Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DEĞERLİ FIAT KULLANICILARI VE FUN CLUP ÜYELERİ...

HER NEKADAR YENİ ARANIZA KATILMIŞ OLSAMDA DİĞER FORUMLARDA BİR KONU DİKKATİMİ ÇEKTİ. BAYA FAZLA MİKTARDA FIAT OTOMOBİLLER ELEŞTİRİLİP DURUYOR. BENCE MEYVALI AĞACI TAŞLIYORLAR. TABİ BENİM GÖRÜŞÜM BU. HERKEZİN GÖRÜŞÜNE SAYGI DUYARIZ. ANCAK EN ÇOK ELEŞTİRİLEN MARKA VE OTOMOBİLLER FIAT MODELLERİ. NEDEN ACABA?

DİĞER MARKA ARAÇLARA BİŞEY DEMİYORUZ. AMA BU KADARI BİRAZ FAZLA...

BİR ANKETE RASTLADIM EN ÇOK HANGİ ARACI TERCİH EDERSİNİZ DİYE. 1 TANE FIAT MODELİ YAZMIŞLAR ODA STILO. İLGİLENEN ARKADAŞLAR VARSA, ÖZELLİKLE FIAT ÜYELERİ BU ANKETTE KLÜBÜMÜZE İSİM VERDİĞİMİZ MARKAYI SEÇERLERSE İYİ OLUR BENCE....
    BEN BU ANKETE KATILDIĞIMDA 2 KİŞİ FIAT I SEÇMİŞTİ..... BİRİ DE BENDİM

• quote:

Orjinalden alıntı: MULTIJET13

ARKADAŞLAR...

HER NEKADAR YENİ ARANIZA KATILMIŞ OLSAMDA DİĞER FORUMLARDA BİR KONU DİKKATİMİ ÇEKTİ. BAYA FAZLA MİKTARDA FIAT OTOMOBİLLER ELEŞTİRİLİP DURUYOR. BENCE MEYVALI AĞACI TAŞLIYORLAR. TABİ BENİM GÖRÜŞÜM BU. HERKEZİN GÖRÜŞÜNE SAYGI DUYARIZ. ANCAK EN ÇOK ELEŞTİRİLEN MARKA VE OTOMOBİLLER FIAT MODELLERİ. NEDEN ACABA?

BİR ANKETE RASTLADIM EN ÇOK HANGİ ARACI TERCİH EDERSİNİZ DİYE. 1 TANE FIAT MODELİ YAZMIŞLAR ODA STILO. İLGİLENEN ARKADAŞLAR VARSA, ÖZELLİKLE FIAT ÜYELERİ BU ANKETTE KLÜBÜMÜZE İSİM VERDİĞİMİZ MARKAYI SEÇERLERSE İYİ OLUR BENCE....

gAYET HAKLSIN MİLLET FİAT I HALA MUKAVVADAN ARABA YAPIYOR ZANNEDİYOR.....BUN LARA ANLAT ANLAT ANALMIYORLAR BENCE SİZLERİNDE BİŞEYLER YAPMASI LAZIM...

• quote:

ARKADAŞLAR...

boşver laftan anlamazlar

sen daha yenisin

uydurma testler,uydurma kaza senaryoları ile karalamalar

koç a sövmeler

daha neler var.

ankete tek fiat yazmışlar o bile çok

• Arkadaşlar buradad yazıyım diğer herşey bölümündede yazdım üyelerimizden habersiz birbirimize müstescen resimler ve küfürler gidiyormuş.. şu ana kadar öğrendiğim nadirgurece ve miraz.miraz arkadaşlarım... eğer sizede bu tarz şeyler gelirse bizimle bir bağlantısının olmadığını söylemek istiyorum...

Detaylı bilgi için:
    http://forum.donanimhaber.com/m_7749729/mpage_1/key_//tm.htm#7749933

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiatci -- 23 Haziran 2006; 17:18:37 >
  • fiatci kardeş geçmiş olsun inşallah virüs filan yoktur
    akincl kardeş sende haklısın
    millet alışmış anlatsan da anlamıyolar artık..
  • Bizim ucuz yedek parçaları kıskanıyorlar
    Kendilerini de bizim arabalar çok kaliteli diye avutuyorlar
    E mecburen pekiştirmek için de fiat'a saldırıyorlar
    İnsan psikolojisi işte...

quote:

ARKADAŞLAR...

BAYA FAZLA MİKTARDA FIAT OTOMOBİLLER ELEŞTİRİLİP DURUYOR. BENCE MEYVALI AĞACI TAŞLIYORLAR. TABİ BENİM GÖRÜŞÜM BU. HERKEZİN GÖRÜŞÜNE SAYGI DUYARIZ. ANCAK EN ÇOK ELEŞTİRİLEN MARKA VE OTOMOBİLLER FIAT MODELLERİ. NEDEN ACABA?

