Şimdi Ara

Syma X5SW Kameralı Drone - 175TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
     Syma X5SW Kameralı Drone - 175TL

Bir hevesle ilk deneyimim olarak Syma X5SW aldım ama zormuş bu mereti kullanmak, ama zevkli heyecanlı :) ayrıca bilmediğimizden kalibre ayarı yapmadığımdan ilk uçuşu kapalı alanda tavanda sonlandırdık :)
    Evimin olduğu bölgede uçuşa müsait yer yok, iş yerimde geniş alan var ama orada da ayda yılda bir müsait olurum o yüzden biraz pişman oldum açıkçası :(

Bu yüzden isteyene meraklısına satıyorum arkadaşlar.

Renk:Siyah
    Kutu İçeriği:
    Gövde, ayaklar, pervaneler, yedek pervaneler, kamera, pervane koruyucuları, kumanda, kumanda pilleri 4 adet, batarya, usb şarj kablosu, kumanda telefon tutacağı, kullanım kılavuzu (ingilizce) ve tornavida.

Cihaz tavana gittiğinden pervanelerinde hafif beyazlık oluştu başka bir kusuru yoktur gayet temiz bir ürün. Sıfırı 300lira olduğunu düşünürsek çok iyi bir fiyat verdiğimi düşünüyorum.

G.O.Paşa ve Sultangazi bölgesinde elden teslimat yapabilirim, gelip kendi elinizlede görmüş olursunuz arkadaşlar. Kargo ücreti de alıcıya aittir bilginize..
    Kargo ile alacak arkadaş varsa gönderimi ancak cumartesi yapabilirim ayrıca bilginize arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazzow -- 16 Eylül 2015; 20:19:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zeymur nickli arkadaşa satılmıştır.

• Ağaçtan teslim alınmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: zeymur

Ağaçtan teslim alınmıştır

iyi eğlenceler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Drone Çekimi Fiyat
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.