Şimdi Ara

System Requirements Lab Acil! SS EKLENDİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunları test ettiğimde hep sadece CPU-CPU Speed'de sorun çıkıyor.
    minumum bile olmuyor gibi.
    eğer o oyunu yüklersem PCye ne olur?

System Requirements Lab Acil! SS EKLENDİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz. -- 29 Ağustos 2010; 15:04:16 >

• oyun yüklemeyle pcye bişe olmaz merak etme
  • Ben denedim zor kurtuldum valla bir daha tövbe...
  • Patlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOBE

Ben denedim zor kurtuldum valla bir daha tövbe...

adam haklı..

ben kurdum virüs felan girdi. onla uğraştık işte. bide bu virüs donanima ne zarar veriyormuş. yükledikten sonra bilgisayar açılmadı. işlemci mi ne yanmış. geçen hafta bunlarla uğraştık . sana tavsiyem uzak dur..

•  System Requirements Lab Acil! SS EKLENDİ!
  • Oyunun istediği sistem ne senin sistemin ne? Dene sorun çıkacağını sanmam eğer işlemcin çok düşük değilse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer işlemci hızın düşük ise daha yüksek hız isteyen oyunlar işlemciyi zorlar. İşlemciyi yüksek hızda çalıştırmaya uğraşır. İşlemci hızlandıkça çalışması için gereken enerji miktarı da yükselir. Eğer PSU'nuz yeterliyse işlemci daha çok enerji çeker ve daha çok ısınmaya başlar. İşlemci fanınız yetersiz kalır ve işlemciniz yanar. Bu en iyi ihtimal.
    Eğer PSU'nuz yetersiz gelirse, işlemcinin çektiği enerji yükseldikçe PSU'dan diğer bileşenlere giden enerjiyi de işlemci çekmeye başlar. Bir süre sonra diğer bileşenlerden(Anakart, ekran kartı, ram, ses kartı, hdd vs.) biri yanar ve sistem kendini kapatır. Tek bileşen kaybıyla kurtulursunuz.
    Eğer diğer bileşenlerden biri de yanmazsa PSU içerisindeki parçalardan biri yanabilir. Eğer bu yanan parça gönderilen akımı düzenleyen parçalardan biriyse diğer bileşenlere abuk miktarlarda enerji gönderilir ve çoğu parça siyah bir duman ve yanık kokusu eşliğinde size veda eder.
    PSU'nuzun prizden gelen akımı ileten kablolarında problem olursa kısa devre yapacaktır ve şartelleri attırır. Eğer eşek şansı varsa bu elektrik kesintisi esnasında buzdolabı, LCD TV, bulaşık/çamaşır makinesi gibi eşyalarınız yanabilir.
    Eşek şansından da öteyse, şartel atmayabilir ve doğrudan şehir şebekesinde bir kısadevreye yol açar, size en yakın trafoda yangın çıkabilir. Bu trafo da Ana hattan gelen akımı kesmez ise tüm şehrin elektriğini kesebilirsiniz. Enerjinin üretildiği barajdaki sistemlerde arızaya yol açabilir, oradaki motorlar fosil yakıt ile çalıştığı için büyük bir patlamaya sebep olabilir ve baraj dahi yıkılabilir.
    Bu büyük patlama fay hattındaki bir tetiklenmeye nedne olabilir ve beklediğimiz büyük İstanbul depremi gerçekleşebilir. Bu deprem sonucu oluşacak hasarı karşılayamayan ülke ekonomisi çöker ve Türkiye bölünebilir.

Daha da uzatmayacağım, uykum var. Kıyamete kadar gider bu zincir. Aman dikkatli olun.

<Bu ileti dötümden uydurulmuştur. Burada yazılanların olma ihtimali %0.0000000000000000000000001'dir>

• SS eklendi arkadaşlar .
  • yukarı.
  • P4
    Boşa yükleme yüklersin ancak açıpta düzgün bir şekilde oynayamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.