• Arkadaşlar bugün fiat'ın internet sayfasından araba fiyatlarına bir bakiyim dedim ve şok oldum. Fiyatlar accayip artmış... Fiat diğer markalardan bir-iki hafta önce zam yapıyor(piyasayı diğerlerinden çok daha yakın takip ettiği belli) Bu demektir ki diğer markalara da zam kapıda. Tabi bugün gidin bir bayiye nakit param var hemen araba alıcam derseniz sabit fiyat garantisi vermiyoruz derler. Araba yolda, gümrükte derken aaaa zam geldi size de yansıtıcaz diye geçirirler benden söylemesi
  • Evet ya fiyatlara şaşırdım bende.Anormal derecede fırlamış.Grande puntoya baktımda üst donanımlı versiyonları C segmenti araçların alt donanımlı versiyonlarından daha pahalı.Hele bikaç paket eklersen 35000 ytl yi geçiyor 1.3 mj 90hpler.2. el araba pazarlarına talep artacak yine...
  • arkadaşlar benim puntonun internetteki sitede teker boyutu 185/60/14 diye geçiyor.ben bugun tekerleri değiştim 175/65/14 taktık..herhangi bir sorun çıkarmı acaba,aradaki fark çok önemlimi?

bu arada bende fiyat listesine baktımda palio multijet bile 26bin ytlden başlıyor
  • quote:

bucakli

fiatci kardeş geçmiş olsun inşallah virüs filan yoktur

Sağolasında ben internet cafeden girdiğimden nasıl oldu anlamadım.......... inşallah düzelir.....

quote:

shamsheytani
    arkadaşlar benim puntonun internetteki sitede teker boyutu 185/60/14 diye geçiyor.ben bugun tekerleri değiştim 175/65/14 taktık..herhangi bir sorun çıkarmı acaba,aradaki fark çok önemlimi?

bu arada bende fiyat listesine baktımda palio multijet bile 26bin ytlden başlıyor

Valla shamsheytanı lastik taban ebatını küçültmen yakıt tasarrufu yapmana yarar yani aracın şu an normalden biraz daha az yakacak ama
    Eksi yönlerini sıralarsak;

-Yol tutuşun azalacak
    -Frenleme mesafen artacak
    -Araç eskisine nazaran daha çok patinaja kalacak rampada falan...

Bunun dışında bir sorun yok ama aracını limitlerde kullanıyosan yani bir virajı 120 y le sınırda dönüyorsan sakın aynı hızda aynı virajı dönmeye kalkma.....

• quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

bucakli

Sağolasında ben internet cafeden girdiğimden nasıl oldu anlamadım.......... inşallah düzelir.....

quote:

shamsheytani
    arkadaşlar benim puntonun internetteki sitede teker boyutu 185/60/14 diye geçiyor.ben bugun tekerleri değiştim 175/65/14 taktık..herhangi bir sorun çıkarmı acaba,aradaki fark çok önemlimi?

Valla shamsheytanı lastik taban ebatını küçültmen yakıt tasarrufu yapmana yarar yani aracın şu an normalden biraz daha az yakacak ama

-Yol tutuşun azalacak

Bunun dışında bir sorun yok ama aracını limitlerde kullanıyosan yani bir virajı 120 y le sınırda dönüyorsan sakın aynı hızda aynı virajı dönmeye kalkma.....

aynen öyle

zaten multijet az yakıyor.ince lastikle biraz daha az yakmasını sağlarsın ama yol tutuşu zayıflatırsın.

bence orjinal lastiği uygula.

• quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

bucakli

quote:

shamsheytani

-Yol tutuşun azalacak

yok kardeş bırak limiti zorda kalmadıktan sonra 3500-4000 devirin üstüne bile çıkmam.walla tekerleri taktıktan sonra fiatın sitesine gireyim dedim b
    baktım farklıymış..biraz daha temkinli olurum ama fazla hırçın kullanmadıgım için umarım ciddi bi sorunla karşılaşmam umarım..bu arada yeni teker taktırmak ne kadar güzel oluyomuş arabanın gidişi değişti,sanki altımdan kayıyor şimdi eski lastikler cok yıpranmıştı çünkü..dunlop sp30 taktırdım,tekerin özelliği modelinden de anlaşılacagı gibi sessiz performans olmasıymış...ilerleyen günlerde arabayı kullandıkca izlenimlerimi aktarırım..bu arada yakıt tüketimi biraz azalır demişsiniz..tahmini bi değer vermek gerekirse %kaç farkeder?şu anda şehir içinde 5lt/100km ortalamam var.

