Şimdi Ara

Symbian-s60 iLe iLGiLi (oyun,program vs) PaYLaŞıM ve BiLGi KoNuSu! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
1
Favori
327.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: F@RG3R

beyler 6600'a camcorder haric baska bi vidyo kaydedici biliyomusunuz bildiginiz gibi goruntu kalitesi cok kucuk telefonun kendi vidyosu da 9sn. eger bilen varsa paylasırsa sevinirim..

avi camcotder var.. arat google dan elimde yok şuan
  • Agile messenger_sonsürüm
    Activemail Antiwiever
    Autopilot Blacklist
    Bliznstapp Call_counter
    Camcorderpro Camerafx
    Chatin Devman
    DorrisBrowser Elfeneri
    ETI Camcorder Fexplorer
    Flexicampro Fotofunpack
    FScaller Guitartuner
    Hairstyle Handycar
    Handyphotosafe İconmanager
    İmageAllert Killervirus
    Kodakpictures Lenses
    Memorymonitor Mini_gps
    MMs_cam Mobiclip
    MobileTV Mp3player
    Multimediaplayer Oggplayer
    Operabrowser PhotoSMS
    Photobase Photograper
    PhotoID Psiloc_efileman
    Psiloc_irRemotefull Psiloc_sTolls
    Screensaver SeleQ
    SmartMovie Suprise_jelly
    Ultramp3 VideoMSG_6600
    Visualcommunicator Wildskinzz
    Worldclock_pro Zipman

http://rapidshare.de/files/9284542/Programs.rar.html

• AMD TEMASI YOK MU KIMSEDE
  • Eline sağlık m@XWELTOPİK süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: madboyuksel06

AMD TEMASI YOK MU KIMSEDE

intel var istersen onu bi dene
    http://*****.de/files/15818938/intel.sis.html

****ların yerinde rapid-share var
  • yınede saol ama ılla AMD
  • arkadaslar yeni 6600 aldım su an mp 3 bile atıp calamıyorum hangi programları nereden yüklemem gerek.bunların toplu olduğu bir yer yokmu?
  • 6600 zaten mp 3 çalmıo ki anca program yükleyip başarabilirsin sanırım topicin ilk sayfasında vardı bi bak istersen ben ultramp3 veya vikingmp3 tü galiba bu ikisinden birini tavsiye ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: trimpot79

arkadaslar yeni 6600 aldım su an mp 3 bile atıp calamıyorum hangi programları nereden yüklemem gerek.bunların toplu olduğu bir yer yokmu?
  • teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muguet05 -- 19 Mart 2006; 10:14:45 >
  • ellerinize sağlık süper bi çalışma
  • selam
    arkadaşlar ben şu an p910 kullanıyorum. UIQ arayüzü kullanıyor.
    bildiğim kadarıyla s 60 dan daha iyi bir arayüz (yanlışım varsa düzeltin).
    mesela ben pc den sms yollayabiliyorum veya pcden telefonumu kullanabiliyorum.ve fexplorer programı gibi bir programı pc den kullanabiliyorum.
    bu aralar N70 almayı düşünüyorum.tabi dokunmatik fonksiyonellikten feragat etmeyi göze alarak.
    ama bu s 60 ların demin yazdığım programalar gibi programları var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

selam
    arkadaşlar ben şu an p910 kullanıyorum. UIQ arayüzü kullanıyor.
    bildiğim kadarıyla s 60 dan daha iyi bir arayüz (yanlışım varsa düzeltin).
    mesela ben pc den sms yollayabiliyorum veya pcden telefonumu kullanabiliyorum.ve fexplorer programı gibi bir programı pc den kullanabiliyorum.
    bu aralar N70 almayı düşünüyorum.tabi dokunmatik fonksiyonellikten feragat etmeyi göze alarak.
    ama bu s 60 ların demin yazdığım programalar gibi programları var mı?

tabiki var , hatta şuan s60 için üretilen program sayısı UIQ platformu için üretilenin 2 katı kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 20 Mart 2006; 7:03:04 >
  • pocket divx player and converter için teşekkürler sevgili m@xwell harika bir program.
  • arkadaşlar 6600 ın lock kodunu unuttum...simi değiştirince şifre istio...napabilirim?? bi program flan varmıdır bana göre???
  • arkadaşlar öncelikle herkese paylaşımı için teşekkürler benim sizden bir ricam olacak princce of persia nın oyununu bulabilirmisiniz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyaziD -- 20 Mart 2006; 18:46:55 >
  • BLACKLİST

hocam bu blacklistte aramayı engelleme olayını telefon nasıl gercekleştiriyor yani mantıgı bılıyorum peki de karşı tarafa ne yapıyor yani ??

Meşgule mi düşürüyor..

çalıyo çalıyo açan yok gibi mi gösteriyor

aradığınız numara kullanılmamaktadır mı dedirttiriyor

aradıgınız abone servis dışı hat kapalı kapsama alanı dışında vs mi diyor yani tamam karşı taraf arıyamıyor sizi de karşı taraf ne duyuyor yada bişey duyuyormu ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

BLACKLİST

hocam bu blacklistte aramayı engelleme olayını telefon nasıl gercekleştiriyor yani mantıgı bılıyorum peki de karşı tarafa ne yapıyor yani ??

Meşgule mi düşürüyor..

çalıyo çalıyo açan yok gibi mi gösteriyor

aradığınız numara kullanılmamaktadır mı dedirttiriyor

aradıgınız abone servis dışı hat kapalı kapsama alanı dışında vs mi diyor yani tamam karşı taraf arıyamıyor sizi de karşı taraf ne duyuyor yada bişey duyuyormu ??

meşgule çeviriyor.

@akcasoy bununla ilgili bir kaç site var ama sadece eski seri nokia larda geçiyor,sen flash attırmalısın.

@umut_chan http://www.mobilefan.net/Symbian.nsf/Download-Free/Action-Game-Prince-Of-Persia-Warrior-Within-V1.0.1-for-J2ME2-S60

• Arkadaşlar ben de paylaşıma katılayım ve sizin için 61 tane waw melodi seçtim...tamamı kendi arşivimden.Umarım beğenirsiniz.......

http://*****.de/files/16010355/WAW_AR__V_.rar.html
  • CEM YILMAZ SON OPET REKLAMI

http://rapid-share.de/files/16019122/gitt.3g2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 21 Mart 2006; 1:29:48 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.