Şimdi Ara

SYMA S107 HELİKOPTER - YARI FİYATINA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
14.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gecehorozu

arkadaşlar ben bu helikopterden yurd dışından alıp istanbul içerisinde satlak istiyorum. 3-4 gündür yabancğ sitelerden ürünü araştırıyorum ancak bu dediğiniz orjinal-çakma olayından dolayı alamıyorum. alibaba isimli sitede bakıyorum, ancak ürüne ait fotoğraflarda ürünün kutusu sarı renk ve çince yazılar yazıyor. bimekste satılan ürünün kutusu siyap ve yazıları ingilizce. sanırım alıbaba da satılanlar orjinal değil.www.toptoyexpress.com isimli site var buradan buradan orjinal olduğuna güvenip 3 adet sipariş verdim ama 20 dolar olan helikoptere 3 adet alımda 35 dolar kargo ücreti verdim. işallah gümrükte de sıkıntı olmaz. sizin bulduğunuz başka siteler var mı acaba, birde bu yurt dışından maximum kaç adet ürün getirte biliyoruz. mevzuata bakıyorum ticare miktarı geçmemesi gerekiyor diyor, adet olarak bahsetmiyor.

150 Euro yu geçmedikçe sorun olmaz. 3 adet getirmişsiniz, onunda sorun olacağını sanmıyorum.
    Yurtdışından maksimum kaç adet ürün getirebileceğiniz hakkında net bir bilgi olmamakla beraber, mevzuatta Ticari miktar diye bir kavram var ve bunun geçilmemesi gerektiği vurgulanıyor.

Yurtdışındaki mağazarlar için bilgiyi burada bulabilirsiniz:
    http://www.heliteknik.com/forum/yurt-disi-model-alisveris-siteleri/

Gümrük ve vergilendirme ile ilgili bilgileri buradan ulaşabilirsiniz:
    http://www.heliteknik.com/forum/yurt-disi-model-alisveris-siteleri/1842-yurt-disindan-yapilan-alisverisler-gumruk-amp-vergilendirme-hakkinda-bilgi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Forever79

quote:

Orijinalden alıntı: gecehorozu

arkadaşlar ben bu helikopterden yurd dışından alıp istanbul içerisinde satlak istiyorum. 3-4 gündür yabancğ sitelerden ürünü araştırıyorum ancak bu dediğiniz orjinal-çakma olayından dolayı alamıyorum. alibaba isimli sitede bakıyorum, ancak ürüne ait fotoğraflarda ürünün kutusu sarı renk ve çince yazılar yazıyor. bimekste satılan ürünün kutusu siyap ve yazıları ingilizce. sanırım alıbaba da satılanlar orjinal değil.www.toptoyexpress.com isimli site var buradan buradan orjinal olduğuna güvenip 3 adet sipariş verdim ama 20 dolar olan helikoptere 3 adet alımda 35 dolar kargo ücreti verdim. işallah gümrükte de sıkıntı olmaz. sizin bulduğunuz başka siteler var mı acaba, birde bu yurt dışından maximum kaç adet ürün getirte biliyoruz. mevzuata bakıyorum ticare miktarı geçmemesi gerekiyor diyor, adet olarak bahsetmiyor.

150 Euro yu geçmedikçe sorun olmaz. 3 adet getirmişsiniz, onunda sorun olacağını sanmıyorum.
    Yurtdışından maksimum kaç adet ürün getirebileceğiniz hakkında net bir bilgi olmamakla beraber, mevzuatta Ticari miktar diye bir kavram var ve bunun geçilmemesi gerektiği vurgulanıyor.

Yurtdışındaki mağazarlar için bilgiyi burada bulabilirsiniz:
    http://www.heliteknik.com/forum/yurt-disi-model-alisveris-siteleri/

Gümrük ve vergilendirme ile ilgili bilgileri buradan ulaşabilirsiniz:
    http://www.heliteknik.com/forum/yurt-disi-model-alisveris-siteleri/1842-yurt-disindan-yapilan-alisverisler-gumruk-amp-vergilendirme-hakkinda-bilgi.html

cevabın için teşekkürler. dediğin siteye girip üye oldum. işallah oradaki arkadaşlar da yardımcı olur... ben bu üründen 20 adet alıcam. toplu alımlarda sıkıntı olduğundan günde bir yada iki günde bir aynı adres ve isime sipariş versem yine de bir sıkıntı olurmu acaba... aynı isime devamlı gelmesi gümrük tarafından kontrol ediliyormu acaba. tam olarak kafamdakileri soramıyorum. şöyle diyim bare siz 20 adet ürün alacak olsanız nasıl getirtirdiniz. he bir de olaki gürünler gümrüğe takıldı bu gümrüğe takılan malları nereden nasıl alırız. ist avrupa yakasında oturuyorum

