Şimdi Ara

Sword Of The New World (Granado Espada) Oynayanlar yada İsteyenler Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler Eğer oynayıp isteyipte

Kotadan dolayı indiremeyen varsa

Full sürümünü DVD halinde Pc World dergisi bu hafta veriyor

7 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: nedimkara

quote:

Orjinalden alıntı: can9559_95

ne biçim topic kardeşim ya ne bu böle insan biraz daha açar konuyu silkroad gibi canawar öldürüp kasmalı ise ben yokum peşin peşin

bu söylediğin çok saçma birşey çünkü bütün online lerde canavr yada insan öldürüp kasmalıdır sen ne tür oyunlardan bahsediyosun??? bi kere oyun grafik ödülü almış ve firma oyun için kendi oyun içinde afk ken atak gibi müthiş bi özellik vermiş daha ne olsun

arkadaşın dediğini anladım şahsen bende bu oyunu oynamıştım yaratık kesiyorsunuz - yaratık kesiyorsunuz afk olup yine kesiyorsunuz... yükledim+oynadım+beğenmedim+şahsi fikrim=bi cacık olmaz

• ben 1-2 ay once indirip oynadım cok karısık geldi bana :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMikrop

Arkadaşlar SNW Türkiye Fan Sitesiwww.swordofthenewworldge.com

site ve forum neden kapalı ?
  • -Oyun diğer online oyunlara göre oldukca farklı, karşık bir yapsı var nede olsa üç karakter yönetiyorsunuz.. 3.5GB-4GB kadar bir yer kaplıyor diskte. Kurulum sonrası güncelleme işlemleride saatler alıyor mağlesef :(..
    -Tüm bunlara katlandıysanız, değdiğini göreceksiniz..
    -Sizleri güzel bir yanlızlık bekliyor ne bakımdan derseniz ben 1 haftadır oynuyorum 1 Türk'e bile rastlamadım... gözlemlediğim kadarıyla oyunu doğru düzgün oynamak için orta seviye ingilizce bilmek şart gibi gözüktü bana...

Aslında bukadar kaliteli bir oyunun ücretsiz olmasıda şaşırtıcı grafikleri ve oyunun işleyişi harika.. Diğer oyunlar gibi baştan sağma değil üzerinde gerçekten uğraşılmış bir oyun..
    İleri düzey bir OnlineRPG oyun arıyanlara tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noitu -- 22 Şubat 2008; 12:43:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ByMikrop

Türk ipoları banlanma gibi durumu yok kesinlikle Cem yılmazın deyişi aklıma geldi element uydurmayın

Neden oyunlara olumlu yada olumsuz eleştirilerde bulunmaktan ziyade hurafelerle meşgul oluyorsunuz anlamıyorum :)

oyunda player sayısı çok ama afk nın o kadar faydası yok arkadaşlar AFK sistemine o kadar aldanmayın eğer pc başındaysanız AFK güzel ama bırakım ben yatim o sabaha kadar kassın düşüncesi varsa onu bir kere aklınızdan çıkarın çünkü anı yerde uzun kastığınız sürede mobların spawn süresi kısalıyor :) veya kutu bidon çıkıyor charlarda otomatik atack veriyor kırdığı an 20 30 yaratık çıkıyor yatıyorsunuz yada oyunda herhangi bir zamanda herhangi bir yerde çok yüksek lvl boslar çıkabiliyor gene yatıyorsunuz AFK SİZ PC BAŞINDA OLDUĞUNUZ OYUNU TAKİP ETTİĞİNİZ SÜRECE ARTISI VAR

ben bu oyun süper yada mükemmel ötesi bişey demiyorum :) network den parada almıyom lineage2 rappelz epic 3 ultima online knihgt online muonline ragnorak silkroad ve sunonline taivan serveri bu oyunların hepsini oynadım ve öle clienti indirip kurup yarım saat oynama değil hepsinide yüksek lvl lerde charlar bıraktım

herkezin beğendiği bir oyun olur özellikle lineage2 oynayan insan başka bir oyun oynayacağı zaman grafik arar bende şuan öleyim ama private serverlerde oynamaktan sıkıldım :) türkiyede ilk emule ve offical servere kurdm

rappelz epic 3 çok yavaş kasılıyor graikleri çok kötü ve çok küçük harita var

ultima online ilk online oyunum :) 4 5 tane servereni kurdum ve kiraya verdim (pvp anlamında mükemmel)

