Şimdi Ara

T bağlantıyı bağlayamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, yurtdışında yaşıyorum ve tuvalete taharet musluğu bağlamak için cihaz aldım, ancak aşağıda resimlerde de göreceğiniz üzere, su alabileceğim tek yer olan el yıkama lavabosunun altındaki hortum esnek sofben hortumu değil, ne olduğunu bilmediğim sert bir boru.


    civatasının açtım, ama açtıktan sonra bağlantı kolundan bir türlü çıkartamadım, bunlar bağlantı kollarına kaynaklı falan mı oluyor var mı bilgisi olan? ya da musluk duvara takılmadan önce sabitlenip öyle mi takılıyor hiçbir fikrim yok.. Evde kiracıyız o yüzden zarar vermekten de korkuyorum


    fikir verir misiniz



    T bağlantıyı bağlayamamak


    T bağlantıyı bağlayamamak







  • Önce ana vanayı kapatıp, musluk açıp suyu boşalt. Daha sonra schell yazan kapağı çıkar. İçindeki salmastrayı çıkar. Daha sonra yeşil olan kısımdaki somunu açıp dene. Boru çıkmıyorsa büyük ihitmal su sızdırmasın diye bir işlem yapılmış gibi, yeşil renk ondan dolayı.

  • hocam cevabın için teşekkürler, o schell yazan kapak çıkmıyor maalesef, yeşillik ben o üstteki somunu açıp kapatırken su sızdı, onun pası, sonradan oldu o.

  • 1984 kullanıcısına yanıt

    Somunu açın sonra boruya bir bez sarıp boru anahtarıyla çevirerek açmayı deneyin. Bir de tam fotograf atarsanız. Sıkışmış olabilir. Wd 40 gibi birşey sıkın belki gevşetir. Ya da bu markayı satan yapı markete gidip değiştircem gibi deyip fotoğrafını gösterin belki yardımcı olurlar.

  • hocam esasında sorun somun değil, boru cidden taş gibi, yani sanki önce boru ve çeşmeyi inşa etmişler, sonrasında da üstüne lavaboyu koymuşlar gibi, hiç yerinden bile kıpırdamıyor, somunu gevşettik ittirdik kaktırdık hiç işe yaramadı.

  • 1984 kullanıcısına yanıt

    Lavaboyu söküp boruyu sağa sola çevirerek vanayı sökmeye çalışın. Bu markada bu boruyu aynı zamanda anahtar kol gibi kullanıyorlar vanayı çevirmek için.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.