• fiatci arkadaşlar bana acil bi konuda yardım lazım!yoksa bizim doblo gidio!Bizim arabanın arkası çok salının yapıo we çok zıplıyo düz yolda bile o derece yani FİATA başwurduk yeni amortisör gönderdiler onlarda işe yaramadı! Babam bu gidişle satcam arabayı dio!!MODEL:YENİ DOBLO COMBİ 1.3 MULTİJET DYNAMİC LÜX!!!AĞIRLIK KOYMAYI DENEDİK AMA YAKIT MASRAFI ÇOK ARTTI. LÜTFEN ACİL YARDIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: FİAT_cı

fiatci arkadaşlar bana acil bi konuda yardım lazım!yoksa bizim doblo gidio!Bizim arabanın arkası çok salının yapıo we çok zıplıyo düz yolda bile o derece yani FİATA başwurduk yeni amortisör gönderdiler onlarda işe yaramadı! Babam bu gidişle satcam arabayı dio!!MODEL:YENİ DOBLO COMBİ 1.3 MULTİJET DYNAMİC LÜX!!!AĞIRLIK KOYMAYI DENEDİK AMA YAKIT MASRAFI ÇOK ARTTI. LÜTFEN ACİL YARDIM

Salınım yapıyo derken virajda savurma yapıyosa iki seçeneğin var ya aracı yere yakınlaştırcaksın ki en mantıklısı budur yada lastik taban ebatını 2 cm genişleteceksin başka çaresi yok pardon bi çare daha var oda kullanımını biraz yavaşlatacaksın....

Bu arada shamsheytanı fazla hız yapmıyosan virajlarda limitte dönüp yüksek hızlarda gitmiyosan ve hız limitlerini fazla aşmıyosan aslında o lastiklerin tasarruf konusunda yararı bile olur sana.. yüzde olarak bişey veremem ancak tahminimce % 4-5 veya daha fazla olabilir.bvunu ölçüp sen bakacaksın....

• quote:

Bu arada shamsheytanı fazla hız yapmıyosan virajlarda limitte dönüp yüksek hızlarda gitmiyosan ve hız limitlerini fazla aşmıyosan aslında o lastiklerin tasarruf konusunda yararı bile olur sana.. yüzde olarak bişey veremem ancak tahminimce % 4-5 veya daha fazla olabilir.bvunu ölçüp sen bakacaksın....

yok kardeş çokzorlamıyorum,ne gerek var gideceğim yere 10dak geç giderim canımdan,malımdan dahmı önemli..sağolasın içimi rahatlattın..tasarruf konusunda da bakacağız artık ilerleyen günlerde..
  • yok yaa arabayı yawaş kullandığımız zaman virajlarda sorun çıkmıoda DÜZ YOLDA BİLE BAK ÇUKURSUZ YOLDA BİLE OTOBÜS GİBİ GİDİOZ YAA.SERVİSİN SÖÖLEDİĞİNE göre eski doblonun amortisör sisitemini koymuşlar ama yeni doblo ebat olarak geniş we uzun olduğu için rahatsızlık weriyo.arkada oturan düz yolda bile kafayı tawana çarpıo zıplamaktan yaa. FİATCİ BİZİM FİAT GİDİCİ ÇÖZÜM LAZIM.NAPCEZ YAA!!! FİATTEAMdeki cewaplarına cewap yazdım abi...TEK UMUT SENSİN!!!
  • quote:

yok yaa arabayı yawaş kullandığımız zaman virajlarda sorun çıkmıoda DÜZ YOLDA BİLE BAK ÇUKURSUZ YOLDA BİLE OTOBÜS GİBİ GİDİOZ YAA.SERVİSİN SÖÖLEDİĞİNE göre eski doblonun amortisör sisitemini koymuşlar ama yeni doblo ebat olarak geniş we uzun olduğu için rahatsızlık weriyo.arkada oturan düz yolda bile kafayı tawana çarpıo zıplamaktan yaa. FİATCİ BİZİM FİAT GİDİCİ ÇÖZÜM LAZIM.NAPCEZ YAA!!! FİATTEAMdeki cewaplarına cewap yazdım abi...TEK UMUT SENSİN!!!

vcalla servise değilde sen iyi bi sanayi ustasına git ve tekerleri krikoya alıp kontrol ettir ondanda olabilir.son zamanlarda ani fren yaptınmı bu olay olmadan önce?
  • YAPILDI Bİ ANİ FREN GECE ANA YOLDA kör noktadan bi kadın fırladı yola asıldık frenlere!walla bgn gittim servise fiatteamde dediklerine baktırdık hiçbi sorun çıkmadı. bgn yeni bi amortisör daha taktılar onlarıda denicez bakalım.BU ARADA SAOL FİATCİ
  • quote:

YAPILDI Bİ ANİ FREN GECE ANA YOLDA kör noktadan bi kadın fırladı yola asıldık frenlere!walla bgn gittim servise fiatteamde dediklerine baktırdık hiçbi sorun çıkmadı. bgn yeni bi amortisör daha taktılar onlarıda denicez bakalım.BU ARADA SAOL FİATCİ

BAK ANİ FREN YADA EL FRENİYLE DÖNÜŞ GİBİ İŞLER LASTİĞİ TEK NOKTADAN ERİTİR VE ARAÇ ZIPLAR ŞU AN BENİM ARACIMDADA VAR LASTİKLERE BAK JANTA BAK ÖN VE ARKA TAKIMLARA MUTLAKA BAK DAHA DOĞRUSU BAKTIR... AMA SERVİSTE DEĞİL İYİ BİR USTADA ANKARADAYSAN BİRİNİ ÖNEREYİM

• YOK ABİ BALIKESİRDEYİm ben. burdan önereceğin biri warsa söylersen sevinirim abiiyoksa servis çözemicek bu işi..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.