knight online küfür eğitimi almak isityorsanız tek geçerim birinin hafif yanından geçseniz duymadığınız küfürleri üretirler aynı anda

silkroad pvp anlamında berbat otomatik heal pot basıyor pvp anlayışı karşı karşıya geç yarım saat sen ona vur o sana vursun skil kullanımı manyak parmakların 1-2-3-4-5-6 tuşları arasında bas dur karambole artı yaş ortalaması düştü knight in veliahtı :)

ragnorak çok eğlenceli ama anime karakterlerle oynama yaşını geçtim

sunonline korece bilmediğim için fazla bişi yapamadım sadece ortalığa bakındım

MuOnline Artık Miladını doldurdu

yani sonuç itibari ile oynadım oynadım oynadım :) biliyorum yorum yapıyorum ama lütfen oynamadığınız yada görmediğiniz hakkında yarım yamalak bilgilerle yok kötü yok şöle yok böle demeyin

Sonuçta bir oyun kimi beğenir kimi beğenmez

Hepsini saymışsın ama Rising Force On-Line'ı atlamışsın. :)

• quote:

-Sizleri güzel bir yanlızlık bekliyor ne bakımdan derseniz ben 1 haftadır oynuyorum 1 Türk'e bile rastlamadım... gözlemlediğim kadarıyla oyunu doğru düzgün oynamak için orta seviye ingilizce bilmek şart gibi gözüktü bana...

younu oynamak için kimseye ihtiyacın yok :)
    .ünkü garanti bir karakterini healır yapıyosun
  • ben varım
    adım
    TEZCAN =))
  • ya şimdi başlasammı baslamasammı dıe dusunuom
  • yafff bune allah allah oyunu siteden download yapıcaktım pando ile yapim dedim teker teker uğraşmiyim diye saati felan gösteriyo kac dakkada yükleniceği 1 dk geçiyo 3,65 gb bisi yüklenmis ama açılmıyo nasıl ve pando da hala yükleniyo gösteriyo ama waiting for sender yazıyo yok yani 3,65 gb lık bişeyi nasıl hemen yüklüyo ama açılmıyo ne bu yaa ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_166

yafff bune allah allah oyunu siteden download yapıcaktım pando ile yapim dedim teker teker uğraşmiyim diye saati felan gösteriyo kac dakkada yükleniceği 1 dk geçiyo 3,65 gb bisi yüklenmis ama açılmıyo nasıl ve pando da hala yükleniyo gösteriyo ama waiting for sender yazıyo yok yani 3,65 gb lık bişeyi nasıl hemen yüklüyo ama açılmıyo ne bu yaa ?

arkadasım noob musun ya
    bak indirme programları ilk önce indirdiği şey boyutunda bir dosya hazırlar,ve indiği kadarını üstüne yzar anladın mı?

• pff istiyosan yani video cekebilirim anlamadın dediğimi herhalde ? bende biliyorum indirmeyi
  • servera cok yuklenildigi zaman oyle diyo
    bekliceksin
  • ya beyler bune adamlar bi araya gelmiyo nasıl 3 ünüde aynı team a alıcam hicbisi anlamadım ya

edit:zor oldu ama yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinaTo -- 27 Şubat 2008; 18:58:09 >
  • oyunda yeterince türk var bu konuda canınız sıkılmasın :D

biz bir factions kurduk güzel bir ekibimiz var ve akşamları çok eğlenceli mission lar yapıyoz tek birşey derim şuanki arkadaş çevremizle (hepsi ile oyunda tanıştık yada site aracılığı ile oldu) mükemmel vakit geçiriyoruz lineage2 deki ekibimden sonra hayatımda bu kadar eğlendiğim ve katıla katıla güldüğüm bir ortam olmamıştı.

RPG sevenler için ideal bir oyun atari oynayanlar için çok zor
  • çooooook süper bi oyun gibi geldi ama çooooooook da lag var
  • beyler flood için üzgünüm ama beyler bi anlatsanız be ne biçim bi topic bu hicbisi anlatmamıssınız skiller felan filan
  • ya beyler
    afk sistemi biraz kötü
    çok yakınındaki kişilere saldırabilio sadecee
  • yok güzelde adam oyunu anlatmamıski güzel bi topic acarımda hicbiseyini bilmiyorum lvl 11 im :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.