Şimdi Ara

T-box tişört 9.90, şort 20.90, boxer 6.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.117
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Markafoni'de T-box ürünlerinde kampanya başlamış. Bunların fiyatları zaten yüksek değil dolayısıyla indirim de çok göze batan cinsten değil ama alışveriş kuponu vs olanlar bu ucuz ürünlerle değerlendirmeyi düşünebilir. Mesela 9.90 a satılan ürünlerin normal piyasa fiyatı 14.90mış, fiyatlar bu şekilde...

http://www.markafoni.com/campaign/t-box-1/

Üyeliği olmayan varsa nrytpc@gmail.com mail adresini referans gösterebilir.

http://www.markafoni.com/user/registration/register/code/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simyaci -- 18 Nisan 2011; 10:03:29 >

• baktım bu sabah bana da mail gelmiş ama işe yarar bişi göremedim,
    bir de şu 7TL kargo olayı şaka gibi
  • tbox ın gnctrkcll liler için bi kampanyası vardı zaten.. gerenk yok
  • bu arada HB de de şöyle bir kampanyası varmış t-box un...

• markafonideki ve hepsiburadaki t-shirtler ayni mi ? hepsiburada sagolsun rezil bir fotograf koymus. hicbirsey anlasilmiyor.
  • Bu t-box daha çok kadın ürünleri mi satıyor nedir? Şimdi Markafonideki kampanyada kadın kısmına baktım bir sürü ürün var, erkek tarafında fazla bişey yok...

Bir de aksesuar bölümünde 20.90 a sattıkları şu ilginç saat var, alarmını kuruyormuşsun kaçıyormuş, kullanan var mı sehpadan düşse hiçbir şey olmuyor mu buna?

Kacanzy Alarm Saat

• t-box daki elemanın vücudu aynı benim vücudumun kopyası

bende o saati mrk ettim boyner-e gidip bakıcam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migros body pure 5 li corap 9.90
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

Bu t-box daha çok kadın ürünleri mi satıyor nedir? Şimdi Markafonideki kampanyada kadın kısmına baktım bir sürü ürün var, erkek tarafında fazla bişey yok...

Bir de aksesuar bölümünde 20.90 a sattıkları şu ilginç saat var, alarmını kuruyormuşsun kaçıyormuş, kullanan var mı sehpadan düşse hiçbir şey olmuyor mu buna?

Kacanzy Alarm Saat

aslında erkek ürünleri de var ama markafoni herhalde sadece bunlarda indirim alabildiği için bunları koymuştur. ben bu yaz çok ürün aldım, özellikle şort mayoları çok güzeldi hem de ucuz. tavsiye ederim yani. ucuz diye kalitesiz olduğunu düşünmemek lazım (kendi adıma konuşuyorum).

• Yeni bir başlık açmak istemedim. Şu an Lacoste güneş gözlükleri ile McLaren ayakkabılarda kampanya varmış. Bu Mclaren ayakkabıları daha önce duyan-kullanan var mıdır? Aşağıdaki ayakkabı hoşuma gitti ama bu marka ayakkabıyı ilk kez duyuyorum...

• Ayakkabılar Yeşil topkapı mağazasında gördüm. Distribütörü Yeşil sanırsam. Ayakkabıları biraz küçük ve dar kalıplı normal fiyatları 250 civarı ama %50 indirim ile 120 ile 150 arasına denk fiyatları vardı. Bütün modellerini denedim biraz küçük ve dar görünümlü kalıpları da özellikle. Sipariş verecekseniz Adidas ve Nike den daha dar kalıpları. Ben yürüyüş için alacaktım onun yerine 75 liraya hush puppies marka olanları aldım inanın daha hafif ve daha rahat onlardan hemde daha ucuz. İlla Spor model almak istiyorsanız Adidas ve Nike Alın onlardan çok daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Ayakkabılar Yeşil topkapı mağazasında gördüm. Distribütörü Yeşil sanırsam. Ayakkabıları biraz küçük ve dar kalıplı normal fiyatları 250 civarı ama %50 indirim ile 120 ile 150 arasına denk fiyatları vardı. Bütün modellerini denedim biraz küçük ve dar görünümlü kalıpları da özellikle. Sipariş verecekseniz Adidas ve Nike den daha dar kalıpları. Ben yürüyüş için alacaktım onun yerine 75 liraya hush puppies marka olanları aldım inanın daha hafif ve daha rahat onlardan hemde daha ucuz. İlla Spor model almak istiyorsanız Adidas ve Nike Alın onlardan çok daha iyi

Bilgi için teşekkürler. Ben de yeşil deki cat ile bunun arasında kalmıştım, mağazadan alma şansım olmadığı için dar kalıp vs riske girmek doğru olmayacak...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.