Şimdi Ara

*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ *** (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340
Cevap
35
Favori
118.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Ankara’da Eskihisar bu ay için kampanya yapmıştı. Doğuş un vs 8500 dediği bakımı 5500 e yaptılar. Çok kalabalıktı ama zaten yağ değişimi hariç hiçbir şey yapmadıkları için 10 dakika sürüyor :)

Aradım yıl sonuna kadar devam ediyormuş kampanya. Hava ve polen filtresi dahil 7800 liraya randevumu aldım. Teşekkürler.

• Arkadaşlar Merhaba.

İnternetten 2 defa koltuk kılıfı almama rağmen istediğim kalitede ve uygunlukta kılıf bulamadım.

Sizlerden ricam internetten satın aldığınız ya da İstanbul içinde bir yerden aldığınız koltuk kılıfı varsa benimle paylaşmanız.

Özel mesaj da atabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Marka-Model-Link atarsanız çok sevinirim.

• Merhaba, aracımla ufak bir kaza yaptım. İzmir’de tanıdığınız bildiğiniz sağlam bir yer önerir misiniz? Arka cam üstü spoilerda darbe kaynaklı göçük oluştu. Şimdiden teşekkürler
  • Merhabalar, 2024 Life paket alıyorum hayırlısıysa. İnternette konfor seti diye satılan ürünü/aksesuarı biliyor musunuz? Kapı içi gözleri, küçük eşya gözleri, torpido gözü vs yerleri süet kumaş ile kaplamaya yarayan set. Çok baktım bulamadım. T-roc için var taigo için var. Hatta WV’nin bütün modelleri için var bu araba için yok.

(Önceden Peugeot 2008’nin eski kasasına sahiptim. Yine bütün Peugeot modelleri için varken benim model için yoktu şansıma)
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, aracın güncel fiyatı nedir şuan.
  • samibostanci S kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Life Paket + Yarı Otonom Sürüş Paketi + Metalik Renk toplam 1.387.000-TL'ye gelmiş oldu.

Bu fiyat otomatik vitesmi manuelmi hocam
  • Otomatik vites fiyatı

iyi fiyat, neredeyse 2023 fiyatı, bu segmentte bu fiyata alınabilecek başka araç yok herhalde

• Açıkçası max 1.2 milyon civarına ikinci el almak üzere gittik, fiyatı duyunca imkanları zorlayıp bu aracı almaya karar verdik. çok ilginç kurumsal ikinci el araç satış sitelerinde 2022 model ikinci elleri 1.2./ 1.3. milyon-TL civarında. 2024 modelleri 1.4 milyona dahi var. Sıfırı ikinci elinden ucuz gibi birşey oldu. Allah'a şükür güzel denk geldi. Alırken diğer bayiileri de aradık renk ve paket değişkenlik gösteriyor ancak benzer rakamlara vardı çoğu bayiide.

Hocam 6 aydır bu aracın fiyatını araştırıyorum.
    Az evvelki beyfendinin dediği doğru 2023 fiyatı.
    Şuan bu fiyata alınabilecek bu segment için çok ideal bir rakam. Yıl bitmeden yapılan kampanyaları güzel denk getirmişsiniz. Ocaktan sonra bu fiyata bulmak zor olur. Kazasız belasız binin.
  • samibostanci S kullanıcısına yanıt

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 1.4 milyona sıfır Kamiq'ler de vardı. Onların ikinci ellerine bakacaktım. Açıkçası T-cross hiç aklımda yoktu. Ama bir test sürüşüne çıktık çok beğendik. Life pakette maalesef eksiklikler var ama Style'a imkan yetmiyordu. 1.5 milyon küsürdü Style paketler. Style'daki matrix farlar, 3d stoplar, konfor koltuklar, kablosuz şarj, anahtarsız giriş vs. 2024 senesine çok uygun donanımlar. Bütçesi olana değer gibi düşünüyorum. Ancak bu sefer de T-roc fiyatına yaklaşmış oluyor. İnsanın çok kafası karışıyor :)

Hocam hangi bayiden aldınız? Türkiyede çoğu yeri aradım kalmadığını söylediler.

• BeyazPehlivan B kullanıcısına yanıt

Selamlar, uzun yıllardır foruma girmiyordum. Forumda bayii ismi vs. sorun mu hatırlamıyorum. O yüzden lokasyon söyleyim siz bayii adını tespit edin :) İstanbul, Bakırköy, Osmaniye Mh.’de bulunan yetkili bayiiden aldık. Geçen hafta sonu ellerinde 3-4 tane vardı.

• Aracın gerçek yakıt tüketim verileri nasıldır?
  • BeyazPehlivan B kullanıcısına yanıt

Dün teslim aldım aracı, full trafikte kaldım akşam. 11-13 civarı ile başladı, sonra 9 lara kadar indi ortalaması. Akıcı trafikte deneyimlene şansım olmadı henüz (malum İstanbul). İnternette T-Cross’u eleştiren çok yorum görüyorum ama insanlar sanırım liste fiyatını dikkate alarak fiyat/fayda olarak kıyaslıyor. 1.8 milyon edecek bir araç asla değil tabi ki. Ama 1.3-1-4 milyon civarına sıfır daha mantıklı hangi araç var bilemiyorum. Mokka’lar 2008’ler bile 1.5 milyondan başlıyor. Ki onların ikisine de bindim, onların iç kabini çok küçük. Puma güzel bir rakip olabilir (ona hiç binmedim) ama onun da fiyatı 1.5-1.6 milyon civarı.

sene başında buna yakın bir fiyattan 2023 modelini aldım, çok beğenerek kullanıyoruz, yakıt akan trafikte 6.5 lt ye kadar düşüyor, şehir içi 7.5 civarı bizde, tabi trafik durumuna göre değişir, tek sıkıntım şuan bakım, 15bin bakımı geldi 8500 9000 istiyorlar, sadece yağ değişimine

bu arada ben de ikinci el kamiq bakarken bunu almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 14 Kasım 2024; 10:9:47 >
  • Carplay kullanan varsa Google haritalarda üçgen simgeli ikon sizlerde gözüküyor mu ? Android Auto da şimdilik yokta.

İlgili yerde wp den yazışarak veya telefondan görüşerek bilgi alınması lazım. Bazen onlara gidebilecek biri gidip ilgili yerlerin ölçüsünü aldırıp satışa başlıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.