selamlar.bilgisayar acılınca baslayan programlar arasında "systemcs" die bisi var.C:\windows\systemcs.exe , C:\windows\systemcs23292.exe dosyaları var. internette aradım pek bisi bulamadım. bir sitede su yazıyı bulabildim ama o da ingilizce.link:http://www.virus-com.com/viruscom/viruscom_104524.html bu site virüs diyor ama kaspersky 2011 ile taratmama ragmen bisey bulamadı.bana da virüs gibi geliyor. bu dosyayla alakalı bilgisi olan veya linkteki yazıyı okuyup nasıl kaldırılabilecegini acıklayabilecek biri varsa sevinirim. bu arada isletim sistemi vista 32bit
Aynen tercüme ediyorum: 1) Sistem geri yüklemeyi geçici olarak kapatın. Güvenli modda bilgisayarı başlatın 2) systemcs.exe virus dosyalarını bulun ve systemcs.exe programını kaldırın. 3)Registry'deki tüm systemcs.exe değerlerini silin. 4)systemcs.exe 'nin enfekte ettiği tüm dosyaları silin veya adlarını değiştirin 5) Tüm internet explorer geçici dosyalarını silin
tesekkürler
ARKADAŞLAR HİÇ BİRŞEY İNDİRMENİZE GEREK YOK. BEN WİNDOWS 8 KULLANICISIYIM. BİR SÜRE ÖNCE CS 1.6 ONLİNE İNDİRMEYE ÇALIŞTIM BAŞARILI OLMAYINCA KALDIRDIM. ANCAK KALDIRDIĞIM HALDE systemcs.exe İSİMLİ BİRŞEY HER PC BAŞLANGICINDA ÇIKMAYA BAŞLADI. BUNU KALDIRMAK İÇİN KENDİ YÖNTEMİMİ KULLANDIM
İLK ÖNCE GÖREV YÖNETİCİSİNE GİRDİM SONRA BAŞLANGIÇ KISMINA GELDİM ORDA ZATEN CS İLE İLGİLİ SETUP GİBİ BİR ŞEY YAZAR ONU DEVRE DIŞI BIRAKTIM DAHA SONRA O PROGRAMIN DOSYA KONUMUNU AÇARAK systemcs.exe DOSYALARINI SİLDİM BUNDAN KURTULDUM
SİZDE BU MADDELERİ UYGULAYARAK KURTULABİLİRSİNİZ
TEŞEKKÜRLER :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme