Şimdi Ara

SYSTEM OF A DOWN TÜRK DÜŞMANI MI? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
15.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: arnom

quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

şuraya 3bin satır yorum yazardım fakat siyasete girdigimiz için banlanabiliriz.o yüzden fazla eşelemeyelim

Hypnotize isimli son albümlerinde imalı olarak gayet net bir şekilde bize kitlediklerini görebilirsiniz ama Lonely day ve Soldier side parçaları enfestir dinlemenizi şiddetle öneririm

nasıl da biliyosun ama.....

Son albumleri gerçekten süper ister alın ister almayın ama anmenınt voru tınem....

• Bunları dinleyenlere diyecek laf bulamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: spiegel

Bunları dinleyenlere diyecek laf bulamıyorum

aynen katılıyorum

adamlar müziklerine siyaset bulaştırmasalar dinlenir
    ama müziklerinde Türk düşmanlığı yapan bir grubu bir Türk'ün dinlemesi bence çelişkidir
    adamlar bize sayıp sövsün bizde kafamızı sallayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: notrino

quote:

Orjinalden alıntı: spiegel

Bunları dinleyenlere diyecek laf bulamıyorum

aynen katılıyorum

adamlar müziklerine siyaset bulaştırmasalar dinlenir
    ama müziklerinde Türk düşmanlığı yapan bir grubu bir Türk'ün dinlemesi bence çelişkidir
    adamlar bize sayıp sövsün bizde kafamızı sallayalım

ya müziklerinde dediğiniz 1 şarkı ya 1 şarkı sadece bilip bilmeden gelip konuşuyorsunuz

• seni ikna etmesi için bütün şarkılarında mı propoganda yapmaları gerekiyolar?
  • müziklerini seven dinler p2p den indiriyoruz zaten bu kadar system of a down dinleyenlere muhalefet yapcağınıza ibrahim tatlıses veya ahmet kaya dinleyenlere saldırın onların suçu 1000 kat daha kötü...
  • şu bilip bilmeden konuşanları mesaj yagmuruna bogmak istiyorum fakat ne kadar basit banlandıgımızı biliyorsunuz.. Goblin arkadaşımın yazdıgına direk ve net olarak katılıyorum.amaç sadece müzik sonuçta ben onların albümlerini satın almıyorum ben onların yaptıgı müzigi seviyorum sound unu seviyorum bu konu uzar da uzar sonunda ban yeriz

'' notrino ''

nerde gördün soad'ın Türklere küfür ettigini.. ehh söyleyeceginiz tek şey adamlar konserlerine Köpekler ve Türkler giremez yazıyomuşşşş diyeceksiniz ama bunu gören bilen 1 tane insan yok çünkü öyle birşey yok. sorsan nerden biliyosun bunu diye herkes öyle söylüyor abi diyeceksiniz..usadeki dostlarım bu adamların konserlerine rahatlıkla girdiklerini ve böyle bir ambargonun olmadıgını kesin olarak söylüyorlar

artı bi not olarak ;

quote:

fuzbing

Doğduklarından beri türkler ermeni soykırımı yapmıştır denmiş.Nasılki bize doğduğumuzdan beri ermeni soykırımı yoktur denildiyse.

bu önemli bir kesit degil mi bizler için? madem böyle bir soykırım yoktu da bunu neden kanıtlıyamıyoruz?

bizler nasıl iyi bir vatandaş olarak Tüpraş'ın Telekom'un özelleşmesine karşı çıktıysak,onlarda bu soykırım iddaalarını kendi ülkeleri adına gündemde tutarak hem daha güncel kaliyorlar ve iyi bir vatandaş ögrenigini devam ettiriyorlar.ülkesini savunan insanlar sizin için düşmanmıdır? küfür ediyolar diyosun nerde etmişlerki yahu.sataşmadan başka birşey yaptıkları yok o da direk olarak degil sarkı sözlerinden biz kendimize pay çıkarıyoruz adamların bize direk söyledigi bişey yok bunu unutmayalım.şuna bi cevap bulalım o halde ''Ahmet Kaya hayranı bir toplumun Soad'ı türk düşmani ilan etmesi bir çelişki degil midir?''

banı yedik geçmiş olsun

• quote:

bu önemli bir kesit degil mi bizler için? madem böyle bir soykırım yoktu da bunu neden kanıtlıyamıyoruz?

kanıtlanmadığını nerden çıkarıyorsun.

