Şimdi Ara

System32'deki Dosyaların Yetkisini Alamıyorum???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben system32'deki dosya ve klasörleri silemiyordum.İnternetten biraz araştırdım ve Donanım Haberde bulduğum yöntemi uygulamaya çalıştım ama yapamadım.İlk başta herşey normaldi.Ama sonra şöyle bir hata aldım:

Ondan Sonra dediği gibi "cacls" yerine "Icacls" yazdım fakat bir hata daha aldım,o da şöyleydi:

NE YAPACAĞIMI HİÇ BİLMİYORUM

NOT:
    *CMD'Yİ YÖNETİCİ OLARAK AÇTIM...
    *İŞLETİM SİSTEMİM VİSTA...

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Arkadaşlar! Bu Bilgisayar ortak kullanım olduğu için admin olan başka bir kullanıcıdan yapmayı denedim.Hatırladığım kadarıyla ilk admin o kullanıcıydı.Sanırım ben ilk admin olmadığımdan yapamadım.SİZCE???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmed_taha

Merhaba;
    Ben system32'deki dosya ve klasörleri silemiyordum.İnternetten biraz araştırdım ve Donanım Haberde bulduğum yöntemi uygulamaya çalıştım ama yapamadım.İlk başta herşey normaldi.Ama sonra şöyle bir hata aldım:

Ondan Sonra dediği gibi "cacls" yerine "Icacls" yazdım fakat bir hata daha aldım,o da şöyleydi:

NE YAPACAĞIMI HİÇ BİLMİYORUM

NOT:
    *CMD'Yİ YÖNETİCİ OLARAK AÇTIM...
    *İŞLETİM SİSTEMİM VİSTA...

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Hocam sen iyi misin ?
    Neden System 32 dosya ve klasörlerini siliyon sana zararı ne silersen sistemin çökeceğinide biliyorsun heralde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 30 Haziran 2012; 21:31:35 >

• Hocam bunu neden ne için yaptın açıklarmısın birde nasıl yaptın çok merak ettim ?
  • işletim sistemin çöker silersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

işletim sistemin çöker silersen.

Çöktü ve foruma giremiyor
  • geçmiş olsun diyelim o zaman.
    Neyse öğrenmiştir artık silinmeyeceğini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarım Çökmedi bi' kere Hem o kadarda önemli bir sistem dosyası değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmed_taha

Bilgisayarım Çökmedi bi' kere Hem o kadarda önemli bir sistem dosyası değildi

20 Yıllık Microsoft bilmiyor oraya koymuş sen biliyorsun o dosya önemli mi değil mi ?
  • Microsoft bilmiyor diye biz de bilmiycez bi' kural yok.Microsoft'un bilmediğini biz bilebiliriz.Microsoft her şeyi biliyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.