E kullanıcısına yanıt

    vw sitesinde bilgi var.


    Bakım tablosu ve yapılan işlemler listesi mevcut.

    https://binekarac.vw.com.tr/idhub/content/dam/onehub_pkw/importers/tr/satis-sonrasi-hizmetler/pdf/vw_periyodik_bakim_kapsamlari.pdf


    Net bilgi yok ama modele gore 6000 - 7000 TL baslayan fiyatlar diyor. İllaki bir extra cikarirlar diye dusunuyorum. Servis randevusunuda web site üzerinden alabiliyorsunuz.



    https://binekarac.vw.com.tr/tr/satis-sonrasi/bakim-onarim/periyodik-bakim-fiyatlari.html





  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.