Şimdi Ara

T-10 moded update :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edit: adam gibi bi image hosting buluyum o zaman. saol java [bwlng]

• Resimler görünmüyor...
  • bu sefer olur insallah. [flag]
    T-10 kasa mi modifiye ettim resimlerini gonderiyorum.[lamer]
    T-10 moded  update :))

• güzel olmuş eline sağlık... bide kabloları spiralle sarar yada toplarsan daha iyi görünür ;)
  • vay be gercekten guzel olmus kasayi sen mi kestin ?yoksa hazir mi aldin?birde usteki fan controller vantec mi?
  • kasa tornada kesildi :)
    fan controllerda vantec nexus
  • gercekten guzel olmus peki sendede vatec in dusuk ayarada ses sorunu var mi? bendekinde var genelde cogunda oluyomus birde 4uncu fan kanali 1 inciyi dusuk ayarda bayagi etkiliyor bunu nasil cozucez bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence o kablo salatasını kaldırırsan çok daha güzel görünür. Bütün yapı marketlerde kablo birleştirmek için plastik kilitler var. Sanırım onlar işini görür...
  • kulagini dayayinca bi vizilti sesi duyuluyo ama uzaktan pek hissedilmiyo. zaten en dusuk ayarda bile islemci faninin nerden baksan bi 3000-3500 rpm i var. onun sesi yetiyo zaten [djsm]
    kablolari da anakartinda altindaki trayle diger kapak arasina almayi dusunuyorum ama molex connectorler oraya sigarmi emin degilim.[clvr]
  • vantecin yuvarlatılmış kabloları var.onlardan alabilirsin.
  • ide kablosumu yoksa molex kablosumu?
  • şunun güneş altında çekilmiş resimleri yokmu yahu
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>şunun güneş altında çekilmiş resimleri yokmu yahu<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
  • pardon resmi cekerken evin ustunu acmayi unutmusum. ondan gunes almadi kasa demekki.
  • evet güzel olmus bence de
  • Kablolarını Sarmal plastik kablo toplayıcılarıyla sarsan çok daha derli toplu bir görünüm alacak kasan.Hatta IDE FDD kablolarınıda 5 li teller halinde ayırıp sararsan zaten yuvarlatılmış kablo elde edersin.Benim kasamdaki tüm kablolar sarılı ortada hiç kablo karmaşası olmuyor.Hava sirkülasyonu ve görünüm açısından çok iyi oluyor.
  • ide icin yuvarlak kablom var 3 tane. ama molex kablolarini toplamaya usendigim icin , kasa bole kablo doluyken yuvarlak kablo takmanin bir espiris kalmiyo. su anda o resimlere gore biraz daha derli toplu. cok oldu ben o resimleri gondereli :)))
    guc kaynaginin kablo dagilimi igrenc. 2 tane ana hat ustune 3er 4er eklemisler molex konnektorleri. asagiya bisey takmak icin butun kabloyu asagi dogru salmam gerekiyo.
  • [frndsp]kullandııın ürünleri yazarmısın bi de kasanın son halinini toplam maliyeti nedir???*
  • Çok güzel olmuş eline sağlık.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Confusion</i>
    <br />[frndsp]kullandııın ürünleri yazarmısın bi de kasanın son halinini toplam maliyeti nedir???*
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    kesim icin para odemedim . dostlar sagolsun.
    digerlerini soruyosan
    fanlarin herbirini 8 $ a aldim. cold cathode 15 $. vantec fan controller biraz tuzlu, 35 $ .(fanlarla ilgili gurultu problemin yoksa bunu alman sart deil)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.