Şimdi Ara

Symantec Norton Ghost 14.0 Kurulumu Ve Anlatımı (Görsel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
34.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ne yazdigin anlasilmiyor :) , yinede bisiler yazalim.

bir imaji anakart ayni (yada benzer) olmak kaydi ile diger bilgisayarlarda kullanabilirsin (vista da test etmedim// xp, 2k3 de sorun yok). Ama mbr yi de kurdugun isletim sistemine gore olusturman lazim. (mbr fix ile ilgili xp - vista ile ilgili yazanlar gecerlidir)

bir imaji farkli anakartlarada kurabilirsin, lakin yazindan anladigim kadari ile ona hic bulasma , anakart farkli ise yeniden kur, senin icin daha kisa olur.

bu konudakihttp://forum.donanimhaber.com/m_23995938/tm.htm cd yi indirip anlatimlar bolumune bakar isen bagzi cevaplarini bulabilirsin.

• ACİL YARDIM

üstad saol.cevap yazdıgın icin.ama sanırım ne demek istedigimi anlatamadım,yada sen anlamadın.neyse yinede saol.şuan norton 10 kurdum ama back up now dedigimde yedekleme alırken yani son işlemlerde recovery point of c hatası alıyorum.İNT.DE ARAŞTIRDIM AMA SADECE BİR SİTEDE GÖRDÜM ORDADA BİR ACIKLAMA YOK.BU KONU İLE ALAKALI YARDIMLARINIZI ACİL BEKLİYORUM
     Symantec Norton Ghost 14.0  Kurulumu Ve Anlatımı (Görsel)

• eline sağlık..
  • kurulumda bu hatayı alıyorum napabılırım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y-s-n -- 14 Mayıs 2009; 13:28:12 >
  • kardeş bu image ı yüklerken boot cd falan diyo ya.
  • arkadaşım cevap biraz geç olacak ama kusura bakma.
    Ghost 2003 cdsi elinde mevcut anladım kadarıyla. Eğer cd mevcutsa hiç disketle uğraşmana gerek yok. Eğer cd romun sata değilse.
    Aşağıdaki yolları izlersen halledersin.

1.Bilgisayarı cdden boot et.
    2.Ghost seçeneklerinde 2. seçeneği seç
    3.Dos ekranı çıkacak karşına. Komut ekranında
    4. c: (yani cd nin içine girer)
    5. cd support
    6. ghost

Bu şekilde ghost programını çalıştırıp istediğin gibi imaj alabilirsin.
  • arkadaşlar resim 30'da bulunan o programı nerden kuracağız bi yardımcı olurmusunuz?? resim 30'a kadar herşeyi yaptım ama orda takılı kaldım yardımlarınızı bekliyorum tşkler kolay gelsin
  • ben bişey sormak istiorum, ben bunu kurdum ve backup ı aldım D: ye koydum. artık bu programı silmemde bi sakınca varmı nasıl olsa yedeğimi aldım. recovery yaparkende biostan yapıoruz nasılsa ama yinede bi sormak istedim :)

şimdiden teşekkürler arkadaşlar ;)
  • Merhabalar. Öncelikle Konu ve Emeğiniz için teşekkürler ama benim bi sorunum war. bi sorun war ama tam anlamadim yardğim edebilecek birisi warmi yetkili? varsa çok güzel olur. şimdiden teşekkürler iyi gunler.
  • Güzel konu.Eline sağlık.
  • YA BİR haftadır norton ghost 14 le uğraşıyorum yasal diskli vs yani kusura bakmayın ama gördüğüm en iğrenç program 98 den beri bilgisayarla uğraşırım ben bu kadar ne yaptığı belirsiz çakılıp duran doğru düzgün yedek alamayan alsada çalıştıramayan bir program görmedim. 45 gb lıok işletim sisteminin bulunduğu bölümün yedeği n ni almak 16 saat sürdü ve 47 gibi lık yer tuttu böyle saçma birşey olmaz sıkıştırarak yedeğinini alayım dedim en yüksek sıkıştırmada 18 saat sürdü 45 gb tuttu yani duvara fırlatasım geliyor kutusunu böyle bir saçmalık olmaz
  • yani acemiside sayılmam bilgisayarın... ilk sinclair 48klarla başlamıştım ama gelmiş geçmiş en iğrenç programlardan biri uzak durun.
  • arkadaşlar bilgisayarı ghost ile backup aldık. daha sonra backup aldığımız bilgisayar çalınırsa bu backup'ı yeni aldığımız bilgisayara yüklememiz mümkün mü? Eğer mümkün değilse böyle birşey başımıza gelirse ne yapmamız gerekir?
  • Merhaba! Ben Sistemi Backup'layınca aşağıdaki gibi bir hata alıyorum ve iptal oluyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...

• Yok mu yardımcı olan? 3 Gündür bekliyorum... :S
  • İyi günler, konuyu hortlatmış olacağım ancak soruna çözüm bulamadım. Belki yardım edebilecek, çözüm üretebilecek arkadaşlar bulabilirim umudu ile açıklamak istiyorum.

Geçen yıl norton ghost 2003 ile win 8.1 işletim sistemini yedek aldım. 2 gb halinde 12 dosya oluşturdu.

Şuan ne norton ghost 2003 ile ne de norton ghost 2015 ile yedek aldığım dosyaları ön yükleme ekranında göremiyorum.

CD'yi takıp restart yapıp, ghost'a giriyorum, C'deki dosyalarımı gösteriyor. Ancak yedek aldığım Yeni Birim D bölümünü hiç bir şekilde göstermiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.