Şimdi Ara

SX1'ciler ve alacaklar buraya(ipuçları,linkler,SX1 hakk. yorumlar vs.) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45.112
Cevap
8
Favori
1.513.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar smart movive yi kurdum sis dosyalarını tele attım.ama crack nasıl yapılıyo lütefen yardım edinn
  • crackli dosyayi yükle hiç uğraşma.
    hatta mobiletr.com da war.ben dün ordan yükledim.
  • benim bi sorum olacak telefon görüşmelerimizi nasil kaydederiz.ses kayir olarak.
  • beyler bu telefonda oyun nasıl oynanıyor? Rahat mı? Yön tuşları olarak joystick mi kullanılıo? ya ngage kadar rahat edilebilir mi ? Ya ben bunu mu alsam, mpx200 mü alsam yoksa ngage mi?
  • smart movie zaten crackli, sen hangi version kurdun, smartmovie converterdan soz ediosan, teldeki samrt movinin menuden sifreyi ogrenip bilgisayara gircen o kadar.
  • ben önce fifa 2004 yükledim , elim alisti oynayabiliyorum.joystick tüm herşeyi karşiliyo zaten.
  • 1. bilmiorum
    2. tum telefonlarin zorlandigi yerde zor cekio normal olarak
    3. gecen ay aldim version 2 geldi (harfler tuslarin sutunde)
    4. sadece ilk alindigi ay pek uzun gitmiyo ama pil yavas yavas kendine gelio, 2 gun rahat gider kasarsan 3 bile olur

quote:

Orjinalden alıntı: buden

arkadaşlar merhaba ben forma yeni üye oldum ve üye olmamım en büyük sebebi sx1.baya uzun zamandır sx1 almayı istiyordum ama maddi yetersizlikten ve fiyatının yüksekliği nedeniyle bu olay bu günlere kaldı.sözün kısası sx1 almadan size birkac soru sormak ıstıyorum.
    1.sx1 in veye pilinin almanya degilde uzak dogu ülke malı olması bır handikap olusturuyormu?
    2.arkadaslar bu bıraz bıreysel bır soru yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.bir siemens sevdalısı olarak baya uzun bır zaman sl45 kullandım cok memnundum fakat bozuldu ve sl55 aldım ama sıfır aldıgım telefon evımde cekmıyordu onu kardesıme verdım ve sımdı mecburen nokıa kullanıyorum.evımdede genel olorak cep telefonları ıyı cekmıyor fakat ne ış ıse siemens sl45 nokıa 5110 veya 6610 ile konusmak mumkun olurken sl55 ile bunu basaramadık servıse gonderdım hıc bırsey cıkmadı.acaba sx1 bu konuda nasıl? benzer durumları yasayan sx1 kullanıcıları varsa bana yardımcı olsunlar lutfen.uzattıgım ıcın ozur dılerım
    3.idefixe den alıs veriş yapan arkadaslara soruyorum.gonderdıklerı urunde harf karakterleri ekran uzerındemı yoksa tusların uzerındemı?idefixe ile herhangi bir proplem yasadınızmı?
    4.normal kullanım kosullarında(kamera mp3 veya radyo kullanmadan) sarjı ne kadar gidiyor?

• ya arkdaş bi cewap verin.telefon görüşmelerimizi ses olrak kaydeden progm war mi?
  • war eRecorder galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: timhat

ya arkdaş bi cewap verin.telefon görüşmelerimizi ses olrak kaydeden progm war mi?

sx1 in icinde entegre vaziyette var,yanda bir tus var,basinca aktif oluyor
  • olmuyo ya o tuş handfree yapiyor.
    erecorder i nerden bulabilirim.
  • sx1 ii telde ajanda olaylarında t630 un üzerine su dökemez..nerde 630 nerde sx1
  • Selam arkadaşlar.
    Dün itibariyle artık bir Sx1 im var.
    Alet Fw 14, madeingermany.

Sormak istediğim birkaç soru olacak.
    -------------------
    1- Kulaklık takmadan radyo veya mp3 çalmak istediğimde, "anten takılı değil, devam etmek istiyor musunuz" diye bir soru soruyor, EVET dediğimde radyo/mp3 açılıyor ama ; şarkı çalmıyor, daha doğrusu ses gelmiyor. Ama işin garibi kulaklığı takınca telefon algılıyor ve ekranın yukarsında kulaklık işareti çıkıyor, Radyo veya Mp3 sorunsuz açılıyor fakat; bu seferde sesi dışarı veriyor, yani kulaklığı kullanamıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır ?
    2- Sizin telefonlarda pil telefonun arkasına sorunsuz oturuyor mu ? Benim alette pilin önündeki 2 çıkıntıyı telefonda takılması gereken yuvalara oturtuyorum ama; pil tam olarak yatmıyor, yani kıç tarafı havada kalıyor. Kapağı takınca tabi sorun yatarmıyorda, kapağı açayım dersen pil hemen düşebiliyor.
    3- Rehberde isimlerin yanına resim ekleme şansımız yok mu ?
    4- Ort 700mb olan bir divx filmi, smartmovie ile telefona aktarınca, mmc kartta ne kadar yer kaplıyor ?
    5- Telefon kendini USB den şarj ediyor mu ?
    6- Pil'in % olarak doluluğunu görmek için ne yapmamız gerekiyor ?
    -----------------
    Özellikle 1. soru şuan için fazlası ile başımı ağrıtıyor, ona bir çözüm bulursanız sevinirim.
    Sağolun şimdiden.

• 1. radyoya girdikten sonra ayarlardan sesin nerden cikacagini ayarlayabilirsin. kulaklik kablosu anten gorevi gordugu icin takmadan ses alamazsin
    2. pil ile bi sorun yok bende
    3. resim ekleyebilirsin ama rehbere girince isimlerin yaninda gozukmez
    4. kaliteye ve codec'e gore degisir, yaklasik 120mb fln tutar
    5. hayir
    6. sarjda iken doldugunda bip sesi gelir ve ekranda bi sureligine msj belirir
  • Sağol berkserk.
    Şöyle bir durum var, kulaklığı takıyorum, sonra radyoyu açıyorum, tamam sorun yok ses geliyor hoparlörden. Sonra ayarlardan kulaklık diyorum, hala hoparlörlerden veriyor sesi. Yani kulaklık sadece anten görevi görüyor ama ses vermiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: berkserk

1. radyoya girdikten sonra ayarlardan sesin nerden cikacagini ayarlayabilirsin. kulaklik kablosu anten gorevi gordugu icin takmadan ses alamazsin
    2. pil ile bi sorun yok bende
    3. resim ekleyebilirsin ama rehbere girince isimlerin yaninda gozukmez
    4. kaliteye ve codec'e gore degisir, yaklasik 120mb fln tutar
    5. hayir
    6. sarjda iken doldugunda bip sesi gelir ve ekranda bi sureligine msj belirir
  • firmware kac?
  • belki telefonu fabrika ayarlarina geri dondurursen sorun cozulebilir
  • Allah rızası için mesaj hafızasını MMC yapan programı biri gönderebilirmi bana.. bulamadım bi türlü :(

birde benim FW 14 telefonu garantili aldım . nasıl unoffical oluyor ?? ayrıca bu 14 sorusuz gibi geldi bana....
  • mail adresini ver atayım programı. başka isteyip bulamadığın program varmı ?
  • çok teşekkür ederim .. sağolasın...

tolgaaksakal@yahoo.com

başka program bilmiyorum tavisye edebileceğin bişey varsa yüklerim . tekrar sağolasın... :)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.