Şimdi Ara

SX110, SX120 vb.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Birkaç ay önce yine forumda fotoğraf makinesi için sizlerden yardım istemiştim ama o sırada maddi sorunlardan ötürü alamamıştım. Şimdi birkaç gün için bir fotoğraf makinesi alacağım ve sizlerden ufak bir ricada bulunacağım.

    Şu anda iki tercihim olsa da boyut ve özellik olarak tavsiyeniz varsa değerlendirmek isterim.

    Öncelikle tercihim SX120.

    Gold'da 650 civarında.

    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=87845&ad=CANON-POWER-SHOT-SX-120-iS--10MP-10X-BLACK-Dijital-Fotograf-Makinalari

    Tabi bir de SX110 var. Bu alt model olduğu için düşünmüyordum ama fiyatları yakın bir hayli. Bu yüzden aklıma takıldı. İkisi arasında ne fark vardır?

    Son olarak da benzer ürünler var mı aklınızda?

    Şimdiden çok teşekkür ederim.







  • Fark çok ama mukayese için interneti kullanmalısınız..Tabii ki burdan da destek alacaksınız ama esas kaynak internet..Bu arada hiç tereddüt etmeden sx120is önerebilirim size..sx110'un işlemcisi eskidi,sx120'de yeni DIGICIV işlemci var ve makinanın foto ve noise performanısını olumlu yönde etkilemiş..Büroteknik'te 560 tl civarında satılıyor sx120..Veya gittigidiyorda 400 tl civarında..
  • Hocam teşekkürler bilgilendirmen için. Malesef yakın zamanda Kadıköy'den karşı tarafa geçme ihtimalim olmadığı için Gold'dan aldım ama ufak bir değişiklikle. Fujifilm S1500 aldım. Fiyat olarak 60 tl civarında ucuz ve görünen özellikleri daha iyi diye. Detaylarında birşey varsa bilemiyorum. İnşallah pişman olmam.
  • Ne diyelim hayırlısı olsun..Güle güle kullanın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.