• Telefon veya kumanda gibi frekanslar çalışan özel cihazlar hariç gümrüğe takılma olayı çokda sıkıntı yaratacak bir durum değil. En fazla %20 gibi vergisini ödeyip ürününüzü alırsınız. Ama bazen işleri çok fazla yokuşa sürüp, bulamayacağınız belgeler ve testler isteyebilirler.

Ben şirketimin adresini vererek son 1 yılda 150 ye yakın sipariş almışımdır. Aynı adrese sipariş gelme olayını takip ettiklerini hiç sanmıyorum.

20 adet aynı ürünü tek kargo ile almak şansa kalmış bir iş.

Ayrıca bahsettiğmiz konular biraz illegale kaçıyor. O yüzden buradan tartışmak sakıncalı olabilir.
  • bu helikopteri Ankarada bimeks harici satan biryer varmı?

• Arkadaşlar ben de S107 almaya karar verdim foumları inceleyince..
    Yanlız güvenilir bir online satış adresi bilen varmı acaba 30USD altında..
    ebay'da aşağıdaki ürün için fikir verebilirmisiniz?
    Ben sordum, adam ürün hakiki diyor G ise Gyro imiş ???

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120657355840&ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.com%3A80%2F%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dp5039.m570.l1313%26_nkw%3D120657355840%26_sacat%3DSee-All-Categories%26_fvi%3D1&_rdc=1

• Gecehorozu senin geldi mi 3 siparişwww.toptoyexpress.com dan
    tavsiye edermisin?
  • Öncelikle vermiş olduğunuz linkteki ürünün sahte olduğu resminden bile belli oluyor...
    Bu tür çok büyük fiyat farkı olan yerlere güvenmemek gerekiyor. Örnek vermek gerekirse geçen gün bir casio saat beğendim casio ef-550. Ürünün normal satış fiyatı 550 lira casio yetkili satıcısı olan birkaç yerle pazarlık yaptım en fazla 400 e düşürebildim nakit ödemede... Sonra internette baktım 130 liraya satanlar var %100 orijinal diyenler var, ebay den bakıyorsunuz 80 90 dolar falan bir tanesi orijinal demiş bir tanesi çok kaliteli kopyası demiş ama ikisinin de sahte olduğu apaçık ortada... ebayde malesef orijinal diyip sahte ürün gönderenler çok fazla ve bu durumda yapabileceğiniz hiçbirşey de yok...
  • Gecehorozu arkadaşım öncelikle moralini bozmak istemem, yurtdışından ürün getirip satmayı ben de düşündüm ancak hayallerim suya düştü
    Büyük bir alışveriş merkezinde dükkan sahibi bir tanıdığımız var onunla görüştüm. Kendisi sürekli yurtdışından mal getiriyor. Gümrükte bir sorun çıkar mı diye sordum. Bu işi ticari olarak yapmak istiyorsan anonim şirketi olmalısın dedi. Ayrıca gümrükten mal çekmek o kadar kolay değildir dedi. Gümrük mevzuatını bilen yetkili bir eleman tutmak gerekiyormuş... Tek tek getirmeyi de sordum aynı üründen 2 adetten fazla olursa şüphelenirler dedi malın cinsine göre değişiyormuş tabi bu örneğin: 5-6 tane pil vb... gibi şeylerde sorun çıkmıyormuş, yasal olarak başın belaya girebilir büyük cezası var bu işin dedi. Ayrıca bilgisayardan kontrol ediliyormuş sürekli yurtdışından aynı adresten mal geldiği zaman da şüphelenebiliyorlarmış. Hayallerim suya düştü ama riske girmeye değmez bi de mahkemeyle uğraşmayalım...

Umarım senin siparişte bir sorun çıkmaz anlamazlar satacağını... Büyük ihtimalle gümrüğe çağıracaklar neden 3 tane olduğunu falan soracaklar arkadaşlarıma hediye aldım falan dersen ve inanırlarsa bir sorun çıkmaz gibime geliyor. Bu tarz şeyler illegal olduğu için buradan tartışmamakta fayda var...