binlerce sayfalık arşiv açıldı o döneme ait gidip kaç tanesiyle ilgilendide kanıtlanmadı diyorsun.

birde 2,3 hoşunuza giden şarkı için dedelerinize iftira atanları mazur görmeye çalışmayın ha madem o kadar mideniz var hala dinleyebiliyorsunuz bu tür adamları bari çıkıp böle milletinde eğilimlerini değiştirmeye çalışmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiR MaNiaC -- 17 Aralık 2005, 17:31:30 >
  • kardeşim konuyu uzatmayın gittikçe siyasete dönüşüyor lütfen muhalefet yapcaksan ahmet kaya & ibrahim tatlıses konularınada mesaj yaz uzatmayın konuyu

bu arada sözde ermeni soykırımı kantılanması olayına gelince bizim politikacıların takozluğu olarak yorumluyorum
  • son albümleri hypnotize dan bir kaç lyrics

''Attack''

Attack all the homes and villages
    Attack all the schools and hospitals
    You have attacked all the innocent villages
    We shall attack!

''U-Fig''

You and me should go outside and...
    beat em' beat em' beat em' beat em'
    All pathetic flag waving ignorent pigs and we'll
    eat em' eat em' eat em' eat em'

''Holy Mountains'' (!)

LIAR! KILLER! DEMON!
    Back to the river Aras!
    Someone's blank stare deeming at warfare

LIAR! KILLER! DEMON!
    Back to the river Aras!

Freedom...
    Freedom...
    We're free...
    We're Free...

They have returned resting on the mountain side
    We have learned that you have no...

bunları görüyoruz at gözlügü takmış gibi yorum yapmıyoruz,benim atalarım şunları da söylemiştir unutma

* Ateş olmayan yerden duman çıkmaz
    * İğneyi kendine,çuvaldızı başkasına batır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gielenberg -- 17 Aralık 2005, 18:48:52 >

• bizde p2p lerden indirip dinleyerek protesto ediyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiR MaNiaC

quote:

binlerce sayfalık arşiv açıldı o döneme ait gidip kaç tanesiyle ilgilendide kanıtlanmadı diyorsun.

birde 2,3 hoşunuza giden şarkı için dedelerinize iftira atanları mazur görmeye çalışmayın ha madem o kadar mideniz var hala dinleyebiliyorsunuz bu tür adamları bari çıkıp böle milletinde eğilimlerini değiştirmeye çalışmayın.

adam benim dedeme küfür atmıyor.Dedesi soykırım yapmış adama küfür atıyor.Benim dedem soykırım yapmadı senin deden yapmışsa ona bende küfür atarım.

• quote:

son albümleri hypnotize dan bir kaç lyrics

''Attack''

We shall attack!

''U-Fig''

bu şarkılarda ermeni soykırımı nerede kasediliyor kanıtlayabilirmisin bana?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zed The Rapist

quote:

son albümleri hypnotize dan bir kaç lyrics

''Attack''

We shall attack!

''U-Fig''

bu şarkılarda ermeni soykırımı nerede kasediliyor kanıtlayabilirmisin bana?

ermeni soykırımı ve türk nefreti soad'ın hangi parçasında geçiyor kanıtlayabilir misin bana?

ima etmek;üstü kapalı anlatım,dogrudan söylemeden karşıdakinin anlamasını saglamak

• quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

quote:

quote:

adam benim dedeme küfür atmıyor.Dedesi soykırım yapmış adama küfür atıyor.Benim dedem soykırım yapmadı senin deden yapmışsa ona bende küfür atarım.

yok benim dedem soykırım yapmadı seninki yaptı
    kendinize gelin arkadaşlar ortada soykırım falan yok
    ben zaten dinlemem system i
    olmayan soykırım ı ne tartışıyosunuz.
    he adamlar türk düşmanımı buda beni bağlamaz
    derimki türkler onlara düşman olmasın hayırlı olmaz onlar için

• Soad Türkiye'ye gelse hayranları onlara gönüllü koruma olur.Dayak yeriz valla.Güzel ülkemizde İngilizce bilmeyen çok kişi var,küçümsemeyelim.
  • quote:

war olan veya olmuş hiç bişeyi kimse veya kimseler değiştiremez bunu da aklınıza sokun..

Banlenmek istemiyosanız sizin yerinizde olsam fazla sesimi çıkartmaz siyaset yapmaz sırf müzikleriyle ilgili yorum yazardım dikkat edin

• Müzik bölümünde siyaset yapmayınız... Konu kilitlenmiştir...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.