Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.926
Cevap
4
Favori
575.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maksat bu topic üstlerde olsun cunku faydalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mydonose34

arkadaşlar nasılsınız varmı sorun

tema yok be yaw
  • Office çalışıyor.. Adam gibi bi .3gp converter bulsak iyi olacak. 3250 için mp4 formatı desteklemiyor mu? Virtualdub ile bi MPEG4 Versiyon 1 ve 3ü kullanarak iki .mp4 dosyası yaptım ikisini de tanımadı.. Bilgisi olan veya nokianınkinden başka converter bilen?
  • imtoo 3gp converntor işine yarar. program h.263, mpeg4 kodlayabiliyor ve avi,mpeg, aac, 3gp, 3gp2 gibi birçok format destekliyor. telefona attığım tüm 3gp'leri tanıdı. bitrate'ini de menüdekilerden seçmek istemezsen elle yaz kabul ediyor. Ben 2000kbps olarak kaydedip N91'de izleyebiliyorum.
  • QuickOffice'de yüklenirken donma sorunu yaşayanlar telefonlarına 5-6 dk dokunmadan beklesin. Yükleme o zaman tamamlanıyor ve bekleme moduna geçiyor. Bende de takıldı. O sırada bu forumla ilgileniyordum ve yüklediğini gördüm. Denedim çalışıyor.
  • Sedambian Eline Sağlık
  • güzeeel office bulunmuş, yavaş yavaş diğer eksikler de hallolsun sonra 3250 alalım, hazıra konalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

quote:

Orjinalden alıntı: mydonose34

arkadaşlar nasılsınız varmı sorun

tema yok be yaw

www.symbian9.com 'da var
  • Nokia 3250için bi msn programı bulan arkadaşım yokmu çok aradım ama maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emisyon -- 15 Mayıs 2006; 22:56:38 >
  • http://rapid*share.de/files/20713546/ulraim_yeni.rar.html
    Varmış.Al bende daha yeni deneyeceğim..Buradan Lezgi arkadaşıma teşekkür ediyorum.Up yapmış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

abi pc suitle atıorm dediin gbi ama kalan 11 mb dio o yusden atamıorm

ortam yurutucusu die bişi cıkıo usb yi takınca ordan attıklarımıda dosya yonetcisinde goruorm fakat calma listesnde olmuo

dostum sorunu cozdunmu bilmiyorum ama Pc suite taktigin zaman bilgisayarina muzik aktara gel tikla acilan pencerede secenekler>ayarlar>nokiaN91 e tikla ve hafizanin muzik yuklerken nekadar yerin bos kalmasini istiyorsunuz bolumu var oradan %10 yada20 yap yuklemeye devam et
  • denedim, gayet gusel de calisiyooo
  • EE beyler başka program yok mu ya? konu 2. listeye taşınmış
  • java olarak mig33de var ama agilenin tadını vermiyolar
  • mp3 leri eacc+ ya çevirmek için m4a mı seçiyoruz?
  • peki bunları nereye kopyalyacaz zipten çıkanları telefonamı nereye beceremedim çok saol paylaşım için bu arada
    quote:

Orjinalden alıntı: sedambian

Nokia_N91_WMP10_Skin.zip

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

http://rapidshare.de/files/18423576/Nokia_N91_WMP10_Skin.zip.html

• N91 skinini çalıştırmak için Program Files\Windows Media Player\Skins içine kopyalayım ve .wms uzantılı dosyaya çift tıklayın.
  • beyler konuyu düşürmyelim yaw lazım oluyo
    UP!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tora

N91 skinini çalıştırmak için Program Files\Windows Media Player\Skins içine kopyalayım ve .wms uzantılı dosyaya çift tıklayın.

n80`de?
  • up!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.