• Eyvallah..
    Az kalsın sipariş geçiyordum .. Resmi bidaha inceledim paller beyaz. Bir de s107G diye bişii var mı?
    Fakat fiyat +shipping ile toplamda 27-28$ 'ı buluyor, buda rayiç bedel zaten, değil mi?
  • Elemana sorduğum sorular ve cevapları..

-is that product genuine syma s107 and
    what is the G mean (107G) ?

hi,thank you for your kind message, yes, it's a genuine syma s107, G means GYRO. it's the new package. Best regards Viki
    - easternmodel

-is there fast shipping option and tracking number?
    What is the estimated delivery time?

hi there, it will be delivered by registered air mail, there is a tracking Number, it usually take 2 to 4 weeks to most countries depending on the customs. Best regards Viki
    - easternmodel
  • Buda yks-battery itirafı..

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260691664623&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

--Is that product genuine SYMA S107 ?

hi friend;
    sorry,it is copy,
    have a ncie day
    -

- yks-battery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SANTRAL_ -- 7 Ocak 2011; 22:34:14 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 10 Ocak 2011; 7:26:26 >
  • Evde eğlenmek için s107 çok uygundur.
    Ama model helikopterciliğe başlamak için bir model değildir. Oyuncak sınıfıdır.
  • Forever79 nickli arkadaşımızın da dediği gibi, bu tür helileri seçerken dikkatli karar vermek gerekiyor. s107 vs gibi 3 ya da bazı markalara göre 3.5 kanal diye tabir edilen helikopterler kesinlikle model değillerdir. Bunlar oyuncak sınıfında geçerler. Eğer amacınız biraz eğlenmek ise tercih edilebilirler. Ancak ben heli modelciliğine başlayacağım, ileriye dönük 6 kanallı helilere geçeceğim gibi düşünceleriniz var ise kesinlikle bu modellere bakmamalısınız. Gerek kumanda kullanımı gerekse helinin uçuş karakteristiği sizi kesinlikle bir sonraki adıma taşımayacaktır. 3 kanallıda süperim diyen birçok arkadal 4 kanallıya geçtiklerinde sıfırdan başlayanlarla farksızdılar.

Sözün özü, eğer bu hobiyi ileriye dönük düşünüyorsanız, 4 kanallı çift rotorlu ya da 4 kanallı tek rotorlu heliler ile başlangıç yapmanızı kesinlikle öneriyorum.
  • Sadece ve sadece nose-in çalışmalarında büyük bir yardımı olur düşüncesi ile bu mintirikten almayı planlıyorum. Similatörde sorun yok ama sahaya çıkınca yeteri kadar cesaret edemiyorum. Model yerde iken nose-in şekilde kaldırabiliyorum, belirli-belirsiz bir süre sabit tutabiliyorum ama süre uzadıkça cesaret azalıyor, modelin kontrolünü kaybetme korkusu artıyor ve hemen tail-in konuma geçiyorum. Bu arada malumunuz Trex 500 sahibiyim, evet direk bu modelden başladım. :)
  • bundan ben de alım ama, dişlilerin arasına halının ipi girdi. içini açtım çıkardım, bu sefer makinenin ayarı kaydı, yamuk yumuk uçuyo. düzeltmenin bi yolu varsa yardımını rica edicem.
  • Yardım edebilmek için sorunu bulmak lazım. Lütfen iyice bi bakın helikopterinize, yamuk bir tarafı var mı ? Ana şaftlar, flybar, dişliler düzgün mü ?
    Değilse ilan sitelerinden parçasını bulup değiştirin.
  • SYMA Helikopter modellerinin Türkiye'deki yetkili satıcısı İnova Dış Ticaret olarak S107, S032 ve S031 modellerinin tüm yedek parçaları mevcuttur. Rc helikopter konusunda her türlü destek verilir.

http://www.facebook.com/pages/%C4%B0NOVA/172096536186077
    www.inova.biz.tr
  • Arkadaşlar ben de bu helikopterden aldım 40 TL ye geldi. fakat kullanımı zor ya da ben beceremiyorum, havada yüksekliği nasıl sabitliyorsunuz? ben bir aşağı bir yukarı derken yüksekliği sabit tutamıyorum ve en sonunda yere çakılıyorum :D kumandanın tepesinde A-B tuşu var o bir işe yarıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.