Şimdi Ara

Syndra (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zede ezilmez ama zedide ezemez u ctliyor zed

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karşıda fizz varsa farm odaklı oyna. q-e kombonu ctliyor. flashını kombosundan kaçmak için kullan. aynı şekilde zed ve talon içinde geçerli. u attığında kule altına doğru flash atarsan kuleden hasar alacağı için ignite + e-q veya 4 toplu bir ulti ile kill alabilirsin. talon için ortaya bir pembe totem at yeterli.
  • Syndra candır ya hala apc adc çok rahat tekliyor hatta q-e Kombosu ile %65 canı gidiyor ama assasslara karşı zayıf arkadaşların belirttiği gibi. Bide adamlar malmortius almışsa ultinin pek bir hasarı kalmıyor. Dün oynadım oyun başı cidden q ile 30-40 vuruyorsun yani 1 lvlde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • syndra meta denen saçmalıklarla uğraşmaz diğer herolara göre geride olduğu gerçek ama main heromdur fizz hariç bütün apler zed talon hariç de bütün mid lanede üstün oynuyorum. kombosunu seri yaparım ustalık skoru 96.3te. midde lane kazanmadığım maç yok. takım oyuncusu değil pek ama apc veya adcyi rahat silebilirsin.

mobil olmaması eksi bir durum. q e w q r ile kill alıyorsun zaten.snowball olunca q e de apc sildiğimi bilirim. pek kimse oynamaz daha iyi benim için. ilk 6 levelde cidden çok geride. 50+doran kadar vuruyor q. sırf mana israfı. bu kadar nerfe rağmen ben hala deli gibi oynuyorum en sevdiğim hero kendisi.

zed yasuo banlayıp mide geçerim genelde. fizz pek alınmadığından first pickten syndra almışlığım da var. iyi bir fizzi 6 dan önce kesmeniz de şart. yeni uptade ile zhonya biraz ucuzladı. zed talon varken biraz pasif oynarsan direk zhonya çıktığında rahatlarsın.

kombosu zordur daha sağlam tanklar için 6 top yapmaya çalış %40 cd yaptığında ıkınırsan 7 topla ulti atabiliyorsun. o kadar vaktin olmaz hiçbir zaman. 6 top tekler. 5 top adc silmeyebilir. zor hero hazırlaması pozisoyn alması zor. e ye attıkları nerf ortada. ne kadar az kişi oynarsa o kadar iyi benim için ama şu heroya çöp diyen adamları dikkate alma bile.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.