edit: adam gibi bi image hosting buluyum o zaman. saol java [bwlng]
Resimler görünmüyor...
bu sefer olur insallah. [flag] T-10 kasa mi modifiye ettim resimlerini gonderiyorum.[lamer]
güzel olmuş eline sağlık... bide kabloları spiralle sarar yada toplarsan daha iyi görünür ;)
vay be gercekten guzel olmus kasayi sen mi kestin ?yoksa hazir mi aldin?birde usteki fan controller vantec mi?
kasa tornada kesildi :) fan controllerda vantec nexus
gercekten guzel olmus peki sendede vatec in dusuk ayarada ses sorunu var mi? bendekinde var genelde cogunda oluyomus birde 4uncu fan kanali 1 inciyi dusuk ayarda bayagi etkiliyor bunu nasil cozucez bilmiyorum
Bence o kablo salatasını kaldırırsan çok daha güzel görünür. Bütün yapı marketlerde kablo birleştirmek için plastik kilitler var. Sanırım onlar işini görür...
kulagini dayayinca bi vizilti sesi duyuluyo ama uzaktan pek hissedilmiyo. zaten en dusuk ayarda bile islemci faninin nerden baksan bi 3000-3500 rpm i var. onun sesi yetiyo zaten [djsm] kablolari da anakartinda altindaki trayle diger kapak arasina almayi dusunuyorum ama molex connectorler oraya sigarmi emin degilim.[clvr]
pardon resmi cekerken evin ustunu acmayi unutmusum. ondan gunes almadi kasa demekki.
evet güzel olmus bence de
Kablolarını Sarmal plastik kablo toplayıcılarıyla sarsan çok daha derli toplu bir görünüm alacak kasan.Hatta IDE FDD kablolarınıda 5 li teller halinde ayırıp sararsan zaten yuvarlatılmış kablo elde edersin.Benim kasamdaki tüm kablolar sarılı ortada hiç kablo karmaşası olmuyor.Hava sirkülasyonu ve görünüm açısından çok iyi oluyor.
ide icin yuvarlak kablom var 3 tane. ama molex kablolarini toplamaya usendigim icin , kasa bole kablo doluyken yuvarlak kablo takmanin bir espiris kalmiyo. su anda o resimlere gore biraz daha derli toplu. cok oldu ben o resimleri gondereli :))) guc kaynaginin kablo dagilimi igrenc. 2 tane ana hat ustune 3er 4er eklemisler molex konnektorleri. asagiya bisey takmak icin butun kabloyu asagi dogru salmam gerekiyo.
[frndsp]kullandııın ürünleri yazarmısın bi de kasanın son halinini toplam maliyeti nedir???*
Çok güzel olmuş eline sağlık.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Confusion</i> <br />[frndsp]kullandııın ürünleri yazarmısın bi de kasanın son halinini toplam maliyeti nedir???* <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> kesim icin para odemedim . dostlar sagolsun. digerlerini soruyosan fanlarin herbirini 8 $ a aldim. cold cathode 15 $. vantec fan controller biraz tuzlu, 35 $ .(fanlarla ilgili gurultu problemin yoksa bunu alman sart deil)